BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Tematy związane ze sprzedaża na Allegro
Autor Wiadomo
KotSylwester 

Doczy: 10 Kwi 2005
Skd: nie stąd
Wysany: 2006-09-16, 14:56   

Temat jest o zasadach sprzedawania na allegro. O kończeniu aukcji przed czasem, odwołując oferty, np. że towar się popsuł, o tym czy to jest w porządku wobec inny ch użytkowników, czy nie, czy tak się robi , czy nie oraz w temacie zawarte jest parę porad na temat sprzedarzy i kupowania na allegro.pl

Są tu również narzekania emerytów w kolejki do apteki, że allegro jest takie drogie, a jednak z niego korzystają itp itd.

Są również refleksje paru osób że można w wała robić potencjalnych kupców, jak cena nam się nie spodoba, np. wycofać aukcje.

itp itd.

P.S. W temacie o H26s przecież żartowałem, ja konserwy nie chciałem kupować.

P.S. Ze stacji benzynowej też można prysnąć jak się wleje poniżej dwustu iluś zł, polecam.

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-09-16, 15:28   

KotSylwester napisa/a:
Temat jest o zasadach sprzedawania na allegro...

zasady sa po to zeby je lamac 8)

emaloo 

Doczy: 28 Maj 2006
Skd: Poznań
Wysany: 2006-09-16, 16:16   Re: allegro

kamil.k napisa/a:
LoveJoy napisa/a:
fakt, mógł ustawić minimalnąJ

wlasnie i gdyby to zrobil to nie bylo by problemu.kazdy potencjalny kupujacy by wiedzial a tak kazdy myslal ze na minute przed koncem wygra a tu zonk felgi sie popsuly :lol:

Niestety częsta praktyka na alledrogo.pl :wink:

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-09-16, 17:14   

Radek przynudzasz jak stara baba

ale oczywiście wielkie dzięki za to, że byłeś łaskaw napisać co jest w tym temacie - człowieku, czy sądzisz, że tylko Ty umiesz czytać :?: :shock:

KotSylwester 

Wysany: 2006-09-16, 18:32   

Gussfraba, Pioter, bo zawał przed 40tką murowany :lol:

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-09-16, 18:39   

hehe - widzę że zmieniasz nastroje jak laska... choć tym razem już nie stara - z gderającej na śwergoczącą - dobry kierunek, tylko czy się utrzyma :roll: :?:
- jeszcze trochę i narzeczonego wyłapiesz na forum :lol:

BTW - zdrowie OK - dzięki :wink:

KotSylwester 

Wysany: 2006-09-16, 19:10   

Ja będę Królowcem :mrgreen:

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2006-09-16, 22:14   

KotSylwester napisa/a:
Temat jest o zasadach sprzedawania na allegro. O kończeniu aukcji przed czasem, odwołując oferty, np. że towar się popsuł, o tym czy to jest w porządku wobec inny ch użytkowników, czy nie, czy tak się robi , czy nie oraz w temacie zawarte jest parę porad na temat sprzedarzy i kupowania na allegro.pl

Są tu również narzekania emerytów w kolejki do apteki, że allegro jest takie drogie, a jednak z niego korzystają itp itd.

Są również refleksje paru osób że można w wała robić potencjalnych kupców, jak cena nam się nie spodoba, np. wycofać aukcje.

itp itd.

P.S. W temacie o H26s przecież żartowałem, ja konserwy nie chciałem kupować.

P.S. Ze stacji benzynowej też można prysnąć jak się wleje poniżej dwustu iluś zł, polecam.

Do czego pijesz Radziu? Ja sprzedawałem auto nie na niby, więc nie rozumiem tych jaj nieco..czyt.żartów. Konserwy? O co Ci chodzi? :evil:

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-09-16, 22:46   

...a tak to jest, jak ktoś się zamota we własnych zeznaniach, to potem gada, że żartował :roll:

Cały Radzio :lol:

...wiem, wiem - uważam na zdrowie, zwieracze, żyłkę pierdzącą i takie tam

BTW - Radek opowiedz coś więcej o tym pryskaniu

kiloff 

Pomg: 5 razy
Doczy: 10 Lut 2006
Skd: Krosno
Wysany: 2006-09-17, 09:59   

no i barabus wystawil felgi z minimalna ... http://moto.allegro.pl/sh...?item=128045875

www.system.mimbu.pl

KotSylwester 

Wysany: 2006-09-17, 14:00   

Ale wy macie rozkminki... Łukasz konserwa to nie-cabrio :mrgreen:

Ja nie napisałem że sprzedawałeś auto na niby - pokaż mi egdzie tak napisałem. Napisałem że ja go nie zamierzałem kupić, przecież jakbym chciał to bym do CIeie zadzwonił - logiczne.

