byl jeszcze taki film amerykanski w ktorym para uciekala do meksyku czerwona e30 325is..kierowca chyba byl zakladnikiem czy jakos tak..zaden kultowy film,taki jakis normalny... 8)
coś kojarze ale mi się wydaje, że było to E36 i chyba compact i garał w nim Charlie Sheen
Panowie... to oczym piszecie to film pt: "Pościg" - "The Chase"... Całkiem fajna produkcja.
czyli e30 325is???czy cos innego bo lazi mi to jakos po glowie i spokoju nie daje ...
byl jeszcze taki film amerykanski w ktorym para uciekala do meksyku czerwona e30 325is..kierowca chyba byl zakladnikiem czy jakos tak..zaden kultowy film,taki jakis normalny... 8)
coś kojarze ale mi się wydaje, że było to E36 i chyba compact i garał w nim Charlie Sheen
Panowie... to oczym piszecie to film pt: "Pościg" - "The Chase"... Całkiem fajna produkcja.
czyli e30 325is???czy cos innego bo lazi mi to jakos po glowie i spokoju nie daje ...
Niestety Fil, Adi miał rację... to było E 36
_________________ "Houston - I have a problem..." Tragedia się stała ! Becia w oczko dostała !
"Na złość mamie odmrożę sobie uszy..." - human... unperfect life form
"Ronin" Audi S8........ pojawia sie tam tez BMW E34........
a tak to na pewno nikt nie ptrzal film rosyjski BUMER i BUMER2 sa to filmy o rosyjskiej gangsterce a takze o BMW ( samo slowo BUMER oznacza BMW) w pierwszej czesci jezdza na BMW E38 750 w drugiej na X5 ......... bardzo goraca polecam ( jezeli ktos umie po rosysjsku)
Niedługo wejdzie do kin : The Fast And The Furious: Tokyo Drift
A poniżej kilka scen z filmu:
_________________ "Houston - I have a problem..." Tragedia się stała ! Becia w oczko dostała !
"Na złość mamie odmrożę sobie uszy..." - human... unperfect life form
W roli główniej raczej nie było ale za to M6 w zabójczej broni która własnie teraz leci scena pierwsza pościg.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-07-28, 22:24
wlasnie obejzalem F&F Tokyo Drift i..fajnie w koncu lataja bokami
a podejzalem na innym forum taka liste filmow z udzialem E30
E30 318i - She's Having a Baby
E30 323i - La Haine
E30 325i White Can't Buy Me Love
E30 325i White Days of Thunder
E30 325i - Defending Your Life
E30 325i White Godzilla
E30 325e Silver Arthur 2: On the rocks
E30 325e Silver Pretty in Pink
E30 325i Convertible - Beaches
E30 325i Convertible Blue Bird on a Wire
E30 325i Convertible Silver Metallic Buffy the Vampire Slayer
E30 325i Convertible Red Fletch Lives
E30 325i Convertible Green The Birdcage
E30 325i Convertible - Wall Street
E30 325i Convertible - Wings of Desire
E30 3 series - American History X
E30 3 series Dark Grey Fun with Dick and Jane
E30 3 series - Heat
E30 3 series Red Old School
E30 3 series - Patriot Games
E30 3 series - Training Day
E30 3 series - Vanilla Sky
E30 3 series - Zoolander
Niestety Fil, Adi miał rację... to było E 36
Jak by kogoś interesowało to ten film poleci teraz w sobote na Polscacie chyba o 20:30
Na to g***** szkoda waszego czasu Serio zobaczylem to jeszcze gorsza szmira niz polskie fiilmy na ktorych wyrwa lepsze auto i pokazuja je co drugie ujecie , tam w co drugim zdaniu padaja zachwyty nad BMW naprawde kijowy film
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-01-26, 19:44
też już oglądałem kiedyś ten film... lipa - ale dla zainteresowanych w roli gliniarza występuje były wokalista kultowej grupy Black Flag - Henry Rollins
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2010-01-25, 23:37
ciekawostka, wczoraj wracam z traski, włączam tvp2
leci film
"Pod presją" z Demi Moore i Alekiem Baldwinem, który jeździ srebrnym e31 850...
nic to film się kończy przełączam na tvp1, a tu film "Nadbagaż" z Alicia Silverstone i Benicio Del Toro, która to Alicia ujeżdża zielone e31 850
a ten zielony super niespotykany, coś takiego jak na tym Z3 M Coupe
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...