BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Pomoc dla jednego z nas - update
Autor Wiadomo
adamm 
9" fan ;-)

Pomg: 1 raz
Doczy: 07 Lip 2006
Skd: Kielce
Wysany: 2006-08-04, 19:42   

Bruner, najlepiej zamieść liste kto już wpłacił, bo może nie masz jeszcze kompletnych danych. Ewentualnie daj znać każdemu kto wpłacił, czy kasa dotarła, bo ja np. nie wiem, czy odemnie już masz.

W zaistniałych okolicznościach zostaje tylko trzymać kciuki żeby się udało.

[ Dodano: 2006-08-04, 22:37 ]
Zaczynamy odliczanie:

POZOSTAŁO : -----> 3 <----- DNI

[ Dodano: 2006-08-06, 11:35 ]
POZOSTAŁO : -----> 2 <----- DNI

Miki 

Doczy: 11 Kwi 2004
Skd: z kreskówki ;)
Wysany: 2006-08-06, 16:44   

Ja malo zagladam na forum ostatnio, moje BMW w tym tygodniu oddam na złom :evil: nie jestem klubowiczem ale userem jednak mimo to chetnie dorzuce 50zl aby pomoc komus kto ma pasje i mimo przeciwnosci losu stara sie jej nie porzucac. Bruner jesli jest jeszcze mozliwosc wplacenia i jest jeszcze potrzebne to przeslij mi nr konta a w poniedzialek do 12 wplace. pozdr Prawdziwych Maniaków BMW a nie tylko pozerów :twisted:

oxstyle 

Doczy: 16 Lut 2006
Skd: Wroclaw
Wysany: 2006-08-07, 02:48   

Przepraszam ostatnio duzo wyjazdow i slabo z moim dostepem do kompa ...

poprosze o nr konta i dane na PW ...

kamil.k 
złota ronczka

Pomg: 29 razy
Doczy: 09 Gru 2005
Skd: piotrków trybunalski
Wysany: 2006-08-07, 07:47   

mam nadzieje ze udalo nam sie zebrac potrzebna kase ibo jak nie ... to sie cos wymysli

przeciez nie jest to jedyna skrzynia aut. ktora mozna kupic w PL :mrgreen:

najlepiej bylyby gdyby Bruner sie odezwal i napisal co i jak 8)

sprzedam częsci silnikowe 320i/323i

Miki 

Wysany: 2006-08-07, 09:23   

Z tego co mi Bruner wczoraj napisał kasa na graty juz jest:

Cytat:
Sory ze dopiero dzis odpowiadam, ale wlasnie wrocilem z Borska. Kasa na same graty juz jest, jutro robie przelew, ale przyda sie jeszcze na przewiezienie gratow, montaz, wymiane plynow itd, wiec jak mozesz to wplac na konto:

PS. kasa ode mnie juz poszła

nerwowy46 

Doczy: 13 Lip 2006
Skd: częstochowa
Wysany: 2006-08-07, 09:49   

Chłopaki wciąż nie mogę uwierzyć w to co robicie jeżeli ktoś z was miałby jakieś pytania to na gg 1559613 lub tel 606767342 Maciek I jeszcze raz wam wszystkim dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2006-08-07, 10:06   

kamil.k napisa/a:
mam nadzieje ze udalo nam sie zebrac potrzebna kase ibo jak nie ... to sie cos wymysli

przeciez nie jest to jedyna skrzynia aut. ktora mozna kupic w PL :mrgreen:

najlepiej bylyby gdyby Bruner sie odezwal i napisal co i jak 8)

Wsyztsko bedzie napisane ale dajcie chłopakowi odsapnac po 4 dniach zlotu.

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2006-08-07, 17:43   

Spokojnie, spokojnie, nie przepilem kasy i nie ucieklem na Jamajke :wink:

Dzisiaj zrobilem przelew do goscia ktory ma wszystkie czesci, udalo sie znalesc dla nich transport - Jacek E30 z Poznania zgodzil sie to wszystko zawiesc swoim busem, przelalem mu kase na paliwo. Czekam na info od Nerwowego gdzie dokladnie to wszystko przywiesc i pod koniec tygodnia transport wyruszy z Poznania (Jacek do czwartku bedzie za granica, wiec w piatek lub sobote odbierze czesci i je przewiezie).
Do tej chwili zebralismy 1545 zl, ale po powrocie z Borska dostalem jeszcze PW z prosba o nr konta od 3 osob, wiec pelna liste i bilans podam za pare dni jak wplyna wszystkie przelewy, bo ostatnie osoby mogly zrobic przelew dopiero dzis (chyba ze chcecie zebym to zrobil teraz). W tej chwili jest pokryty koszt zakupu czesci, transport i koszt montazu, zobaczymy ile jeszcze kasy wplynie do jutra, powinno styknac tez np na wymiane oleju w skrzyni, jak cos jeszcze zostanie to dam info i znajdziemy dla tej kasy jakies zastosowanie.
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

