BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Zidane, co Wy na to?
Autor Wiadomo
Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2006-07-10, 09:51   Zidane, co Wy na to?

Zszedł 20 minut przed końcem, za faul na Materazzim...Dla mnie i tak jest wielki. Po prostu jest człowiekiem i nie wytrzymał napięcia. Choć był to najgorszy moment na to, ostatni mecz w karierze....
Szkoda faceta i szkoda Francji, która wczoraj grała pięknie.....

yoshi 
Pepsi Mrucielago

Pomg: 7 razy
Doczy: 21 Lis 2004
Skd: Warszawa - Zacisze
Wysany: 2006-07-10, 10:38   

a jak uważam, ze popelnil duzy blad :!: myslal ze ujdzie mu to plazem :!: i dobrze ze go wyrzcili :)

jak to mowil jeden polityk: "...nie ważne jak meszczyzna zacznyna, ważne jak kończy..." :lol:

a co do Francji w tych mistrzostwach to grala przecietnie :!: wygrywala mecze dzieki symulowaniu Henryego w polu karnym i okolicach :!:
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86

buni 

Pomg: 2 razy
Doczy: 21 Kwi 2005
Skd: WAWA
Wysany: 2006-07-10, 10:44   

szkoda ze w klatke..:( ... :) :):)

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2006-07-10, 10:49   

yoshi napisa/a:
a jak uważam, ze popelnil duzy blad :!: myslal ze ujdzie mu to plazem :!: i dobrze ze go wyrzcili :)

jak to mowil jeden polityk: "...nie ważne jak meszczyzna zacznyna, ważne jak kończy..." :lol:

a co do Francji w tych mistrzostwach to grala przecietnie :!: wygrywala mecze dzieki symulowaniu Henryego w polu karnym i okolicach :!:

Oj, jesli sądzisz, ze Francja grała na tych mistrzostwach przeciętnie, to chyba znawcą piłki nie jesteś....

Fakt zaczynała mocno srednio, ale to jest cecha wielkich druzyn, ze rozkręcają sie z meczu na mecz, Francja zarówno z Brazylią, jak i z Hiszpania, nie mówiąc o finale zagrała wielkie widowiska....A Zidane grał jak młody Bóg!!
a Henry mimo iż nie w szczycie formy to jednak błyskał geniuszem nie raz i nie dwa! Widziałes wczoraj jak tuż przed polem karnym przeszedł 3 swietnych włoskich obrońców????

Udawał to Christiano Ronaldo, a nie Henry, cos Ci sie pokiełbasiło chłopie.

Bajka 

Pomoga: 4 razy
Doczya: 22 Cze 2005
Skd: Otwock
Wysany: 2006-07-10, 10:56   

Francja grała pięknie, a co do Zidane to uważam, że po prostu mu puściły nerwy i jako że jestem kobietą to ciekawa jestem tego, co mu Materazzi powiedział :lol:

biedna Francja :(

pawelk318 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 24 Lut 2006
Skd: Londyn
Wysany: 2006-07-10, 10:56   

bardzo dobrze ze dostal czerona kartke na zakonczenie kariery jak znalazl, przynajmniej gazety beda o nim pisac, dobrze mu tak

Arczi e30 
ZBANOWANY

Pomg: 2 razy
Doczy: 09 Wrz 2004
Skd: Płock
Wysany: 2006-07-10, 11:02   

oglądam mistrzostwa zawsze odklad pamietam .... teraz na tyle na ile pozwala mi praca ... sam grałem w pilke na poziomie amatorskim ... takie sytuacje jak w meczach Argentyna-Niemcy czy własnie w tym ostatnim meczu sie zdarzaja ... to jest piłka i tam sa ogromne nerwy choc siedzac przed telewizorem ich nie widac .... dlatego prosze wyvbrac sie na mecz jakiejkolwiek druzyny ... im mniej widzów tym lepiej bo jest ciszej i mozna zauwazyc, usłyszec zawodników i zobaczyc jakie towarzyszy im napiecie mimo ze moze to byc mecz III ligi polskiej ... co dzieje sie w finale mistrzost swiata lepiej nie mowic ... a Włosi sa mistrzami prowokacji ...

JAK DLA MNIE TE MISTROZTWA BYłY PRZECIETNE .... raz dobrze grajace zespoly jak Argentyna ... nastepnym razem przegrywały z kretesem ... lub broniły sie mimo ze ich atutem jest atak

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2006-07-10, 11:16   

pawelk318 napisa/a:
bardzo dobrze ze dostal czerona kartke na zakonczenie kariery jak znalazl, przynajmniej gazety beda o nim pisac, dobrze mu tak

bardzo dźwierzutna wypowiedź, dziekuję za głos w sprawie.

