Jest to moj pierwszy post wiec witam cała zaloge "konkurencyjnej" Beemki.
Jako sprzedający dziekuje Brunerowi za profesjonalne zalatwienie sprawy i ciesze sie, że automacik dalej smiga we furce Nerwowego.
Zycze dlugiej i bezawaryjnej eksploatacji i mam nadzieje, ze na ktoryms ze zlotow bede mial okazje go przetestowac
Pozdrawiam i do zobaczenia w trasie 8)
heh też bardzo sie ciesze że udało się coś zdziałać od początko do końca 8) super że możesz wreszcie jeździć noramlenie!!! pozdro
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-09-16, 20:23
nerwowy46 napisa/a:
No dzisiaj wyjechała fura z automatem powiem wam!! jeździ i nawet nie ma tragedji. zdjecia znajda się na forum około środy bo mam awarię wejść usb w kompie. jeszce raz dziękuję tym wsystkim co mi pomogli teraz dzięki wam mogę swobodnie jeździć. czyli na luzie w rozpiętej bluzie 8) 8) 8)
miałem przyjemność oblukać autko z biska i wiem, że należało Ci się - mało jest osób, które tak potrafią odwalić beemkę - widać w tym prawdziwą pasję i o to chodzi
Dzięki !!!!!!!!! choć niekturzy u mnie w mieście tego nie pojmoją po co tuningować i wkładać kasę w tak stare auta. to są ludzie bez pasji i bez celu w życiu , sami nie wiedzą czego chcą. a ja powtażam moje bmw nie jest po tuningu to jest replika z dtm ale i tak do niektórych to nie trafia nie wiedzą o co chodzi
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-09-17, 11:10
heheh - kiedyś już obśmiewaliśmy pojęcie "tuningu optycznego" ... ale nie ma sensu tego tłumaczyć, bo i tak większość nie-fascynatów tego nie zrozumie - dla nich tuning to dodatkowe spojlery, felgi, lexlooki i odjechany lakier (najlepiej oczojebny)
Nie wiem gdzie mam to napisać? jak już pisałem wcześniej byłem na kontroli w otwocku w klinice ortopedycznej i jest problem lekarz który mnie prowadzi powiedział że jak za nastepne dwa miesiace masa kostna która jest w nodze ułożona na długości 14cm nie przebudóje się w kostninę i noga nie zacznie się zrastac to następna operacja niebawem. ale nie to jest najgorsze . nikt nie gwarantoje że po tej następnej operacji nagle zacznie iść zrost . zostaje operacja ostatniej szansy polegająca na przeszczepieniu z mojej prawej nogi (zdrowej ) kości strzałkowej wstawienie jej w miejsce brakujące i podłączenie do niej tętnicy ( mikrochirurgia ) aby zaczeła życ ALE ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ ZAKRZEPU KRWI W TĘTNICY, A WTEDY NIESTETY ZOSTANIE MI TYLKO JEDNA NOGA staram się nie myślec o tym poprostu nie przyjmuję tego do wiadomości, robie dobrą minę do złej gry ,i JESZCZE RAZ DZIĘKI!!!!!! wam za ten automat pojechałem sam do kliniki i nikogo nie musiałem mobilizować żeby poświęcił cały dzień na to żeby mnie zawieźć. pozdrawiam wszystkich i uważajcie na siebie bo części do naszych BMW kupimy a zdrowia nie. Maciek
Maćku!
Nie bądz tak bardzo nerwowy! Nie można martwić się na zapas.
Sam widzisz, że dzięki pomocy innych już jesteś zadowolony, bo jesteś bardziej samodzielny.
Myśl o tym, że jeżeli operacja się uda i wszystko pójdzie pomyślnie, to.......................
Wyobrażnia ludzka nie zna granic a wiara czyni cuda, że nawet zadziwia lekarzy.
Ja myślę, że będzie dobrze.
Jednak, jeżeli będą potrzebne Ci jakieś drogie lekarstwa, czy inne rzeczy a Ty nie będziesz w stanie ich kupić to wiesz, że na tym forum masz przyjaciół.:wink:
Pozdrowienia i całuski dla Ciebie na dobry humor - M.
Nerwowy nie martw sie, w Tarnowie bedzie taka "dezynfekcja" ze zaraz wyzdrowiejesz Nie martw sie na zapas, trzeba byc dobrejk mysli. Zreszta tak jak napisala Mariola - w razie czego wiesz ze na ludzi z beemki mozna liczyc
A co do tematu, to mysle ze mozna go juz odkleic - akcja zakonczona, czekam tylko nadal na fotki wnetrza z zamaskowanym automatem
Maćku!
Nie bądz tak bardzo nerwowy! Nie można martwić się na zapas.
Sam widzisz, że dzięki pomocy innych już jesteś zadowolony, bo jesteś bardziej samodzielny.
Myśl o tym, że jeżeli operacja się uda i wszystko pójdzie pomyślnie, to.......................
Wyobrażnia ludzka nie zna granic a wiara czyni cuda, że nawet zadziwia lekarzy.
Ja myślę, że będzie dobrze.
Jednak, jeżeli będą potrzebne Ci jakieś drogie lekarstwa, czy inne rzeczy a Ty nie będziesz w stanie ich kupić to wiesz, że na tym forum masz przyjaciół.:wink:
Pozdrowienia i całuski dla Ciebie na dobry humor - M.
Ja z tym mojim netem oszaleje radiowy rozumiecie? raz jest więcej go nie ma. Dziękuję wam za słowa otuchy aż mi lepiej. opowiedziałem całą historię znajomym nie zwiazanych z bmw i z forum o akcji jaką przeprowadziliście na moj cel! poprostu nie dawali wiary,że coś miało miejsce. na zlocie w tarnowie nie mogłem być z powodu ciężkiego bólu i wysokiej gorączki . jak tylko odstawię leki na jeden dzień to odrazu atak. ale myslę że napewno jeszcze nie raz mnie zobaczycie. i jak zwykle uśmiechniętego. bo moja ksywa jest totalnym zaprzeczeniem. może reaguję nieraz z podniesionym głosem ale kto z nas tego nie robi? jak się wku....i. jeszce raz słowa podziękowania do was kieroję za ten automat jest mega ułatwieniem dla mnie.DZIĘKI WAM WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ostatnio zamaskowałem lewarek od skrzyni automatycznej założyłem mieszek i gałkę od manuala. jest nieźle nic nie widać że to automat no może słychać pozdro dla wszystkich Maciek Nerwowy z Częstochowy