Wysany: 2006-09-24, 21:47 czy policja dzialala zgodnie z prawem?
czesc
zna sie ktos dokladnie na przepisach ruchu drogowego?wczoraj mialem akcje z psami widzieli jak jade autem ktore nie mialo oc zaparkowalem u znajomka na prywatnej posesji pan na czterech lapach poprosil dokumenty itp.no i wiadomo oc brak wezwal lawete i wytargali samochod.czy mieli do tego prawo ?
posłuchaj cwaniaczku pies to inaczej Pan POLICJANT i jest takim samym człowiekiem jak Ty więc troszkę szacunku.
yo!
zgadzam sie z piotrkiem chcociaz miałem inne zdanie na ten temat ale zostałem z błędu wyprowadzony a auto musi miec OC
pozdr lub aloha
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-09-24, 22:37
Pele - nawet jakby nie mieli do tego prawa, to co im zrobisz? Auto ma mieć OC i już, a Ty jeździłeś po drodze publicznej - zawsze mogą powiedzieć, że Cię zwinęli na drodze publicznej - jak było ich dwóch, to przed sądem nie masz szans, a jeszcze Twoi świadkowie mogą mieć problemy - prawo nie mówi jak jest, tylko jak powinno być
.... już nie nawet pytam czemu policjanci poprosili Cię o dokumenty jak zaparkowałeś na prywatnej posesji ... chyba, że wiedzieli, że jeździsz bez OC
o ja ............. ale teksty hahahhahahahah
masakra poleglem ze smiechu "naprawde"
zrobil wejscie smoka
przeciez bym tam jebnal ze smiechu ... juz sie widze skladajacego w 3 czesci lezacego na podlodze i piejacego na caly glos .... hhahahahah o nie hahahahahahah
heheh jak mi to wyslal Kamil.K to po ogladnieciu niemoglem sie powstrzymac od smiechu i ogladalem to w kulko, no filmik the best lepszego nie widzialem
_________________ (OO=[][]=OO) Bayerische Motoren Werke
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2006-09-25, 00:38
najepsze jest to że on ma odbajerzona wiśniową Honde Civic po '94 i występował w czasie tuningu wiec coś tam o pojazdach wie ... ale najwyraxniej g*** o jednośladach ... no cóż ... bywa
Nazywanie policjanta psem jest raczej określeniem zwyczajowym, a nie jest to obrażaniem, mam kolegę z policji i kiedyś mówili że oni na siebie psy mówią, też. Co innego jak podczas kontroli mu powiesz psie... heheh
Co do okazywania dokumentów na własnym terenie to chyba nie trzeba okazywać? Na pewno OC musisz mieć zawsze, czy autko jest w garażu czy na ulicy - OC być musi.