BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Kopara mi opadła...
Autor Wiadomo
Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Pomg: 1 raz
Doczy: 17 Kwi 2005
Skd: /K/R/A/K/O/W/
Wysany: 2006-09-18, 00:38   

Barabus uchylisz rąbka tajemnicy i napiszesz za ile poszły?

Jak dla mnie te fele to rewelka

Gasper 
Powered by BMW

Pomg: 13 razy
Doczy: 14 Pa 2004
Skd: Berlin&Kargowa
Wysany: 2006-09-18, 01:49   

Ten model keskina najlepiej wygląda na mercedesach (CLK, C-klasa itp). Do E30 wybrałbym KT1, ale to oczywiście kwestia gustu. Moim zdaniem najładniej było Twojej Beemce na pierwszych Alpinach.

Pozdrawiam

BARABUS 
WHEEL MODIFICATION

Pomg: 14 razy
Doczy: 10 Sty 2006
Skd: o/Poznań
Wysany: 2006-09-18, 06:00   

Cytat:

To nie tajemnica, troche kosztowały bo 2300 zł. Ale są jak nowe !! A nowe takie kosztują ponad 5 tyś :!: :wink:

-------->>>> WWW.BARABUS.PL <<<<---------

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2006-09-18, 06:25   

menel napisa/a:

kopara pewnie opadla wszystkim tylko niektorzy nie potrafia sie do tego przyznac bo BMW nie jest dla nich tak wazna sprawa w zyciu jak dla niektorych pasjonatow,fanatykow itd.

Menel czy Ty mnie przypadkiem nie probujesz obrazic? :wink: Nie dorabiaj ideologii do tego ze komus te felgi moga sie nie podobac, wg mnie nie jest to szczyt pieknosci, zwlaszcza na E30. A jak jeszcze raz napiszesz ze nie jestem pasjonatem i beemka jest u mnie na 1472 miejscu zaraz po zmywarce to sie pogniewamy :wink:
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

BARABUS 
WHEEL MODIFICATION

Wysany: 2006-09-18, 07:00   

Ej no ludziska tylko spokojnie :wink: Wiadomo jak to nerwowy powiedział, zacytuje
"Jedni lubią pomarańcze a inni jak im syry śmierdzą", także widaomo że nie każdemu muszą się podobać... ale jak dla mnie są to najlepsze, najbardziej kozackie felgi jakie do tej pory udało mi się kupić :mrgreen:

LoveJoy 

Doczy: 03 Sie 2005
Skd: Varshava
Wysany: 2006-09-18, 07:23   

ChriS napisa/a:
A mi sie nie podobają.Bez urazy, ale nie do seryjnej e30.Na alpinach najbardziej mi się widziała.

I tu się zgadzam.... Ja też uważam, że na Alpinach (nawet nieoryginalnych) e30 Barabusa wyglądała najlepiej... Według mnie te Keskiny wyglądają lepiej na MB Coupe zglebionym na maxa niż na Beemce. Lans nieprzeciętny - fakt, ale nie na tym aucie. No, ale opinia jak zadek - każdy ma własny :mrgreen:
I odrobina uszczypliwości na koniec - ciekawe kiedy wylądują ponownie na allegro :?:

Pozdro
LJ

Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Wysany: 2006-09-18, 07:41   

barabus napisa/a:
Cytat:

To nie tajemnica, troche kosztowały bo 2300 zł. Ale są jak nowe !! A nowe takie kosztują ponad 5 tyś :!: :wink:

dobra cena :!: :!: :!: stawiałem raczej na 3000

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-09-18, 07:44   

Bruner napisa/a:
menel napisa/a:

kopara pewnie opadla wszystkim tylko niektorzy nie potrafia sie do tego przyznac bo BMW nie jest dla nich tak wazna sprawa w zyciu jak dla niektorych pasjonatow,fanatykow itd.

Menel czy Ty mnie przypadkiem nie probujesz obrazic? :wink: Nie dorabiaj ideologii do tego ze komus te felgi moga sie nie podobac, wg mnie nie jest to szczyt pieknosci, zwlaszcza na E30. A jak jeszcze raz napiszesz ze nie jestem pasjonatem i beemka jest u mnie na 1472 miejscu zaraz po zmywarce to sie pogniewamy :wink:

hehe brunio, trzeba bedzie cie naprowadzic na dobra droge bo wiem ze beemka jest u ciebie na 1471 miejscu.przed nia jest nawet odkurzacz :lol:

BARABUS 
WHEEL MODIFICATION

Wysany: 2006-09-18, 07:54   

Etam gadacie :wink: Jaki MB tam... ptarzcie poniżej, dla mnie bosko tyle tylko że ja mam wszystke 9x17 a nie tak jak na foto przód 7.5x17 i 9x17.... :mrgreen: 7.5 nie sa już tak kozackie.

