Wysany: 2006-10-01, 21:37 TOYOTA CELICA Carlos Sainz & Luis Moya safari rally 1/24
Witam bmwu maniaków niedawno kupilem tą toyotke od kolegi, on ją wczesniej skleił, chcial ja pobrudzic, nie wyszlo mu, poczyscil troche, porozklejal co sie dalo i taką ją sprzedał. Ja ją posklejalem, dodatkowo poczyścilem, w sumie niemialem co z nia zrobic wiec "zakurzyłem" ją, jakto są auta po rajdzie safari. Ta toyota jest po ostatnim, najbardziej kurzącym sie odcinku, pomiedzy przed ostatnim i ostanim odcinkiem ekipa zdazyla przeczyscic tylna szybe, boczne szybki, swiatla, nr startowe i nazwiska na blotniku, po ost odcinku sie juz co nie co zakurzyły. Mam plan zrobic do niej makiete, ale nie wiem czy sie doczeka... Jest to moj pierwszy "kurzony" model, nie mylić z "brudzonym"
tak bylo przed malowaniem:
a tak po malowaniu:
_________________ kto nie wybacza pomylek?- Kobiety i tetris na 19 levelu
Dałbym odpowiedni epitet okreslajacy tą Cele ale zaraz admina bede niepotrzebnie denerwować. Wiec powiem ze jest Bardzo Fajna zresztą jak wszystkie modele co prezentowałeś Najbardziej mnie ciekawi jak ją tak "wkurzyłeś" jakiś special lakier czy cuś
robie dla siebie ale tez i sprzedaje duzo modeli ale niekoniecznie te co przerabiam Tą celice bede chcial sprzedać, wiec na dniach powinna byc na allegro, chyba ze wczesniej sie trafi kupiec
_________________ kto nie wybacza pomylek?- Kobiety i tetris na 19 levelu