Pioter nie motam się w zeznaniach , tylko wyciągasz jakieś teorie z moich postów, szkoda że po przeczytaniu postu zastanawiasz się, co tak naprawdę autor postu miał na myśli... Autor miał na myśli to co napisał - nic więcej. A Twoje poczucie humoru jest bardzo wybiórcze... Zresztą zauważyłem że bardzo lubisz odpisywać na moje posty, czy to jakaś zorganizowana akcja?

Buehehe , pozdro ziomki :wink:

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-09-17, 22:34   

sam już nie wiem - to mam odpowiadać, czy nie odpowiadać?

... poczekam, aż Ci się humor poprawi - wolę jak jesteś na szczycie sinusoidy swojego (jedynie słusznego) poczucia humoru :idea:

a co z tym pryskaniem, czy ten temat też olewamy?

Gasper 
Powered by BMW

Pomg: 13 razy
Doczy: 14 Pa 2004
Skd: Berlin&Kargowa
Wysany: 2006-09-18, 09:01   

Chłopaki, zejdźcie trochę z tonu! :P

To jest urok forum i ogólnie, rozmów w internecie - człowiek z drugim kłóci się niepotrzebnie przez jakieś niedomówienia, czepianie się wyrazów itp. Na żywo pewnie nie byłoby tematu :?

Ja na przykład z moją dziewczyną nie mogę rozmawiać przez GG, bo za cholere nie możemy zrozumieć swoich intencji, wtedy zawsze trochę wkurzeni dzwonimy do siebie żeby wytłumaczyć sprawę. Komunikacja na forum nie jest doskonała i często pozostawia błędne wnioski, które potem wychodzą ponownie. Choćby telefoniczna rozmowa już pomaga...

Zamotałem jakoś, ale przesłanie jest jedno - zluzujcie :)

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-09-18, 09:19   

.... albo już nic :wink:

Kujon 

Pomg: 4 razy
Doczy: 09 Lut 2006
Skd: Tarnów
Wysany: 2006-09-18, 11:26   

Gasper napisa/a:

Ja na przykład z moją dziewczyną nie mogę rozmawiać przez GG, bo za cholere nie możemy zrozumieć swoich intencji, wtedy zawsze trochę wkurzeni dzwonimy do siebie żeby wytłumaczyć sprawę. Komunikacja na forum nie jest doskonała i często pozostawia błędne wnioski, które potem wychodzą ponownie. Choćby telefoniczna rozmowa już pomaga...

Gasper mam dokładnie to samo z moją dziewczyną

www.bmw-syndykat.pl - Ciemna Strona Marki

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2006-09-18, 11:46   

A ja na przykład wczoraj wyłączyłem telewizor bo nie mogłem zrozumieć intencji polityków prawicy :mrgreen:

RoboCop 
Morder...ator

Pomg: 17 razy
Doczy: 12 Maj 2005
Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2006-09-18, 14:46   

Kujon napisa/a:
Gasper napisa/a:

ja też tak mam, ale to nawet nie jest moja dziewczyna :wink:

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Pomg: 1 raz
Doczy: 17 Kwi 2005
Skd: /K/R/A/K/O/W/
Wysany: 2006-09-18, 14:53   

RoboCop napisa/a:
Kujon napisa/a:
Gasper napisa/a:

ja też tak mam, ale to nawet nie jest moja dziewczyna :wink:

i ja się dopisuje :mrgreen:

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-09-18, 14:56   

... Radek - musimy się zdzwonić :lol: :mrgreen: :lol:

KotSylwester 

Wysany: 2006-09-18, 23:04   

JA tam z moją wogole nie gada, bo i po co??

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Pomg: 1 raz
Doczy: 17 Kwi 2005
Skd: /K/R/A/K/O/W/
Wysany: 2006-09-18, 23:24   

Radek znowu dzwonili z bmw-sport i pytali o zasiewacza zamętu , wydaje mi się ze chyba Cię szukali :mrgreen:

Gasper