Moje zdanie jest jedno i jego nie zmienie. Kult idzie do żyda, bo beta musi być kozak, musi być najlepsza, laski musza ściągać gacie przez głowe a przechodnie ukręcac głowy :mrgreen:
To jest E30, jest nalepsze i samo w sobie cult więc po co RS który nigdy nie dorówna Keskinowi, w każdym razie nie w tym rozmiarze co miałem, a Alpiny były fajne ale nie było parapetu !! którego tak bardzo mi brakowało :|

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2006-09-18, 08:05   

menel napisa/a:
hehe brunio, trzeba bedzie cie naprowadzic na dobra droge bo wiem ze beemka jest u ciebie na 1471 miejscu.przed nia jest nawet odkurzacz :lol:

Dobra, zostan moim guru, trenuj mnie i ucz :wink: A tak przy okazji to nie poznaje kolegi - Menel plynie z pradem? :shock: Jak cos sie wszystkim podobalo to przewaznie bylo oklepane i nudne, albo conajmniej komercyjne :wink:

Barabus, powiem tak: nie sa moze najgorsze, ale jak dla mnie to szalu nie ma, sa ladniejsze i lepiej pasujace felgi do E30. Ale z jednym sie zgodze - napewno sa oryginalne, a czy piekne to kwestia gustu. Mi sie po prostu nie podobaja i tyle. Ale moze jak mi sie troche opatrza to sie przekonam, w pierwszej chwili jestem na nie :wink:
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

kiloff 

Pomg: 5 razy
Doczy: 10 Lut 2006
Skd: Krosno
Wysany: 2006-09-18, 08:30   

znajac zycie i barabusa to i tak najdalej na wiosne zostana wystawione na allegro bo stwierdzi ze w innym stylu felgi beda lepsze ..

na tej zielonej ekstra wygladaja ..

www.system.mimbu.pl
Ostatnio zmieniony przez kiloff 2006-09-18, 08:55, w caoci zmieniany 1 raz  

kamil.k 
złota ronczka

Pomg: 29 razy
Doczy: 09 Gru 2005
Skd: piotrków trybunalski
Wysany: 2006-09-18, 08:36   

widze ze nie ktorzy szukaja problemow tam gdzie ich nie ma :lol:
jak bym mial te keskiny to by mnie guzik obchodzilo komu sie one podobaja a komu nie

POLSKA - wolny kraj 8)

sprzedam częsci silnikowe 320i/323i

korzuch 

Pomg: 2 razy
Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2006-09-18, 08:54   

yo!
żeby laski sciagały gacie wystarczy kupa neonuf i głosny wydech o muzyce niewspomne :mrgreen:
aloha :mrgreen:

Lord Lukasz 
ciągłe zmiany

Doczy: 18 Kwi 2005
Skd: Sanok
Wysany: 2006-09-18, 08:57   

Chodzi chyba o to zeby każdy wyrazil zdanie na ten temat,. ja popieram słowa Urbiego, felgi kozak ale pasują do czarnej bety najlepiej w shadow a nie do czerwonej :? :? :? z 1.8. Alpinowe felgi najbardziej pasowały do twojej betki 8) jak już sprzedales alpinki to szukał bym parapetu do rsów a Te te są teoretycznie najbardziej kozackie ale praktycznie w twoim aucie będa wyglądały już troche mniej fajnie ale... każdy robi z autem co mu sie podoba i bo każdy ma zapewne inny gust.

E36 325i qp

http://www.youtube.com/user/TheLordLukasz

BARABUS 
WHEEL MODIFICATION

Wysany: 2006-09-18, 09:13   

Ja pie........ ludzie brak mi słow :evil: "Będą bardziej do czarnej pasowały"... sami posłuchajcie co wy piszecie :wink: Jest czerwona i inna nie będzie, dla mnie jest dużo ładniejsza od czarnej, a właściwie najładniejsza w tym kolorze i wy mi nie mówcie że białe to czarne !! !

Kamil.K ma racje, guzik mnie to obchodzi co wy myślicie, to moje auto i moje felgi :mrgreen:
A wywody typu za mały silnik, zły kolor itp są tak istotne jak zeszłoroczny śnieg :twisted:

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2006-09-18, 09:23   

Twoje auto, Twoje felgi, Twoje wybory.