WujekDobraRada 

Doczy: 22 Mar 2004
Skd: K-lin
Wysany: 2006-07-10, 11:18   

mnie osobiście też szkoda Francji - wg mnie lepiej grali od włochów (symulantów) - nawet w 10 chłopa po zejściu Zidana.
Ciekawe co mu ten Włoch powiedział (lub zrobił) że go z byka pociągnął. Szkoda - koniec kariery i takie zakończenie 8)

grucha 
Grill Majster

Doczy: 06 Cze 2005
Skd: Raszyn
Wysany: 2006-07-10, 11:55   

A ja się bardzo cieszę że Włosi wygrali. SQUADRA AZZURA jest najlepsza :D

Kibicuję Włochom na karzdej imprezie.

A skoro Zidane jest taki wielki to czemu dał się sprowokować :?: Mimo stresu i napięcia nie powinien tak postąpić. A zresztą co za rożnica jak i tak przegrali :D

Włosi zagrali te mistrzostwa bardzo dobrze taktycznie i stanowili drużynę a nie zbiór piłkarzy i dlatego wygrali. Mają genialnego trenera i znakomitych piłarzy.

Cannavaro - niezastąpiony w obronie, genialny piłkarz, przewidujący każde zagranie.
Pirlo - moim zdaniem najlepszy zawodnik mistrzostw. Znakomicie rozdzielający piłki, dużo widzący, to od niego zaczynała się wiekszość akcji Włochów.
Gattuso- niesamowity walczak, nigdy nie odpuszczający, dobry duch drużyny
Buffon - najlepszy bramkarz świata. Można na nim zawsze polegać. Wybroni wszystko.
Luca Toni- napastnik jaki chciałaby mieć karzda drużyna świata. pasujący do każdego systemu gry. Potrafiący grać tyłem do bramki, doskonały w kontrach i do gry głową.

Wybrałem tych najlepszych ale niezapominajmy o reszcie bez której Włosi nie zdobyliby tytułu. Świetnych bocznych pomocników takich jak Mauro Camoranesi czy Fabio Grosso- obrońca który udzielał się w atakach.

Jest takie powiedzenie: "Pokarz mi swoją ławkę rezerwowych a powiem Ci jaki masz zaspół"

I rzeczywiście Włosi mieli najlepszą ławkę rezerwowych.
Del Piero, Jaquinta, Gillardino, Daniele De Rossi gdy tylko wchodzili grali bardzo dobrze

Wygrali bo stanowili team którym dowodził genialny trener.

:D VIVA ITALIA, VIVA BŁĘKITNA JEDENASTKA :D

E46 328Ci 99'
E30 318is 90'

GG: 8699481

BokiemMogęWchodzić :)

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2006-07-10, 12:20   

Z tym Buffonem to pojechałeś :wink: wszystkiego to on nie wybroni, miał przebłysk szczęścia przy strzale głową Zidana i tyle.....W karnych był pionkiem, co nie znaczy, że Barthez był lepszy, bo jego akurat to Francja powinna dawno wymienić...

Tommec 
Mietko

Pomg: 1 raz
Doczy: 06 Kwi 2005
Skd: WGM
Wysany: 2006-07-10, 12:30   

buni napisa/a:
szkoda ze w klatke..:( ... :) :):)

Jasne. Jeśli został sprowokowany i nerw mu puścił, to już mógł go nieco wyżej trafić. Wtedy na pewno Materac tak długo leżąc na murawie by nie symulował.
Pozdro...

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2006-07-10, 13:45   

Zarówno Zinedine Zidane, jak i Marco Materazzi milczą na temat scysji, do jakiej doszło między tymi zawodnikami podczas finału piłkarskich MŚ wygranego przez Włochów w rzutach karnych 5:3 (po 120 minutach spotkania Włochy - Francja było 1:1).
W wyniku wymiany zdań, Zidane uderzył Włocha głową w klatkę piersiową za co został usunięty przez sędziego z boiska. Być może nigdy nie dowiemy się, co wydarzyło się na 40. metrze przed bramką Gianluigi Buffona.

Pojawiał się jednak liczne domysły. Na przykład francuska stacja telewizyjna LCI twierdzi, że Materazzi powiedział do Zidane'a, który ma algierskie pochodzenie, że ten jest terrorystą.
Zdaniem Davida Trezeguet, napastnika reprezentacji Francji, Zidane'a mogły sprowokować jedynie bardzo ostre słowa pod jego adresem.

"W życiu czasami idzie o coś więcej niż tylko o Puchar Świata" - powiedział Trezeguet. Zresztą francuscy piłkarze twierdzą, że przez całe spotkanie byli prowokowani przez Włochów.

