A ja wam powiem że dla mnie obojętne! któraś z tych wszystkich mogła by być moją rechabilitantką albo ze dwie. fajne pipki ale ciekawe co w głowach mają bo z
ładnej miski się nie najem
a no widzisz bo co lepsze to miski sa sprawdzane tez pod wzgledem intelektualnym ! wiec moge cie zapewnic ze zadnego pustaka tam nie ma
Wysany: 2006-08-13, 13:27
urbi napisa/a:
a no widzisz bo co lepsze to miski sa sprawdzane tez pod wzgledem intelektualnym ! wiec moge cie zapewnic ze zadnego pustaka tam nie ma
napisz coś więcej na czym to polega i czy to nie mit? - skąd masz taką więdzę?
.... urbi - to jest nieprawda - mogą być tępe jak buty i na występ nauczą się odpowiadać jak potrzeba, a mogą być bardzo bogate wewnętrznie, ale trema je zje .. i odpadną
a całe gadanie o tym sprawdzaniu to po to, żeby ukrócić pierniczenie zazdrosnych i sfrustrowanych kaszalotów
A ja wam powiem ze kolezanka z numerem 13 to dziewczyna ode mnie z uczelni (SGGW). Jest naprawde bardzo ladna zgrabna i nie jest pusta. została miss sggw. mialem szczescie pomagac w organizacji i naprawde nie jest zla kobitka..serio.
_________________ Kuba
już nie Mczy.
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-08-14, 00:49
widać, że ładna dziewczyna, tylko czemu jako jedyna sie nie uśmiecha?
napisz coś więcej na czym to polega i czy to nie mit? - skąd masz taką więdzę?
.... urbi - to jest nieprawda - mogą być tępe jak buty i na występ nauczą się odpowiadać jak potrzeba, a mogą być bardzo bogate wewnętrznie, ale trema je zje .. i odpadną
a całe gadanie o tym sprawdzaniu to po to, żeby ukrócić pierniczenie zazdrosnych i sfrustrowanych kaszalotów
Zgadzam sie z Piotrkiem.
Ja w liceum chodzilam z trzema miskami z Pomorza do klasy. Tepe jak buty od lewej nogi . Rozmawiasz piec minut i koncza ci sie wszystkie mozliwe tematy do poruszenia, nawet te o pogodzie.
A odpowiedzi na pytania dostaja juz przygotowane i musza sie tylko tego wykuc na pamiec co tez niekiedy bywa trudne
Konkurs wygrala jedna, druga vice a trzecia zaraz za nimi... i kazda myslala ze jest najpiekniejsza a tu taki zonk... po konkursie w klasie lataly noze hehhehehehe
Eeetam gadanie.. byłem kiedyś z drugą v-ce miss polski nastolatek.. i dziewczyna nie była ani pusta, ani mało inteligentna.. jedyne co jej można zarzucić to to, że była może tylko troszeczkę"zepsuta"
Eeetam gadanie.. byłem kiedyś z drugą v-ce miss polski nastolatek.. i dziewczyna nie była ani pusta, ani mało inteligentna.. jedyne co jej można zarzucić to to, że była może tylko troszeczkę"zepsuta"
każda sroczka swój ogon chwali hehe
_________________ Weteran
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-08-15, 23:44
Pułkownik Zuber napisa/a:
jak brzoskwinie są tak troszeczkę "zepsute", to odkrajam zepsutą tę część a resztę zjadam - nie próbowałeś?
dobra bez ściemy - jak można posłuchać coś z wyższych sfer, to czemu nie - opowiadaj coś więcej - jakie filmy lubiła, jaki był jej ulubiony kolor itp? nie krępuj się Zuber