Masz najładniejszą i najlepiej utrzymaną E30 w najładniejszym kolorze, masz najlepszy silnik i najładniejsze na świecie felgi.

Robert, czy na taki tekst od każdego czekasz umieszczając swoje nowe felgi na forum? Czy to da Ci spokój duszy? Czy to zaspokoi Twoje nieposkromione EGO :wink: ?
Co jest Twoim celem? Do czego dążysz? O czym marzysz?

Opowiedz nam o sobie.

:wink: :mrgreen: :mrgreen:

korzuch 

Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2006-09-18, 09:25   

yo!
ukasz ty romantyku :mrgreen:
aloha :mrgreen:

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Wysany: 2006-09-18, 09:40   

Łukasz napisa/a:
Twoje auto, Twoje felgi, Twoje wybory.

Masz najładniejszą i najlepiej utrzymaną E30 w najładniejszym kolorze, masz najlepszy silnik i najładniejsze na świecie felgi.

Robert, czy na taki tekst od każdego czekasz umieszczając swoje nowe felgi na forum? Czy to da Ci spokój duszy? Czy to zaspokoi Twoje nieposkromione EGO :wink: ?
Co jest Twoim celem? Do czego dążysz? O czym marzysz?

Opowiedz nam o sobie.

:wink: :mrgreen: :mrgreen:

hehehe dobre , alez się usmiałem :mrgreen:

LoveJoy 

Doczy: 03 Sie 2005
Skd: Varshava
Wysany: 2006-09-18, 09:44   felgi

Siema,

Robert, sam posłuchaj co piszesz.... Zamieszczając te fele na publicznym forum powinieneś liczyć się z różnymi opiniami... Jeśli LordŁukasz uważa, że do czarnej by bardziej pasowały, to ma do tego prawo - to jest jego zdanie i tyle! Spodziewasz się, że każdy będzie wychwalał Twoje auto i Twoje felgi tylko dlatego bo są Twoje? Żart jakiś czy co? Każdy ma prawo wypowiedzieć się co o tym sądzi, tak samo Ty masz prawo mieć w tyłku to co sądzą inni, bo to Twój samochód i Twoja sprawa co znim robisz, ale nie kryrtykuj innych za ich wypowiedzi, bo to ICH zdanie na ten temat. Tak jak pisałem - mi się te felgi nie podobają na e30, tak samo jak nie podoba mi się kolor Twojego auta - ale to jest MOJA opinia i możesz się z nią godzić albo nie, a ja mam prawo ją wyrazić. Trochę tolerancji, plizzz....

Pozdro
LJ

Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA

urbi 
SilaDrzemieWBemie

Pomg: 4 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Krakow/Tbg
Wysany: 2006-09-18, 09:56   

Lord Lukasz napisa/a:
Chodzi chyba o to zeby każdy wyrazil zdanie na ten temat,. ja popieram słowa Urbiego, felgi kozak ale pasują do czarnej bety najlepiej w shadow a nie do czerwonej :? :? :? z 1.8. Alpinowe felgi najbardziej pasowały do twojej betki 8) jak już sprzedales alpinki to szukał bym parapetu do rsów a Te te są teoretycznie najbardziej kozackie ale praktycznie w twoim aucie będa wyglądały już troche mniej fajnie ale... każdy robi z autem co mu sie podoba i bo każdy ma zapewne inny gust.

swiete slowa ....

Cytat:
Robert, sam posłuchaj co piszesz.... Zamieszczając te fele na publicznym forum powinieneś liczyć się z różnymi opiniami... Jeśli LordŁukasz uważa, że do czarnej by bardziej pasowały, to ma do tego prawo - to jest jego zdanie i tyle! Spodziewasz się, że każdy będzie wychwalał Twoje auto i Twoje felgi tylko dlatego bo są Twoje? Żart jakiś czy co? Każdy ma prawo wypowiedzieć się co o tym sądzi, tak samo Ty masz prawo mieć w tyłku to co sądzą inni, bo to Twój samochód i Twoja sprawa co znim robisz, ale nie kryrtykuj innych za ich wypowiedzi, bo to ICH zdanie na ten temat. Tak jak pisałem - mi się te felgi nie podobają na e30, tak samo jak nie podoba mi się kolor Twojego auta - ale to jest MOJA opinia i możesz się z nią godzić albo nie, a ja mam prawo ją wyrazić. Trochę tolerancji, plizzz....

tez swiete ....

