Podczas pobytu w Borsku część osób była zainteresowana zakupem parasolek z logiem BMW jakie posiadaliśmy my oraz BM6, Marcin i Henry.
Podaję cenę jednej sztuki - 25 zł
Osoby zainteresowane proszę o zamówienie na PW.
Po otrzymaniu zamówienia uzgodnimy szczególy dostarczenia parasolki itd.
Zaznaczam, że aby producent zrobił dla nas te parasolki muszę zebrać 20 szt najmniej.
Więc czekam na wasz odzew i załączam zdjęcie niestety niezbyt dobrej jakości.
[img][/img]
_________________ Rodzinka Skorpionów ( Basia, Irek i Anitka )
Na dzień dzisiejszy jest 16 szt. zamówionych parasoli - mam nadzieje , że zdążymy wyprodukowac na Toruń aby tym którzy będa przekazac na miejscu. Natomiast Ci co nie jada otrzymają poczta ale szczegóły później jak już będzie wiadomo komu wysłać , a kto odbierze w Toruniu.
W związku z powyzszym prosze wpisywac kto jedzie do Torunia żebym wiedział komu zabrac parasol, a komu wysłać.
Pozdrowienia.
Na dzień dzisiejszy jest 16 szt. zamówionych parasoli - mam nadzieje , że zdążymy wyprodukowac na Toruń aby tym którzy będa przekazac na miejscu. Natomiast Ci co nie jada otrzymają poczta ale szczegóły później jak już będzie wiadomo komu wysłać , a kto odbierze w Toruniu.
W związku z powyzszym prosze wpisywac kto jedzie do Torunia żebym wiedział komu zabrac parasol, a komu wysłać.
Pozdrowienia.
Co jest ludki?? ma być min. 20 inaczej nikt nie dostanie zgłaszac się do Skorpiona
a'propo parasolki dla mnie, to chyba poczta na wynos poprosze , ale nie zaszkodzi jak zabierzesz awaryjnie do Torunia, bo szczerze mówiąc to nie wiem czy pojade.
Sliczniutkie, nowiutkie i na zapowiadającą sie pogode bardzo przydatne parasoleczki są już spakowane i gotowe dla was.
Dla wszystkich co złożyli zamówienie a nie będa mogli odebrac osobiście lub przez kogoś kto będzie w Toruniu będą wysłane pocztą po moim powrocie ze zlotu.
Numer konta podam wam na Pw i ta sama droga będę prosił o przesłanie pełnych danych:
adresy, telefony. ale to juz po Toruniu.
Dobra wiadomośc dla pozostałych: PARASOLI JEST WIĘCEJ , WIĘC CHĘTNYCH ZAPRASZM NA ZLOCIE- SPIESZYC SIE BO DLA WSZYSTKICH NIE STARCZY
pOZDRAWIAM I DO JUTRA.