Wysany: 2006-07-03, 18:37 Pytanie,zagadka niestety bez nagrodny i nie zwiazana z BMW.
Ile mozna zapałcic za jeden włacznik światła???:
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Jeżeli jest na pilota obsługiwany pilotem do tv i ze ściemniaczem to jakieś 200zł zależnie od firmy.
Nie jest sterowany zadnymi pilotami - nazwa tego to sciemniacz uniwersalny.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Zadna sciema prawdziwy wyłacznik pstryk pstryk działaaaaaaaaaaa i nie działaaaaaaaaa
Pokazał bym wam paragon ale nie wziałem bo nie chciałem sie w domu denerowac dalej.
mira_croft [Usunity]
Wysany: 2006-07-03, 21:10
bo jak sie bez siostruni chodzi na zakupy do castoramy to sie buli hajc!!!!!!!!!
Miruska
bo jak sie bez siostruni chodzi na zakupy do castoramy to sie buli hajc!!!!!!!!!
Miruska
Mira i tu masz zonka bo to nie z castoramy praktikerów i innych liroyów czy obi one cenobi
A co byles u pana Edka w sklepie za rogiem??
To bylo podziekowac i pojechac do sklepu nie dla idiotow
Takie cos kosztuje w sklepie maksymalnie 4.5 w porywach do 5 zeta.
No to zapodaj nam jakas podpowiedz?? Chociaz ile zer
no to albo sciemniacz uniwersalny ( przedzial cenowy od 45-250zl ) albo wylacznik jednobiegunowy ( przedzial cenowy od 2,49 - 50zl ) biorac pod uwage, ze ma on trzy wejscia, mozna wnioskowac, ze jest to wylacznik schodowy. Nie widze tylu i zbyt duzo nie powiem. Jezeli jest to np wylacznik Berkera typu "kwadrat" , to mogles zaplacic okolo 25-45zl za sam wylacznik.
_________________ E30 1.8i M40
gg 3437874
mira_croft [Usunity]
Wysany: 2006-07-03, 22:45
jak znam Braciszka....walnał dobra gadke na Stadionie i dostał jeszcze buziaka gratis a w mojej castoramie takie gadzety sa,wiec nie b rozumiem jak to w stolicowej nie było?????????????? wykupili???????????? bede w piatecek to ci podrzuce
Miruska
Sciemniacz uniwersalny - z programatorem,z tz miekkim startem,opcja sciemnianie rozjasnianie itp - cene podam we wtorek wiecorem - a powiem ze ktos był blisko i zapewne nie chodzi o ceny w przedziale 0-10 zł :P:P
Sam sie edytuje :P:P:P
87 Euro czyli około 330 zł - niestety nie znalazłem odpowiednika polskiej formy który spełnial by moje wymagania.
87 Euro czyli około 330 zł - niestety nie znalazłem odpowiednika polskiej formy który spełnial by moje wymagania.
hehe ja mysle ze bylo tak: Kirek zobaczyl ze jest sciemniacz za 8,7 euro ....
a przy (kasie/odbiorze przesyłki) okazalo ze mu sie przecinek przesunął a teraz pali "głupa" ze ma tyle kaski :D
uuu... 330zl to nie na polskie klimaty. U mnie przy cenie 100zl za sciemniacz klienci strasznie placza, a co dopiero ponad 300zl
To znajdz mi sciemniacz który ma miekki start - bo mi taki był potrzebny.