Ja mialem sytulacje tego typu ze uszkodzilem miske olejowa w e-30 zostawilem samochod pod stacja benzynowa pojechalem do domu a jak wrucilem na drugi dzien to zastalem bumke na kolach ale 13 wcisnietych na sile na tarcze i bebny bez srub,zamek wylamany w srodku brak galki i zaslepek od lusterek.a najlepsze jest to ze kolka to byly 14 na kolpaczkach z lysawymi oponami
witam
dzis w nocy spod bloku a parkuje doslownie przed oknami zakosili mi znaczek z klapy
<wcale nie byl w super stanie> i jak jest ramka na tablice to ten wpinany pasek
dziadostwo takie groszowe sprawy ale i tak zapiepsza co za popie... naród
i znowu ja ukradli mi kierunkowskaz z blotnika wszedlem na 5 min zobaczyc mieszkanie znajomej doslownie 5 min... i co dziwne byl to kierunkowskaz byl pomoranczowy a i tak ukradli.
a mnie jakies lumpy ukradli halogen. wychodze sobie rano do pracy, patrze a tu dziura w zderzaku i zaslepka z wylamanym zabkiem tylko lezy obok. ...myslalem ze wyjde z siebie...
radio to jeszcze rozumiem ale glosniki?? to gdzie auto posatwiles ze miali az tyle czasu jednak odkrecic glosniki to nie jest to samo co wyciagnac radio.
Kamil to się stało w nocy. alarm się włączył , nikt nic nie widział.
Radio bez panela wywalili na chama urywając plastiki dookoła , resztę zabrali z bagażnika...
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2006-11-25, 10:55
u mnie na osiedlu koszą tylko nowe fury ... nie pamietam żeby zginał jakiś maluch. Sam 2 razy w nocy zaobserwowałem jakiś dresiarzy rwacych wszystkie możliwe listwy z mercedesa 124 oraz spuszczających pow z innego merolka starszej beczki. Poza tym w biały dzień koszą sprytnie nowe fury (kilkuletnie) 206, micra, fabia.
Mi nic nie zginęło, może dlatego że nie ma co zginąć. Natomiast zawsze jak miałem wypucowaną furę to zwracała uwagę jakiegoś zazdrośnika. Ostatnio z tego powodu miałem mnustwo potłuczonych i całych butelek po piwie podłożonych pod koła. Wszystko posprzatałem ale i tak się okazało że miałem kapcia. I mam 2 dodatkowe niewielkie wgniecenia na masce
Dzis wychodze rano zeby jechac do roboty a tu butelki pobite [mieszkam niedaleko Smashera] a nie przypminam sobie zeby mial zajecie i rozwalal butelki i wsypywal pod kola
Widze ze temat zmienil sie w miejsce gdize prowadzona jest dyskusja na temat zlodziejstwa i umieszczane sa posty o kradziezach nawet najmniej charakterystycznych elementow takicj jak znaczki czy kierunkowskazy, wiec mysle ze jego istnienie w dotychczasowej formie nie ma sensu. Odklejam.
A mi ukradli w Arkadii Radio.... Wylamali zamek, wyrwali Radio i juz do polowy odkrecili subu.... ehhh I oczywiscie ochrona mnie poinformowala, ze przykro im, ale stanolem akurat w miejscu gdzie zadna kamera nie lapie....i ochrona raczej nie chodzi.... Uslyszalem od nich...Panie, to zlodzieje pilnuja nas, a nie my zlodziei.... A od policji: Ciesz sie ze Ci fury nie wzieli.... BRAK MI SLOW...
Mam przyciemnione Juz mam z ziomkami maly plan..... napewno troche strace czasu na tym parkingu, ale CENZURA kazdemu zlodziejowi ktorego zobacze... Juz zakupilismy 4 porzadne paly...nawet w ten weekend sprawdzone ze daja rade hehe
Radze uwazac na slownictwo, nastepnym razem bedzie ostrzezenie.
Bruner
a mi z poprzedniej E30 ukradli z pod domu halogeny (jeden nowy w bmw 540zl! zamiennik 360!) po miesiacu sprowadzilem z niemiec komplet urzywanych no i postaly tylko 2 tyg
_________________ chcę zrobić swap'a na m52b28, ktoś moze ma silniczek taki na sprzedaż w b.dobrym stanie?