mientcy jestescie, powinni takie cos w telewizji pokazywac, osfajac ludzi. Przy mnie kobiete koles autem walnal, to nikt oprocz mnie do nie podbiegl, ludzie sie slaniali na nogach, jeden zygac zaczal, baby lamentowac zaczely a kobieta sie wykrwawiala na ulicy, nawet do cholery z apteczka nikt nie podszedl a 7 aut sie zatrzymalo, skonczylo sie ze kobieta w drodze do szpitala zmarla z powodu rozleglych obrazen, ale chodzi o fakt, ze sam z dziewczyna przy niej bylem a reszta przez palce rzygala. wszystko wychowane w rozowej landrynkowej codziennosci, a co do czego pozniej, to mdleja na zawolanie. Ostatnio palca w stawie do koscie rozcialem, to nie mial mi go kto nawet zawinac, bo kumpel prawie mi sie na twarz nie zerzygal jak krew i kosc zobaczyl. Paranoja, gdzie te jaja ? W pracy koles ostatnio ataku padaczki dostal, to ludzie od niego zaczeli uciekac jak od zboczenca prątkujacego bakteriami waglika, jakbym mu kija w zeby nie wsadzil, to by z jezykiem w kieszeni do domu wrocil. Byc moze oburzy niektorych to co napisalem, ale dla mnie to jest natura, jest to cialo i naprawde nie ruszaja mnie zadne bebechy na asfalcie. Tak bywa, takie jest zycie, nie raz bylem swiadkiem wypadku ( codziennie przejezdzam przez czarny punkt tam i spowrotem - E40 gliwice-zabrze) i przeraza mnie podejscie wiekszosci ludzi do zdarzen jakie nastepuja na drodze. Wierzcie mi , ze mozna sie z takim czyms osfoic i inaczej reagowac na takie sytuacje. Kobieta moja zanim zaczela nauke i prace w stomatologii, to aby nie "rzygac" na pacjentow przy wyrywaniu zęba musiala zaliczyc wizyty w prosektorium. Kiedys jej sie slabo robilo na widok krwi, teraz by mogla sie w niej kąpać.
Mietny jestesmy??ja tyz mysiałem ze jestem twardy ale widzac rozmazana dziewczyne w wieku 25 l na torch i jej krew nie dziekuje - to nie to co swinia,krowa czy cos.Nic nie jadłem do konca dnia widok jej miałem przed oczyma.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2006-06-16, 16:33
obrzydzenie to normalny odruch ... nie masz go? to znaczy że coś z Tobą nie w porzadku! Udzielanie pierwszej pomocy w realnych warunkach, a gapienie sie 10tki razy na to samo mieso latające w monitorze to dwie różne rzeczy. Apeluje ponownie o zamkniece tematu, a w kwestii udzielania 1wszej pomocy prosze o stworzenie nowego tematu.