BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Kopara mi opadła...
Autor Wiadomo
Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2006-09-18, 13:40   

Jacek E30 napisa/a:
BARABUS na przyszłość pisz tak:

Nie jaki ŁUKASZ nie bierze głosu w tym temacie... bo i tak nic do tego nie wniesie...

Widzę zapędy adwokackie :lol: To nie jest temat dla wybranych niejaki jacku i nie każdy musi się brandzlować na widok wyżej wspomnianych felg. Autor jak sam napisał pojkazując je liczy się z tym, że jednym się podobają, a innym nie.
Bredzisz więc kolego jak siemasz.

Jacek E30 
em pała E30

Pomg: 2 razy
Doczy: 19 Lis 2004
Skd: P O Z N A Ń
Wysany: 2006-09-18, 13:54   

Ale mi wlasnie chodzi o to ze ty jestes tego specyficznym przykladem!!!

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2006-09-18, 14:07   

Jacek E30 napisa/a:

Sorry, ale kogo obchodzi o co ci chodzi???? :lol:

Masz problem - napisz do Bravo.

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-09-18, 14:09   

Jacek E30 napisa/a:

Chyba chciałeś dobrze, ale nie wyszło - ja też nie skumałem Twojej wypowiedzi... ale nie każdy jest kumaty, więc mną się nie przejmuj :wink:

... a żeby nie było falowego przepływu z zachwytu w ostrą krytykę, to ja jeszcze raz napiszę, że bardzo mi się te fele podobają - chętnie zobaczę je na aucie.

Kiedyś, ktoś (pewnie menel) zarzucił zdjęcia (chyba nadal powinny być na forum) E30 na takich felach i wyglądało to kozacko - fakt, że to była beta w ciemnym kolorze, ale zobaczymy - myślę, że do czerwonej też będą pasowały

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2006-09-18, 14:25   

http://cgi.ebay.de/Keskin...1QQcmdZViewItem

do czerwonej jak znalazł, może w przyszłym roku? :)

z innym co prawda et itp, ale chodzi o sam wzór :wink:

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-09-18, 17:19   

kazdy juz sie wypowiedzial..
dla mnie sa to kozackie fele i tak jak na forum to i na zlotach nie widzialem lepszych(dlaczego? bo nikt takich nie ma, inna sytuacja bylaby jak juz pare beemek na takich latalo.)

Jacek E30 
em pała E30

Wysany: 2006-09-18, 18:18   

Ano chodzi o to, że temat tyczy się jak najbardziej LANSU :lol: i tu powinni się wypowiadać Ci co chociaż im się podoba takie cos jak 9x16 i jak spoiler leży przy ziemii itd a taki lukasz zawsze bedzie przy serii-oczywscie ja to doceniam 8) w takich kwestiach powinni się wypowiadać ludzie, którzy naprawde lubią takiego rodzaju felgi i po prostu oblicze LANSU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciekawe co w tej kwestii powie ROBERT???

... a felgi są K O Z A K nie inaczej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BARABUS 
WHEEL MODIFICATION

Pomg: 14 razy
Doczy: 10 Sty 2006
Skd: o/Poznań
Wysany: 2006-09-18, 18:30   

Cytat:
Ano chodzi o to, że temat tyczy się jak najbardziej LANSU i tu powinni się wypowiadać Ci co chociaż im się podoba takie cos jak 9x16 i jak spoiler leży przy ziemii itd a taki lukasz zawsze bedzie przy serii-oczywscie ja to doceniam w takich kwestiach powinni się wypowiadać ludzie, którzy naparwde lubią takiego rodzaju felgi i po prostru oblicze LANSU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciekawe co w tej kwestii powie ROBERT???

To są święte słowa !! ! I kto tego nie uznaje to niech sie nie wypowiada :!:
Bo niepotrzebnych bzdur nikt nie musi czytać. 9x16 i 9x17 to mega LANS :mrgreen:
I tak jest, nie bo ktoś tego chce tylko bo tak było, jest i zawsze będzie :mrgreen:
Jak chcecie sobie podyskutować o 6"x14 to załóżcie nowy temat :wink: i tam się wyżywajcie :lol:

-------->>>> WWW.BARABUS.PL <<<<---------

Jacek E30 
em pała E30

Wysany: 2006-09-18, 18:33   

Wszystko! We WLKP wiadomo o co chodzi...

kamil.k 
złota ronczka

Pomg: 29 razy
Doczy: 09 Gru 2005
Skd: piotrków trybunalski
Wysany: 2006-09-18, 18:48   

szkoda ze nie wzialem aparatu na gielde do Łodzi to bym wam pokazal fotki tego czerwonego merca cabrio clk na tych felach

moze za tydzien tez bedzie bo byl dopiero pierszwy raz na gieldzie wiec uda mi sie zrobic fotki

pozdro zazdrosniki :lol:

sprzedam częsci silnikowe 320i/323i

southOFheaven 
Szydera:>

Pomg: 7 razy
Doczy: 18 Pa 2004
Skd: Płońsk
Wysany: 2006-09-18, 19:15   

przeczytalem tego posta i pare innych tematow zalozonych przez Barabusa..obejrzalem zdjecia E30stek na E30.de ..takze zdjecia wypasionych felg to az ..to az szkoda mi sie zrobilo ze sprzedalem swoja ieskę.. :? nie z przymusu lecz z przesiadki na R6..E36 naturalnie.. troche tesknie za prostota i klasyka w jednym.

pozdrawiam i czekam na nowe zdjecia czerwonej IS :wink:

trzeba korzystac poki sie jest mlodym;]

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2006-09-18, 19:30   

Jacek E30 napisa/a:
w takich kwestiach powinni się wypowiadać ludzie, którzy naprawde lubią takiego rodzaju felgi i po prostu oblicze LANSU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idac tym tokiem rozumowania na temat np slynnej zaszpachlowanej alpiny powinni sie wypowiadac tylko ludzie lubiacy taki styl. Czyli jednym slowem zadnej krytyki tylko wzajemne klepanie sie po pupciach, nie podoba Ci sie - znaczy nie rozumiesz, morda w kubel i nie waz sie krytykowac, bo do tego nie dorosles. Barabus zakladajac ten temat chyba chcial poznac nasze opinie, wiec je poznal. Niestety nie wszyscy padli z wrazenia na ziemie, bo nie wszyscy maja taki sam gust (i nie musza go miec). Troche nudno by bylo jak by wszyscy jezdzili zglebowanymi na maxa germanami w shadowline i z takimi wypolerowanymi keskinami, nie sadzisz? :wink:
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-09-18, 19:41   

dobra chlopaki i...dziewczyny.dajcie juz na luz bo to co mialo byc to barabus pokazal.
teraz czekamy na fotki kozackich keskinow na jego zadbanym ,blyszczacym ISie*
a potem znowu jechanka po nim bo ma czerwona a nie czarna, bo ma isa a nie 6garow (dziecinada) 8)

* dobrze to podkreslilem, co nie ? :lol:

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-09-18, 19:50   

co chcesz menel - powiedz, że nie lubisz jechać :lol:

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2006-09-18, 19:50   

Menel dobrze gada, polac mu :wink: Mysle ze juz nic konstuktywnego w tym temacie nikt nie napisze, wiec zamykam. Jak Barabus zlozy fele to sie odblokuje, albo wrzuci fotki w nowym temacie i znowu bedzie mozna jechac :wink:
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku