Dziś nasz HENRY świętuje swoje urodziny a jutro ......... imieniny!!!
Z okazji podwójnego święta składam najserdeczniejsze życzenia wszystkiego najlepszego i aby spełniło się to o czym marzysz.
Pozdrowienia i całuski tradycyjnie dzisiaj tylko dla Ciebie - M.
Mariolka, gadałemprzed chwilą z Heniem i powiedział, że urwie Ci głowe
Nie lubi urodzin
Nie przejmuj się! Dziś jestem bezpieczna, bo odległość, która nas dzieli jest większa niż długość .............. jego ręki!!! ......... A do jutra pewnie mu przejdzie......... tak myślę.
Pozdrawiam - M.
I ja równierz przyłaczam sie do życzen duzo zdrowia i jeszcze raz zdrowia.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2006-07-14, 22:23
Wszystkiego Najlepszego Heniu!! A z tych rzeczy na "P" to szkodliwe jest tylko jedno .. Palenie ... życze Ci więc abyś miał dość samozaparcia aby odstawić fajki ...
.......Dostałem właśnie "cynk" , że mam zajrzec do tego wątku................Przyznaje , że jestem zaskoczony.......troche tych lat żyje na tym swiecie ,lecz nigdy nie dostałem tak duzo i tak sympatycznych życzeń. Gorąco dziękuję za pamięć wszystkim , którzy sie tu "dolożyli".......jestescie wspaniali . serdecznie dziekuję................A komus faktycznie należy się ........za inicjatywę..............Pozdrawiam - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
W dniu tak uroczystym
W dniu twego święta
Składa Ci życzenia (bardzo spóźnione ale szczere)
Ten kto o Tobie pamięta
By życie Twe było kwiatkami usłane
Tak piękne i czyste
Jak letni poranek
By obce Ci były kłopoty i niedole
Niech nigdy nie bedzie
Chmurek na twym czole
Heniu sto lat!!!
_________________ Rodzinka Skorpionów ( Basia, Irek i Anitka )