piotr323 

Doczy: 14 Cze 2005
Skd: Wrocław
Wysany: 2006-08-07, 21:41   

no to świetnie że coś wyszło na forum :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

lagadula 

Doczy: 30 Gru 2005
Skd: .:P O Z N A Ń:.
Wysany: 2006-08-07, 22:44   

Bardzo się cieszę. Nerwowy bedziesz miał wózek jak marzenie.

nerwowy46 

Wysany: 2006-08-07, 23:21   

:D :D poprostu powiem tak będe mógł jeździć na luzie w rozpiętej bluzie :D :D bo teraz jak widzę patrol policji to zawijam się z powrotem żeby nie stracić dowodu. BRUNIO do nie dzwonił i wszystko naświetlił jak temat wygląda jeżeli dostanę Wszystkie potrzebne graty to do torunia pojadę na spokojnie automacikiem ale czad. DZIEKI WAM WSZYSTKIM ZA CAŁĄ AKCJĘ!!!!!CHYLĘ CZOŁA PRZED WAMI WSZYSTKIMI!!!!!ZA TO ŻE POTRAFILIŚCIE BYĆ TACY SOLIDARNI :D :D :D :D :D :D

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-08-07, 23:23   

...jak to zajebiscie komus pomóc ... 8)

damiano_e30 
GERMAN STYLE

Doczy: 27 Sty 2006
Skd: Bydgoszcz
Wysany: 2006-08-07, 23:50   

Dla każdego z nas to tylko np. kilka litrów wachy czy browaru :wink: mniej, więc niewielkie wyrzeczenie, ale jaka radocha że można pomóc ziomkowi :P

Z automatem jazda na pewno będzie łatwiejsza dla Ciebie więc musisz zawitać Twoją bumą na zlocie w Toronto, nie widze inaczej :wink: :mrgreen:

nerwowy46 

Wysany: 2006-08-08, 09:47   

pewno że jadę do torunia kwestia tego czy zdążą mi przełożyć skrzynię jak będzie wszystko to myślę że więcej jak 4/5dni im nie zejdzie. a jak nie to jadę na długi drągu :D poprostu określą mi się i do tego dodam sobie jeszcze jeden dzień bo jak to w mechanice bywa zawsze coś wyskoczy .A jaki jest dokładny termin tego zlotu? sierpień ale 26 czy 27 ?? ? zjawię się tam i tak na jeden dzień. POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH!!!!!!!!! :D

RoboCop 
Morder...ator

Pomg: 17 razy
Doczy: 12 Maj 2005
Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2006-08-08, 11:36   

Maciek tu masz wszystko w temacie Zlotu w Toronto:
http://www.bmwmpowerclub....ogram9zlot.html

Miki 

Wysany: 2006-08-08, 17:33   

dzisiaj wybebyszlem swoje e30 do golej blachy, niedawno wrocilem do domu jestem zmeczony i troche smutny, ale co tam patrzac jak sie chlopak cieszy ze bedzie mogl w miare swobodnie smigac beemka to od razu czlowiekowi lepiej, a te pare zloty hmm najwyzej do sklepu pojde piechota :wink:

nerwowy46 

Wysany: 2006-08-08, 17:53   

Chopaki macie klase!!!!! ja należałem do klubu motocyklowego ale nigdy nie było tam takiej solidarności jak u was. jak już zasłuże to chciałbym wstąpić w wasze szeregi. Robert dzięki a info

RoboCop 
Morder...ator

Pomg: 17 razy
Doczy: 12 Maj 2005
Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2006-08-08, 18:51   

Maciek, POWER BEEMKA KLUB-u widać właśnie na takich imperazach jak Toruń :D

ciesze się, ze udało się zebrać tą kasę...