Hak w smak tym cholernym Makaroniarzom :!:

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-07-10, 14:00   

jestem jak najbardziej za ZIDANEM 8)
szkoda ze tak lekko mu za.... :lol:

grucha 
Grill Majster

Wysany: 2006-07-10, 14:01   

Kij w d..... Żabojadom. Na pole ślimaki zbierać

E46 328Ci 99'
E30 318is 90'

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2006-07-10, 14:15   

A "Złotą piłkę" i tak dostał Zidane :D

a ślimaków zapewne nigdy nie próbowałeś, żałuj. :mrgreen:

grucha 
Grill Majster

Wysany: 2006-07-10, 14:30   

Łukasz napisa/a:
A "Złotą piłkę" i tak dostał Zidane :D

Za zasługi chyba dostał :evil: Niesłusznie zresztą. Po tym jak się popisał nie zasługuje na nagrodę. A "Złotą Piłkę" powinien dostać Andrea Pirlo lub Fabio Cannavaro. Zresztą martna to pociecha dla Zidana.

Co mu po tej nagrodzie. Mistrzami i tak są Włosi :D

E46 328Ci 99'
E30 318is 90'

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2006-07-10, 14:57   

Znani z korupcji, prawdopodobnie w tym wypadku także kogoś skorumpowali.
Pirlo w grze był cienki jak tyłek węża, jedyne co mu wychodziło to stałe fragmenty.

Może i Włosi mieli równą drużyne, ale Francja gasiła ich swoimi akcjami jak chciała.
Po prostu Francuzom zabrakło szczęscia, bo wiele autorytetów powiedziało, że grali stanowczo lepiej. Taki lajf.

A nie od dzis wiadomo, że rzuty karne to kwestia szczęścia, a nie uczciwy wynik (choc fakt - jakos trzeba do wyniku spotkania dojść)

Zidane jest tylko człowiekiem, ale jednak magiem futbolu, o jakim Włosi tylko mogliby marzyć. Zresztą to rasiści i neonaziści z natury. Francja to drużyna otwarta grająca bardzo ciekawy futbol, a nie kopanie przy bramce przeciwników w stylu "Profesora"....

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Doczy: 17 Kwi 2005
Skd: /K/R/A/K/O/W/
Wysany: 2006-07-10, 15:51   

Łukasz zgadzam się z Tobą , nie mogłeś tego lepiej ująć

Menel 

Wysany: 2006-07-10, 15:59   

"Nie powinno być czerwonej kartki.

Zidan schylił się żeby zawiązać buta, a Materazzi nadbiegł i się zderzyli
"
:mrgreen:

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Doczy: 17 Kwi 2005
Skd: /K/R/A/K/O/W/
Wysany: 2006-07-10, 16:00   

Dobrze mu Zidane zrobił a makaroniarze to frajerzy.Ten cały Pirlo gdyby nie pięknie bite rzuty rozne to bym go wogóle nie zauwazył.

grucha 
Grill Majster

Wysany: 2006-07-10, 16:25   

A gadajcie se gadajcie co chcecie. To Włosi są Mistrzami Świata a nie żabojady. Zagrali doskonale tatkycznie i to nie tylko ten mecz ale wcześniejsze też.
A Francuzi wogóle powinni się cieszyć że wyszli z grupy. Fartem zresztą.

A Zidane to może i był wielki ala jak grał w Juventusie (Włoskiej drużynie notabene pod wodzą obecnego trenera Włochów - to Lippiemu Zidane zawdzięcza najwięcej). Odkąd przeszedł do Realu zgasł jak świeczka na wietrze.
Był to jego ostatni mecz w karierze i co....Zawalił po całości :D Świat się z niego śmieje....

Łukasz napisa/a:
Znani z korupcji, prawdopodobnie w tym wypadku także kogoś skorumpowali.

Śmieszne historie opowiadasz. Zastanow się co piszesz :!: Niby kogo przekupili może Zidana :?:

VIVA ITALIA

E46 328Ci 99'
E30 318is 90'

Menel 

Wysany: 2006-07-10, 16:33   

Zidane do Materraziego: " Ja sprite, ty pragnienie..."
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

grucha 
Grill Majster

Wysany: 2006-07-10, 16:38   

Włosi do Francuzów " My złoto i mistrzostwo świata Wy tylko srebro i porażkę Zidana" :mrgreen:

PS Wiecie jak zachował się "wielki" Zidane po meczu :?: :?:

E46 328Ci 99'
E30 318is 90'

Menel 

Wysany: 2006-07-10, 16:42   

nastepne ...co Zidane powiedział Materazziemu?
"grasz gorzej niz Rasiak"
:lol:

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: