_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Wysany: 2006-08-09, 00:07 Re: Boeing B-17 na Warszawskim Okęciu
Kiras, Ty to masz tam atrakcje w tej Warszawce wsiadaj w któryś z tych samolotow i dawaj na poligon do Pruszcza Gd. zrobimy zlot hmm tylko jak ja tam swoim germanem wjade, ooo i to jest pytanie teraz, heh
Naprawde piękny samolot
Czyzbys Kirek był pasjonatem lotnictwa?
Pzdr.Prosiak.
Oczywiscie od małego
PS.Powiem wam ze samolot lecac zrobił wrazenie lecac ale chciałbym usłyszec jak leci ich setki po drugie polacy powinni zatryzmac sobie ten samolot za straty moralne po wojnie.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
ale krowa ! ciekawe jak wyglada i jakie sa efekty dzwiekowe jak leci ci nad glowa takich setki
Jeciał jeden prawie go słychac nie było takie miły pomrók kilkunastu cylinderków.
ja latem zawodowo,podobnym gabarytowo (AN26).Jezali cie Kirek interesuje to mam pare fajnych zdjęc.
Pzdr.Prosiak
PS: wystarczy ze jeden taki leci nad głową i juz są efekty
ja latem zawodowo,podobnym gabarytowo (AN26).Jezali cie Kirek interesuje to mam pare fajnych zdjęc.
Pzdr.Prosiak
PS: wystarczy ze jeden taki leci nad głową i juz są efekty
No jasne mail w podpisie bo pierwszy nie działa.
ale w przyszłym tygodniu poniewaz aktualnie jestem na urlopie w Darłowie.Po powrocie przejze i cos ci wysle
Pzdr.Prosiak.
PS: czy jakies filmiki z samolotami,np.katastrofy lub cos smiesznego tez cie interesuje?
ale w przyszłym tygodniu poniewaz aktualnie jestem na urlopie w Darłowie.Po powrocie przejze i cos ci wysle
Pzdr.Prosiak.
PS: czy jakies filmiki z samolotami,np.katastrofy lub cos smiesznego tez cie interesuje?
Heheheheheh wszystkie filmy z udziałem porozwalnahc samolotów ogladalem chyab ze mocne ladowania a340 ze az koła sie spaliły albo test 777 mam filmik jak cie interesuja jak dwa migi 29 NASZE leca i jeden wystrzeliwuje rakiete.Wole zdjecia.
A jak cos to stronka mojego kumpla www.skyfoto.pl polecam całosc.