Maciek, Ty byłeś w niodpowiednim klubie, chyba Ci wspominałem, ze jak dla mnie jedyny prawdziwy klub motocyklowy, to Road Runners MC (ale pewnie słyszałeś jakie tam są warunki przyjeć i przynależności, ciężko to spełnić jak się ma rodzine i prace, ostatnio jak mieli u nas zlot-niestety ze skutkiem śmiertelnym, jeden z Nich był bez motoru ale jeździł e30 z Częstochowy!!!! :twisted: -prawdziwy twardziel) - reszta to "sezony"...
sorry za OT :wink:

Kosa 

Pomg: 13 razy
Doczy: 01 Mar 2005
Skd: DDZ
Wysany: 2006-08-08, 23:47   

bardzo sie ciesze ze udalo sie cos wspolnie zrobie

trzymam kciuki Nerwowy i do zobaczyska w Trouniu

pozdro

lagadula 

Doczy: 30 Gru 2005
Skd: .:P O Z N A Ń:.
Wysany: 2006-08-09, 21:32   

Swoje 3 grosze dołożyłem ja - kontakt z kolegami z Poznania od skrzyni, a jak wiadomo jestem z konkurecyjnego klubu. Można powiedzieć wiec że koalicja powstała na rzecz kolegi Nerwowego :mrgreen:

tomcat944 
mental ill

Pomg: 9 razy
Doczy: 28 Cze 2006
Skd: zielona gora
Wysany: 2006-08-10, 12:42   

sluchajcie, to, ze jestesmy z roznych klubow czy wogole niezrzeszeni nie ma w tym miejscu najmniejszego znaczenia...
najwazniejsze jest to, ze udalo nam sie zgrac w jednym momencie dla jednej sprawy...
.... "Przyjemnosc jazdy BMW dla wszystkich, ktorzy je pokochaja!!"

a to, ze sa rozne kluby i ze soba rywalizuja to bardzo dobrze.... tylko zeby ta rywalizacja byla zdrowa i prowadzila do coraz lepszych spotkan i zlotow, na ktorych kazdy, nie - nie kazdy, WSZYSCY dobrze sie bawia...
... i potrafia zaczac i dokonczyc takie akcje jak ta....
i za to WAM gratuluje!!! a Nerwowemu Jego nowego automatu....

niech twoje obecnosc na drodze bedzie znaczona dwoma czarnymi paskami..... hihihi...

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2006-08-10, 12:52   

Tomcat, nie chwal dnia przed zachodem slonca, powiemy ze sie udalo jak Nerwowy wyjedzie z warsztatu. Wczoraj wieczorem wrocil z za granicy gosc ktory bedzie wszystko przekladal, Jacek wraca dzis albo jutro, wiec wszystkie graty beda w czestochowie w piatek lub w sobote. Potem ocena stanu i kompletnosci, jesli wszystko gra to w przyszlym tygodniu montaz, jesli nie to bedzie trzeba szybko cos wymyslic. Jestem dobrej mysli, ale jednak na oklaski zaczekajmy jeszcze troche.
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

nerwowy46 

Wysany: 2006-08-11, 09:40   

Chłopaki uda się wiem wirzę w to tak jak w to że kiedyś będe znów chodził. dzwoniłem do kolegi co ma wysłać zestaw dogadałem sobie temat chodziło o sterownik dodatkowy i wiązkę prowadząca ze skrzyni żeby wszystko fungowało. postara się zdążyc i odizolowac tą wiązkę od reszty instalacji. DZIĘKI BARDZO I DO ZOBACZENIA W TORUNIU!!!

tomcat944 
mental ill

Pomg: 9 razy
Doczy: 28 Cze 2006
Skd: zielona gora
Wysany: 2006-08-11, 10:43   

Bruner napisa/a:
Tomcat, nie chwal dnia przed zachodem slonca.......

......... a zony przed smiercia... hihihi...

mysle, ze wszystko bedzie OK!!

cos mi sie wydaje, ze zobaczymy sie w Toruniu...

Melis 

Pomg: 3 razy
Doczy: 04 Lut 2005
Skd: Ostrowite
Wysany: 2006-08-11, 14:36   

Również bardzo się ciesze, że udało nam się (bo wierze że wszystko się pomyślnie zakończy) wspólnie zorganizować i pomóc Nerwowemu! Któremu oczywiście także życze dużo sił i samozaparcia w powrocie do zdrowia!
Jakby nie było w Toronto również melduje się do foty przy Twojej Bumie :lol:

Bruner jak możesz naświetl publicznie kto tworzył te wspaniałe dzieło (nie chodzi mi o kwoty, ponieważ uważam ze każdy dał od siebie tyle na ile pozwalała mu kieszeń!).

Pozdrawiam!

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: