Witajcie PILNIE potrzebuje lawete z Wrocławia .. Lub z okolic wroclawia .. trafilo mi sie tam BMW ktore chcialbym przetransportowac do siebie Turek Wielkopolska. Auto jest cale tylko nie jest rejestrowane i nie wiem czy sa jeszcze jakies sposoby aby je przytargac do siebie , na glupka bez papierow nie chce jechac bo za to sa kolosalne kary ! pozdrawiam i PILNIE PROSZE O KONTAKT !!!!!!!
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Nie namawiam do złego ale weź sobie jakiegoś pilota który będzie jechał przed tobą tablice z podobnego samochodu i jedz.
Wystarczy,żebyś papiery i tablice miał od auta powiedzmy zbliżonego rocznikowo i oczywiście taki sam model. W życiu jak żyje nikt mi nie sprawdzał numerów nadwozia a wiele razy sobie przechlapałem.
Myśle,że chcesz kupić beemke więc raczej z papierami nie powinno być problemu.
hehehe no wlasnie nie mam podobnych papierow .. mam same diesle .. tak chce kupic e34 ... 94 rok .. zadzwonielm do mojego mechaniora i sie go pytam co zrobic .. a on mowi ze na wariata nie ma co naginac bo to prawie 3 godziny jazdy i sa kary okrutne ponoc 3,500 zl na dziendobry spawa w sadzie i mandat .. ale moge ponoc kupic ubezpieczenie na to auto na te numery niemieckie za 250 zl i miec to zlowy .. tylko po co .. wole jechac laweta a zarejestrowac u mnie normalnie .. pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Tak jak mówisz można jakoś zarejestrować tymczasowo na próbne numery.
Numer z dieslem raczej nie przejdzie. Choć znajomy jeździł srebrną sierrą w benzynie 2.0 na papierach od białej 2.3 D ze 4 lata aż się rozsypała
Niestety w sprawie lawety nie pomoge. Co prawda mam znajomych którzy mają lawety ale to typowi handlarze i zarządają napewno sporych pieniędzy.
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-06-19, 20:28
tylko nie jedzcie po mnie za bardzo ale ja targalem swoja z pod granicy na tablicach od malucha i mialem pilota z przodu jadacego CC700
no ale juz nic nie napisze i nie przeginam bo zaraz strace 3 zycie
nie nie palcem nie jestem robiony ale potrzebuje czegos na gwałt mam kolesi z cb ktorzy by pojechali przede mna .. ale jak matka ( wlascicielka na papierze) uslyszala ze chce tak robic to by mnie malo za .... nie powiesila .. sosen ile masz do wrocka ? pozdro
[ Dodano: Sro Cze 21, 2006 9:43 am ]
Zalatwiłem sobie lawete za 300 zl .. Zrobilem ponad 400 km .. dojechalem na miejsce i ... chcialem kupic to auto http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1110185
Jak sie okazuje to ma strasznie zryty bok .. 2 blotniki i 2 furtki nie sa to delikatne rysy tylko wgniecenia po kilka centymetrow Przebieg hmm raczej nie jest aktualny .. Auto na Pocz vinu MIalo oznaczenia GG co to oznacza nie mialo normlanego schowka tylko byl schowek bez tylnej scianki wygladalo to tak jak by bylo tam wozone jakies wielkie CB lub cos bo byly kabelki jakies i wyjscie antenowe, mysle ze to auto bylo w strazy uzywane .. silnik byl nakrecony na maxa .. zostal wymieniony na ten co jest teraz i dlatego koles sie jara ze ma 74 tys .. ( tak mi sie wydaje) Zawieszenie cichutkie silnik naprawde zbieral sie niesamowicie ale gdzies cos smierdzi gdzies jest wałek bo po 1 kupujacy nie mial doqmentow chcial mi je pokazac dopiero po tym jak wrzuce auto na lawete na na maxa kozaczyl, tzn jak pytalem co to za auto to on nic nie wiedzial .. jak mu mowie ze to nie jest cywilna wersja i ze to bylo gdzies w strazy to mowi "byles kiedys w niemczech widziales zeby takie auta tam jezdzily w strazy" hehe ogolnie koles nie mial pojecia zadnego o tym modelu ale chwalil sie ze ma nie takie auta.. ze chandluje 850 .. i takie tam .. Ale nie wazne .. tak wiec nakrecilem duzo ponad 400 km z laweta tylko po to by sie na maxa rozczarowac ... chociaz ajk by nie miala tak zkiereszowanego boku, miala by dokumenty na miejscu , i nie byla jakas tam dziwna wersja to bym ja kupil pozdrawiam
[ Dodano: Sro Cze 21, 2006 10:18 am ]
Aha i do tej calej niejasnosci z tym autem mozna dodac ze kolo mowi ze to 94 rok .. a w sumie jest 93 ... nie wiem moze 94 to rejestracja nie potrafie powiedziec ... Macie vin mozecie looknac GG41961 ... w ogole pierwszt raz widze aby nr vin mial jakies literki z przodu pozdro ..
MrKrYH_e34 to nastepnym razem poproś kogos żeby chociaż zobaczył auto i sprawdził dokumenty,
jakbym wiedział że jedziesz w ciemno to bym ci je sprawdził i ładne foty porobił
a swoją drogą piękne zdjęcia kolo zrobił bez prawego boku respect
Zalatwiłem sobie lawete za 300 zl .. Zrobilem ponad 400 km .. dojechalem na miejsce i ...
Stary, nie narzekaj, ja przejechałem AUTOBUSEM 1200km.. dojechałem na miejsce.. zobaczyłem i się złapałem za głowę
Głowa do góry, lepiej stracić 300zł, niż inwestować krocie w strucla, a prędzej czy później i tak trafisz dokładnie to czego szukasz.