Wysany: 2006-10-04, 22:16 Dlaczego nie moge jej sprzedać???
Pytanie jak w temacie
http://otomoto.pl/index.p...how&id=C1203347
zainteresowanie niemal zerowe a jak ktoś sie juz odezwie to dzieciak ktorego nie stac na malucha a marzy o BMW
Co zmienić w ogloszeniu???
Skasuj ta liste wydatkow zeby sie nie kojarzyla z sypiaca skarbonka.
Skad te 190 koni? Jesli dol od ety + gora od 2.0 to ewentualnie napisz to gdzies w tekscie ogloszenia, ja przewaznie szybko zamykam ogloszenia fantastow ktorym konie mechaniczne sie cudownie rozmnazaja
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-10-04, 22:26
koniecznie zrob inne zdjecia. nie rob 3 naraz beemek.ustaw czarna i tylko ta osobno, nie na trawie tylko na rownej powierzchi.zwieksz troche cene i napisz ze do uzgodnienia.
za dlugo ja wystawiasz na tych samych fotkach.nie rozpisuj sie tak.w tytule walnij cos w stylu E30 325 190 koni... a w opisie ze jest podrasowany silnik przez ..itd itd.
szkoda ze taka wysoka koza. poszla by szybciej nawet na obcietych sprezynach
pzdr
nie pisz co wymieniles, obniz moc do 150km, pokaz na zdjeciach tylko ta jedna i podnieś cene do 3500 zainteresownie powinno sie zwiekszyc pomimo rocznika 8)
dwa posty powyze powstaly jednoczesnie z moim
_________________ byłem tu 06.12.24
Ostatnio zmieniony przez wrona 2006-10-04, 22:32, w caoci zmieniany 1 raz
wiem jak to jest gdy mnie juz po przejazdzce albo w trakcie podniecania sie jakie mam fajne auto ktos zapyta ktory rok produkcji.jak bym powiedzial wczesniej to by sie moze bali wsiasc a tak dziwia sie ze ma 20 lat i smiga 8)
byles na gieldzie dawales ogloszenie do gratki
porob nowe fotki i zmien tresc koniecznie .w calosci lub na czesci nie brzmi najlepiej
napisz normalnie ze sprzedasz auto takie i takie .napisz to co masz w dowodzie rejestracyjnym .bedzie najprosciej
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2006-10-05, 01:50
masło maślane w tym ogłoszeniu ... ja na przykład nie wiem co jest do sprzedania ..., 3 auta naraz to trochę mylące ... zamieśc to które chcesz sprzedac, opisz je porządnie, daj wyraźne zdjęcia a nie w zaroślach i tyle ... pozdro
dziękuje za podpowiedzi Cena >>>w kwietniu stała jeszcze za 4tys zł i nie było zainteresowania wogule.Lista cześci>>>bo wiekszośc kontaktujacych się ze nmą osób uważa wymiane oleju i paska za remont silnika.
A w dowodzie mam 320 84r>>wiec cio mam wpisać???
Fakt>>>nie pali dużo>>>średnio 13/100 gazu ale i tak nikt nie wierzy wiec po co pisać???
Nie katowana>>dobre>>dopisze i dodam to zdiecie z podpisu
Zawieszenie>>>seria>>ja tym autkiem robie tygodniowo 800km wiec nie stać mnie na glebe
Zdięcia>>>w sobote szczele kilka fotek i zmienie
jak ktoś ma jakies jeszcze pomysly to chentnie wyslucham.
Poza zdjęciami- nie pisz ze zamienisz na mniejsze - to odstrasza.
co do silnika - pisz to co w dokumentach - jesli ktoś sie zna - ucieszy sie z 2,7 jak nie to ucieszy sie ze fajnie jezdzi .
Napisz coś o stanie nadwozia.
usuń te długie listy - i tak nikogo to nie obchodzi.
jak chcesz cos sprzedac z autem to napisz ze posiadasz czesci i sprzedasz w dobrej cenie przy sprzedazy auta.
/pozdro.
ok.Zmienione>>>czekam na rezultaty>>>jak nie to za miesiac na dachu na złom wywleke
Pozdro i dzieki.
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... Naprawdę.... Aż ciężko czasami ich wyprzedzić...
fotele to recaro z e21>>skuropodobne ale fajnie sie siedzi w nich.
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... Naprawdę.... Aż ciężko czasami ich wyprzedzić...