uczepiliscie sie tych lamp!!! widze codzienie to auto na zywca i lampy sa naprawde ok. z ringami nie jakimis pretami tylko oryginal szkoda ze nie sa zespolone z kierunkiem maly minus. i tak dla dzikusa wielki respektttt a cos Ty ze starą nawywijal nic nie wiedzialem!!!
Na razie właśnie chyba ją pozostawie w takim stanie jak jest teraz, jakieś audio może wrzuce bo na razie jedzie na oryginalnym systemie 10 głośnikowym...a co do mojej baby Puz to poszła w odstawke bo to zła kobieta była i chciała żebym wiecej czasu jej poswięcał a nie beemce!!! ...no i już jestem tylko ja i beemka ( no i pare miłych, młodych przyjaciółek ) ...jak się ma 30 na karku to już był ostatni gwizdek na tą decyzje i jeszcze zacząć od nowa...
Betka ładna, choc nigdy nie będzie tak piękna jak E30
Dla mnie końcówka wydechu kiepska.... totalnie tam nie pasi, no i ten znaczek dla niepoznaki.... wstydzisz się że masz 2.5 nie obraź się ale uznaje takich oszustw
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
Nie mam zamiaru się obrażać kolego jakoś tak mam we łbie żeby sobie zawsze od najsłbszego modelu w serii oznaczenie zakładać chyba lepsze to niż na 316 zakładać 325??
Lubie się czasem pościgać a to przyjnamniej nie odstrasza potencjalnych rywali chociaż 2.5 już też szału na naszych drogach nie robi bo ostatnio mnie diesel wygarnął dwa razy i mam doła...dlatego w planie mam to sprzedać i kupić już prawdziwe M ,mam nadzieje że na przyszły sezon juz się to uda...a co do e30 to i tak pewnie sobie kupię znowu chociażby po to żeby sobie stała i od czasu do czasu się nią przejechać bo jestem tego samego zdania że to była ostatnia ładna beemka i żałuje że swoją poprzednią sprzedałem
Lubie się czasem pościgać a to przyjnamniej nie odstrasza potencjalnych rywali chociaż 2.5 już też szału na naszych drogach nie robi bo ostatnio mnie diesel wygarnął dwa razy i mam doła...dlatego w planie mam to sprzedać i kupić już prawdziwe M
postęp w dieslach idzie tak szybko, że M3 już niedługo też będzie miało ciężko... przykład: ostatni diesel 3,0l o oznaczeniu 3,5d ma coś ponad 270KM to już dochodzi do 3,0L (286KM) w M3 e36... a moment pewnie ze dwa razy większy...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
podobnie jest z najnowszą trójką e90 2 litry i 163 KM, także 2.0 e36 pewnie przy niej siada
dobra dzikus końcówkę masz, oznaczenie 316, ale przecież ona nie chodzi jak 1.6, nie boją się jej ryku?
Dlatego trzeba do świateł po cichu podjeżdzać a później rura... i siedzi później taki w golfie GTI i duma co to się mu mogło posuć że 316 go wciągneła!! A co do M3 to tylko wchodzi w gre 3,2l bo te 3,0 to już trochę przy mało faktycznie.
Dlatego trzeba do świateł po cichu podjeżdzać a później rura... i siedzi później taki w golfie GTI i duma co to się mu mogło posuć że 316 go wciągneła!! A co do M3 to tylko wchodzi w gre 3,2l bo te 3,0 to już trochę przy mało faktycznie.
Idąc dalej tym tokiem ///M5 e39 fajna sprawa i nie bedziesz łapał doła no moze przez chwile na stacji
Tyle razy w jeden dzień to jescze nikt nas od czubków nie wyzwał ale jak się przy prawie 200 wyprzedza poboczami to tak póżniej bywa, ale było fajnie trzeba kiedys znowu taką traske strzelic i to w wiecej autek...a spalanie mi wyszło 15,2 w trasie a Tobie ile??
Mi "normalnie" to ok 15-16 miasto trasa 10 ale rzadko jeździ się takim autem normalnie i można bez problemu w miescie na krótkich odcinkach dobić do 20/100km...a co do jeżdzenia w trasie to z puzem testowaliśmy trase Katowice-Toruń to kto tamtędy jeżdzi to wie jak to jest!
no mi wciagnela 12/100 na automacie PB 98 ultimate a trasa wygladala tak ze no top albo but w podlodze albo korki hihih az sie automat pozygal a jazda byla przedania a o głowie fakt zapomnialem, kiedys jak ja zabralem to mnie z rowu wyciagali
przypomniała mi sie akcja jak Dzikus startowałes teraz w sierpniu w rally cross'ie stoję sobie za mną kilku kolesiów i słyszę teksty:
"-eeetam w ten zakręt mozna było wejść lepiej, szybciej
-no cienko
-no bo to przecież 1.6"
zacząłem sie śmiać i nie wytrzymałem, spytałem ich czy ona chodzi jak 1.6...
nie usłyszałem odpowiedzi i juz nie komentowali
to nic jescze najlepszy był gość na placu...podchodzi lekko zawiany chyba ze śląską bo ich akcent jest niepowtarzalny i mówi " łoj cusik łona nie cyko jak 1,6!!!!!!"
ogolnie daje 4+ bo ja osobiscie bym dal jeszcze koniecznie czarna nerke 8)
no i felgi bym zmienil na jakies ac schnitzera lub motorsporty srebrne(nie polerowane) ale te z wieksza iloscia ramion.
srodek kozak, nawet wskazniki.