Powitanko...
Pewnego dnia oświeciło mnie, że przydałoby się zorganizować jakąś zwariowaną wycieczkę, dlatego pojawił się tutaj ten post...
W dniach 21-23 lipca 2006 w Kołobrzegu odbywa się Sunrise Festival, niezapomniana, zwariowana, trzydniowa impreza pod chmurką przy setach DJ Krisa i innych gwiazd.
Mam zamiar wynająć autokar (żeby nie ciągnąć się tam samochodami), i udać się do Kołobrzegu mocną ekipą...
Nocleg w autokarze lub jak kto woli, to załatwia sobie na miejscu (jednak wątpię, żeby ktokolwiek tam spał )
Koszt wyjazdu, to: 50 zł bilet na sobotnią imprezę, 5 zł bilet na "afterparty" (niedziela - impreza na plaży), koszt autokaru będzie określony po zamknieciu listy uczestników.
Konkrety:
Wyjazd: Piątek wieczór (żeby być tam na sobotę rano)
Koszt: ok. 80zł (na dzień dzisiejszy)
Powrót: Niedziela wieczór (po zakończeniu "afterparty" - w Warszawie będziemy w nocy)
P.S.
Nie żebym był fanem muzyki klubowej, ale chodzi o super klimacik, który będzie towarzyszył temu przedsięwzięciu... niektórzy z Was dostali już sms'ki...
Czekam na zgłoszenia...
_________________ "Houston - I have a problem..." Tragedia się stała ! Becia w oczko dostała !
"Na złość mamie odmrożę sobie uszy..." - human... unperfect life form
MARTINEZ [Usunity]
Wysany: 2006-07-03, 07:23
pomysł mi sie podoba
ale na dzien dzisiejszy nic nie moge powiedziec
ale jak, to bym jechał swoim autem
Własnie teraz niedziela 16 lipca godzina 12:27 Club Rotation - przedsmak imprezki SUNRISE of TRANCE
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Słuchajcie... do wtorku czekam na zgłoszenia... jeśli są jeszcze zainteresowani, to proszę o kontakt... jeśli będzie za mało osób będzie trzeba niestety jechać samochodami...
Kilkoro znajomych już zgłosiło chęć pojechania na imprezkę w Kołobrzegu...
...autokar jest zaklepany ale czy nim pojedziemy ?.
Pozostaje tylko kwestia na ile osób będzie trzeba rozbić koszt autokaru (2,44 zł za kilometr)...
_________________ "Houston - I have a problem..." Tragedia się stała ! Becia w oczko dostała !
"Na złość mamie odmrożę sobie uszy..." - human... unperfect life form