bo ta dawna miss jest na socjologii i nie.(ze kropka)
a tak w ogole to obecna miss sggw nie byla moja faworytka, bo startowala tez moja kolezanka z liceum i gdyby nie to ze jest troszke za niska bylaby naprawde naprawde ...:D:D:D
no nic. ogladalem koniec (wole filmy tarantino) i jak zwykle wygrala nie ta co powinna....
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-08-19, 23:08
Łukasz napisa/a:
sam, czy z pannom oglądałeś???
hehe, chyba jakis lewy jestem bo jak zobaczylem ze wasza 6 jest inna niz na fotkach na forum to wlaczylem sobie filmik "16 przecznic" z brucem wilisem i tak wygladalo moj wieczor ale przynajmniej ta laska 6 chyba zdobyla nagrode internautow czyli dzieci neostrady
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
bo te ładne są biedne, a biednemu zawsze wiatr w oczy wieje
u mnie w bloku mieszka miss publicznosci sprzed 4 czy 5 lat ... znam ja od dzieciaka choc jest starsza chyba z 5 lat ... zwykla dziewczyna ... chajtnela z klijnetem co jej dowozil ciuchy czy jakos tak ... ogolnie przyjemna, wysoka .. srednio ladana ... ogolnie to nie ogladam tych bzdur .. bo jak te klijnetki gadaja to mi kichy wykreca ... ciekawe ktos im pisze teksty ... chyba doradca Kaczki ...
A po drugie opowiem mala historie .. byla u mnie w klasie w technikum klijnetka ... ( tak na marginesie bylo ich 18 na 8 chlopakow i z tych 18-tu wybralem sobie żone )
wszyscy sie z niej smiali ... ze brzyda itp. choc ona raczej o tym nie wiedziala bo byla mi itp. ... przed matura stoje z chlopkami i ktos krzyczy na rozladowanie stresu ... jaka :cenzura: idzie ... podchodzi a tu "GUZO" bo taka miala ksywke .... szok w trampkach ... potem sie dowiedzielismy ze byla u kosmetyczki .... i siedziala tam 1,5 godz