na takich motor nigdy nie wiesz co cie spotka za slabo nagrzne opony, troszke pisaku na zakrecie, mokry asfalt, nawet pasy malowane na jezdni chwila nie uwagi i gleba
jednak gdyby samochody mialy takie przyspieszenie to motorow by nie kupowali, a to przyspieszenie przyciaga jak czujesz jak zaladek ci sie o kregoslup owija
Hehe zaraz sie okaże że BMW sa dla picu, każdy ma 325 i skuter:D Hehe żarty. Co do mijania aut w korku, to po co wam skuter? Po chamsku można jechać i BMW, chodniki mamy szerokie, trawniki też. Ale w motorze kazdy chojrak bo go pałki nie złapią.
Hehe, żart. Skuterki fajan sprawa na miasto, gorzej jak się mieszka pod Wawą, nie uśmiech ami się jechać 18km do pracy skuterem, szczególnie że jeżdzę bez korków. Chociaż to spalanie jest rewelka....
Wiecie że nie lubię motocyklistów. Ale przysięgam że ani jednego nie potrąciłem (jeszcze).
Natomiast jak jeszcze można by zrozumiec że po Łazienkowskiej, czy wisłostradzie motor śmiga szybko, to nie kumam tych co po Otwocku :cenzura: jak debile, skoro mają 2km do dobrej szerokiej trasy... SORKA ZA OT.
wracają do tematu.
byłem dzis na 1 przegladzie po 300km zdjęto mi blokade i teraz skut pracuje rowniej, duzo bardzie wyrywny jest i Vmax na prostej (ul.Puławska W-wa) 65km/h i to już w zupelnosci na skucie wystarcza
czuje sie ta predkosc i kazda dziure w nawierzchni i mozna wyprzedac TIRy, maluchy i cienkoty
_________________ Pozdr. Łukasz
Renault Espace 2.0dci '07
Peugeot Partner 1,9d '99
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86