Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-10-13, 00:43
niech kot przynajmniej powie dla kogo ta beemka bo chyba nie dla niego. cos slyszalem ze dla jego laski.jak tak to obstawiam jakas damska furke ala e30 cabrio 1.8 , e36 cabrio 325 lub jakas pedalska z3/4
niech kot przynajmniej powie dla kogo ta beemka bo chyba nie dla niego. cos slyszalem ze dla jego laski.jak tak to obstawiam jakas damska furke ala e30 cabrio 1.8 , e36 cabrio 325 lub jakas pedalska z3/4
Stefan!!! Z4 w kupecie na ten przykład nie jest taka gejowska!!!
wspolczuje ze jechales nadarmo ale sie zdziwilem ze chesz E24
Jest ciezko dostac ladny egzeplarz a jescze ciezej go utrzymac w bardzo dobrym stanie duzo elemento jest ciezko dostac...
Ale gratluje wyboru to jest piekny model i dobrzez ze sie decydoujesz na najpiekniejsza 2 wersje swietna alternatywa jest e28 i tak tez zrobil Rapid z innego forum on dlugo szukal E24 az w koncu kupil e28
Wiesz Radek jakos Cię nie załuję za tą forumową błazenadę z Twoim nowym nabytkiem.
Pomoc odrzuciłes gdy chciałem Ci obejrzec zebys nie musiał tyrac na darmo ale Ty zachowałes się tak jakbym miał Ci niby podkupic to auto , gdybym wiedział ze tak zareagujesz to nawet nie zaczałbym tematu a dzisiaj jeszcze bezczelnie wysyłasz mi pw ze Pan Kot Sylwester jedzie do Krakowa i zebym się z Tobą skontaktował jak chce zobaczyc Twoją furę , buehehehe przez pół godziny smiac mi się z Ciebie chciało.Wiesz Radek idz no Ty sobie na to swoje bmw-sport i tam zakładaj swoje lamusowate tematy bo niby tak ci się tu nie podoba a ciągnie Cię tutaj jak muchę do gówna , uwierz mi , płakał za Tobą nikt nie będzie a przynajmniej będzie swięty spokój.
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-10-14, 20:39
Piotrek napisa/a:
Wiesz Radek jakos Cię nie załuję za tą forumową błazenadę z Twoim nowym nabytkiem.
Pomoc odrzuciłes gdy chciałem Ci obejrzec zebys nie musiał tyrac na darmo ale Ty zachowałes się tak jakbym miał Ci niby podkupic to auto , gdybym wiedział ze tak zareagujesz to nawet nie zaczałbym tematu a dzisiaj jeszcze bezczelnie wysyłasz mi pw ze Pan Kot Sylwester jedzie do Krakowa i zebym się z Tobą skontaktował jak chce zobaczyc Twoją furę , buehehehe przez pół godziny smiac mi się z Ciebie chciało.Wiesz Radek idz no Ty sobie na to swoje bmw-sport i tam zakładaj swoje lamusowate tematy bo niby tak ci się tu nie podoba a ciągnie Cię tutaj jak muchę do gówna , uwierz mi , płakał za Tobą nikt nie będzie a przynajmniej będzie swięty spokój.
A poza tym to niech truskawka będzie z Tobą 8)
buaaahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahha
ale kot dal czadu , i nawet bardzo dobrze ze tak wyszlo. nie raz juz mi piotrek sprawdzal betki w kraku.koles przeciez nie jest slepy i moze wszystko sprawdzic. blache ,silnik itd.
po to jest forum zeby sobie pomagac a nie robic jakies glupie gadki. myslalem ze jedziesz kupic e39,e46 ktore i tak kupuje sie sprawdzajac w serwisie. na oko to mozna sobie e30 za 5-8 tys kupic
poza tym jak nie piotrek to sa inni z krakowa ktorzy mogli ja oblukac.
ale mam poprawiony znowu humor przez ten temat
pozdro kocie
Piotrek , chodziło o zaskoczenie a nie o podkupienie, nie bądż żałosny z tekstami. A oglądał ją ktoś kto podobno się zna i jest z Krakowa. Polecam lekturę forum www.6.com.pl
Piotrek jakbyś chciał kupić e24 to przecież byś ją dawno znalazł na Allegro.
Twój post był wyjątkowo mało inteligentny, przypominam Ci że za gg sam proponowałeś spotkanie.
Dixi, znam temat E24. Kwestia stosunku ceny do auta, a tutaj było beznadziejnie jak za Tą kasę.
Piotrek przemyśl swoją wypowiedź, bo załamałeś mnie tym stwierdzniem.
[ Dodano: Sob Paź 14, 2006 8:42 pm ]
Panowie Menel i Piotrek czy Wy macie jakieś komleksy? A może cierpicie na jakieś manie że każdy chce Was oszukać? Jakbym się bał że mi ktoś podkupi to nie robił tematu.
Popisaliście się inteligencją GRATULUJE !
Dzięki menel za wsparcie, a jak coś potrzebujesz to umiesz d.. lizać, co;)
PS. Skoro znacie się na e24 to napiszcie 3 słabe pkt i jak je sprawdzić;) Czekam:)
Kocie nie lam sie jesli ktos naprawde pragnie jakieogs modelu BMW predzej czy pozniej na niego trafi zycze powodzenia w dalszych poszukiwaniach moze tak zaczac sie rozgldac u niemcow lub w szwajcari?
PS. Skoro znacie się na e24 to napiszcie 3 słabe pkt i jak je sprawdzić;) Czekam:)
Niech Ci podpowiedza koledzy fachowcy co Ci oglądali auto buehehehehe
Cos mi się zdaje ze następni zrobili Cię w truskawkę , ale Ty to masz pecha Radosławie 8)