Cytat:
Robert, czy na taki tekst od każdego czekasz umieszczając swoje nowe felgi na forum? Czy to da Ci spokój duszy? Czy to zaspokoi Twoje nieposkromione EGO ?

znowu swiete ? :?: :lol:

Cytat:
hehehe dobre , alez się usmiałem

tez sie usmialem .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Barabus nie wiem dlaczego ale odnosze wrazenie ze mnie nie lubisz bo nie podoba mi sie kolor twojego auta, to ze nie ma R6 pod maska, bo po prostu te felgi nie pasuja do twojego auta ... przeciez zadnej krzywdy ci nie zrobilem ... takie jest tylko moje zdanie :)

puz 
swapownik

Doczy: 05 Sty 2005
Skd: Czernikowo k/Torunia
Wysany: 2006-09-18, 09:57   

panowie coscie sie tak czepili chłopaka najpierw wkrecacie mu, ze nieladnie robi na allegro!!! okazuje sie, ze faktycznie chlopak chcial sprzedac zero komentarza!!! teraz kupil najbardziej kozackie fele do E30 jak mi je pokazal 2 dni temu to sam chcialem je kupic sa po prostu ZAJEBISTE ale byl pierwszy!!! ma swietne auto i co z tego ze 1,8is, czerwone? jest idealne, zadbane wycyckane kogo to jaki ma kolor i czy bardziej by pasowalo do innego. Urbi przemalowac auto zwariowales!!! z reszta zauwazylem, ze do wszytkiego jestes anty nastawiony!!! Obojetnie co byscie napisali te felgi sa maskakryczne i czego byscie nie napisali to Barabus ma najlepsza e30 z nas a na wiosne kupie je ja :mrgreen:

urbi 
SilaDrzemieWBemie

Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Krakow/Tbg
Wysany: 2006-09-18, 10:04   

ja ANTY ? :)

a black hella, full gleba, czarna nerka, szerokie polerowane ranty i wiele innych dziwnych stylistycznych wymyslow ktore czesto nie podobaja sie 3/4 publiki ... a zapomnial bym o duuuuuzej mocy pod maska :lol: :lol: :lol:

szczerze mowiac jestem bardzo tolerancyjny ale popadanie w skrajnosci - tak jak robi to barabus mnie troche irytuje .....

puz - a co jest zlego w pzrelakierowaniu auta ? jesli robi to fachowiec nie na odwal sie to jestem jak najbardziej ZA !

ps. ja poprostu nie lubie czerwonych samochodow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lord Lukasz 
ciągłe zmiany

Doczy: 18 Kwi 2005
Skd: Sanok
Wysany: 2006-09-18, 10:22   

Cytat:
panowie coscie sie tak czepili chłopaka.....

Zauważ że nikt go nie atakuje, bynajmniej ja, i nikt nie pisze typu masz hu.... klolor auta itp. każdy pisze że wg. mnie itp te felgi czy ten kolor są takie czy takie czyli każdy waraża swoje zdanie i pisze jak by postąpił na miejscu barabusa .

kolega barabus sie burzy bo chciał by żeby każdy pisał o jaaaaaaaa jakie fajne felgi, za miesiąc zmiana i znowu o jaaaaaa jakie fajne coś tam, każdemu nie będzie sie podobać to co Tobie.

E36 325i qp

http://www.youtube.com/user/TheLordLukasz

BARABUS 
WHEEL MODIFICATION

Wysany: 2006-09-18, 10:27   

Cytat:

TAk TO WŁĄŚNIE CHCIAŁEM USŁYSZEĆ :!: :!: :!: :!: :!:

Oj ziomale, jakbym miał się przejmować waszymi opiniami to dawno bym zwariował. Pewnie że nie biore sobie do serca waszych uwag, bo czasami sa dobre a czasami całkowita lipa... takie jest forum i inaczej nie będzie. Jak bym nie mógł tego wysłuchac to by mnie tu dawno nie było :wink: Szanuje wasze wypowiedzi ale teksty typu: dlaczego nie R6, dlaczego czerwony, dlaczego.... dlaczego... bo nie !! ! bo jest taka jaką kupiłem i taka mi pasuje :mrgreen:

A felami się pochwaliłem nie dlatego by nabijać posty, by się wielce chwalić czy tam co jeszcze tylko po to byście zobaczyli jak to może wyglądać, jak może być inaczej.... 8)

Jacek E30 
em pała E30

Doczy: 19 Lis 2004
Skd: P O Z N A Ń
Wysany: 2006-09-18, 12:49   

BARABUS na przyszłość pisz tak:

Nie jaki ŁUKASZ nie bierze głosu w tym temacie... bo i tak nic do tego nie wniesie...

Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: