Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-09-19, 23:28
KotSylwester napisa/a:
Ale macie problemy Menel u nas na bmw.sport.pl jesteś bardzo grzeczny i nawet na spocie byłes grzeczny:)
kurde, na wasz spot wpadlem na takim kacu ze hoho, modlilem sie zeby nie zlapali mnie po drodze
spalic laczka nie moglem bo ciagle sie krecila policja i stanela na stacji.
Hehehe. Zrobię mały Offtopic.... Tak sobie troszkę myślałem 8) i doszedłem do wniosku, że nie ma sensu się kłócić na SWOIM forum BMW. Po co srać do własnego gniazda jeśli można porobić zamęt na innych forach
Słyszałem, że w jednym takim klubie nie tolerują BMW, więc postanowiłem dorzucić do pieca. Oto efekty:
co do samej aukcji, to " Aukcja z ceną minimalną, w wypadku gdy cena minimalna nie zostanie osiągnięta rozważe najwyższą oferte" - a rozwazenie najwyzszej oferty w przypadku nie osiagniecia ceny minimalnej jasno daje do zrozumienia, ze sprzedaz bedzie poza allegro. Po czym pada zdanie ...
"Nie sprzedaje poza allegro ! "
jedno wyklucza drugie. W momencie nie przekroczenia ceny minimalnej nie dochodzi do sprzedazy za posrednictwem allegro
a za podawanie w opisie aukcji ceny minimalnej mozna dostac zawiasa na 2 tyg
sa to takie male niuanse, ale wlasnie za takie dodanie jednego slowa wiecej w swojej kilkuletniej sprzedazy na allegro mialem dwa razy zawieszone konto na 2 tyg.