Lista osob jest tutaj: http://forum.beemka-klub.pl/viewtopic.php?t=16482
Celowo zrobilem z tego nowy temat, zeby nikt nie musial sie przedzierac przez 5 stron jesli bedzie chcial rzucic okiem. Temat zostal zamknietyt zeby go nie zasmiecac, wiec dalsza dyskusje prosze prowadzic tutaj.
Zostalo nam jeszcze 720 zl, ale z tego musimy oplacic montaz. Ma to kosztowac 400zl, jesli wszystko bedzie gralo to zostaje nam 320 zl. Mysle ze czesc tej kwoty mozna przeznaczyc na zmiane oleju w skrzyni, nad przeznaczeniem reszty bedziemy sie zastanawiac jak bedzie wiadomo ile zostalo. Umowilem sie z gosciem ktory to bedzie montowal ze zrobie mu przelew jak bedzie mial wszystko u siebie i sprawdzi czy nie trzeba wymienic jakichs pierdolow, jesli bedzie ok to wplacam mu na montaz i olej, potem zadecydujemy co zrobic z reszta.
Jacek dzis wieczorem odbiera czesci i zawozi je do Czestochowy, dalszy ciag sprawozdania po przewiezieniu wszystkiego na miejsce.
Odebrałem skrzynie ! Sadzę, że nie powinno nic brakować-jak na moje oko wszystko jest w należytym stanie np chłodnica jak nowa z serwisu. Jeśli by czasem coś brakowało będzie przesłane pocztą-tak zadeklarował Paweł (sprzedający)!!! Podczas zabierania gratów NERWOWY osobiście przez telefon rozmawiał z Pawłem i raczej wszystko idzie ku dobremu!!!
Jutro ruszam około 4-5 rano z domu i bedę mysle około 8-9 w Częstochowie. Pzdr.
P.S. Ciesze się z tego m.in., że będe mogł poznać NERWOWEGO i jego KOOOZAKA.
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Nie wiem co mam powiedzieć??? D Z I Ę K U J Ę !!!!! poprostu. jestem szczęśliwy, kurcze nie potrafię tego wyraźić przez kompa i wiem że wszystko okaże się po zamontowaniu automatu w warsteinerze ale rozmawiałem z Tomkiem i naprawdę raczej powinno wszystko grać. jadę jutro po Jacka żeby nie błądził i pojedziemy na miejsce do warsztatu. mam nadzieję ze dadzą radę mi zapodać tą skrzynię do czasu zlotu w toruniu pozdrawiam was wszystkich !! jesteście wielcy ludzie!!!!!
Dostałem dzisiaj z rana wszystkie cześci.DZIĘKI !!! muszę zadzwonic tylko żeby dosłał mi kolega wszystkie nakrętki i śroby. dokupię sobie poduszki pod skrzynię olej i filtr i jazda. Ale i tak do torunia pojadę na manualu ze sprzęgłem takim jak mam. bo zabiorą się za przekładkę dopiero jak będa w komplecie bo jest ich dwóch braci i jeden wrócił z urlopu a drugi pojechał
Fura Nerwowego jest juz na stole operacyjnym Wszystkie brakujace srubki sa juz na miejscu, do listy wydatkow doszedl jeszcze przewod od chlodnicy, poniewaz graty byly z waskiej lampy i nie pasowal. Za jednym razem przelalem Nerwowemu cala kwote jaka zostala, jak bedzie trzeba cos jeszcze dokupic to dokupi, a jak nie to ma na nowy pasek rozrzadu Do srody Warsteiner powinien wyjechac z warsztatu o wlasnych silach
Dzięki ponowmie byłem dzisiaj w warsztacie i sroda napewno nie realna jak na koniec tygodnia wyjadę to będzie dobrze. jak tylko ruszy to odrazu wyśle foty na forum. pozdrawiam
Kochani klubowicze jutro po 18tej napiszę swoje wrażenia z jazdy automatem. dzwonili do mnie mechanicy że jak narazie wszystko działa prawidłowo. że bmka śmiga ładnie zmienia biegi i nawet jest żwawa. ciekawe jak to się zbiera, jeszcze raz wielkie DZIĘKI dla was
No dzisiaj wyjechała fura z automatem powiem wam!! jeździ i nawet nie ma tragedji. zdjecia znajda się na forum około środy bo mam awarię wejść usb w kompie. jeszce raz dziękuję tym wsystkim co mi pomogli teraz dzięki wam mogę swobodnie jeździć. czyli na luzie w rozpiętej bluzie 8) 8) 8)