Wysany: 2006-07-29, 22:52 Wieczór kawalerski - jakie pomysly?
No wiec niebawem sie żenie tak wiec w piątek przed ślube chciałbym zrobić wieczór kawalerski, przyświeca mi haslo "...jak się bawić to się bawić, drzwi rozj... drugie wstawić..."
Macie jakies fajne pomysły, kontakty do głównych atrakcji i takie tam Bo jak nie to chyba pójde na jakieś disco banjo podbudować swoje Ego
z góry dziękuje
P.S. Ktoś chętny
_________________ Pozdr. Łukasz
Renault Espace 2.0dci '07
Peugeot Partner 1,9d '99
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86
A co swiadek to jakas pipa za przeproszeniem??Nie umie skombinowac kilku laseczek do domku??
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Eeeeeeeeeeeee lipa - polecma SOFIE z duzym portfelem pozniej jakies disko bandzo na miescie ze 20 chłopa i prawie gej party - uwagabo nie wszedzie wpuszczaja.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Moze zróbmy liste albo drzewko jakies kto z kim i kiedy
yo!
ja na swój kawalerski zaprosze czarne panny (mulatki , murzynki) i wszystko bedzie dozwolone oczywiście dla kazdego wódeczka browarek albo towarek
pozdro
Yoshi - wszystko zależy od tego ile kasy chcesz przyinwestować w tą przyjemność... Ja osobiście miałem kawalerkę (rok temu hehe) w lokalu o wdzięcznej nazwie "Biała Róża" przy trasie na Ostrołękę. Było, uffff, mówiąc delikatnie zaj...ście Nie wiem ile kasy na to poszło (ziomale płacili - ja balowałem) ale sądząc z wystroju lokalu i jakości Pań towarzyszących to raczej niemało.... Z warszaffki w miare słusznym wyjściem chyba rzeczywiście będzie Sofia - przy założeniu ok 15-20 gości wszystko powinno się zamknąć w +- 3000pln.
BTW: napisz kiedy masz zamiar balować - zawsze jestem chętny na takie "wyskokowe imprezy"
pozdro
LJ
_________________ e34 2,5Vanos
Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA
Noc przed ślubem? no, nie wiem czy to dobry pomysł - kac i te rzeczy.... Chociaż z drugiej strony może to i lepiej? Na kacu zawsze wszystko jakoś łatwiej idzie
Jeśli Twoje zaproszenie jest nadal aktualne to piszę się na Twój wieczór kawalerski
Pozdro
LJ
_________________ e34 2,5Vanos
Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA