A ja tam mam nadzieję... bo co innego mi pozostało...
Nawet u mnie w pracy widać, że wszyscy jesteśmy pełni wiary (patrz fotki poniżej)
Powiecie, że to festyn, ale w końcu raz się żyje i nie wiadomo kiedy znów Polska weźmie udział w Mistrzostwach Świata...
Wypatrujcie tych samochodów na mieście, bo będziemy się kręcić tak przystrojeni do końca meczu, potem rozbiórka... (chyba że wygramy, to jeżdżę tak cały tydzień !)
...a tak będę wyglądał, ze swoją drugą "połówką" w środowy wieczór...
_________________ "Houston - I have a problem..." Tragedia się stała ! Becia w oczko dostała !
"Na złość mamie odmrożę sobie uszy..." - human... unperfect life form
Ja obstawiam 2:0 lub 3:1 niestety dla Niemców, większej przewagi nie bedzie bo ten mecz będzie traktowany jako wieksza rozgrzewka , wiec nie ma co się forsować...
Pomg: 1 raz Doczy: 22 Gru 2004 Skd: Poznan-Rataje/Czecha
Wysany: 2006-06-14, 17:59
Melis raczej Niemcy nie potraktuja tego meczu jako rozgrzewki heheh oni poprostu beda chcieli NAS ZMIAZDZYC za wszystkie krzywdy jakie ich spotkaly po II Wojnie Swiatowej i nie tylko, oni poprostu czekaja na NAS. Wg mnie ten mecz bedzie miec podloze Polityczne a nie czysto sportowe wiec tak jak mowilem 5 : 0 dla Niemcow.
U mnie w robocie nawet jest ustalone odgornie przez zarzad Volkswagena ze na czas meczu Polska - Niemcy zostaje wstrzymana produkcja w calej fabryce i bedzie mozna obejzec ten mecz w TV wiec sami widzicie jak Niemcy traktuja to spotkanie
_________________ BMW E30 318 iS 90' Coupe Diamantschwarc metalic coraz blizej idealu (czyt oryginalu z lekkim upiekszeniem)
Melis raczej Niemcy nie potraktuja tego meczu jako rozgrzewki heheh oni poprostu beda chcieli NAS ZMIAZDZYC za wszystkie krzywdy jakie ich spotkaly po II Wojnie Swiatowej i nie tylko, oni poprostu czekaja na NAS. Wg mnie ten mecz bedzie miec podloze Polityczne a nie czysto sportowe wiec tak jak mowilem 5 : 0 dla Niemcow.
U mnie w robocie nawet jest ustalone odgornie przez zarzad Volkswagena ze na czas meczu Polska - Niemcy zostaje wstrzymana produkcja w calej fabryce i bedzie mozna obejzec ten mecz w TV wiec sami widzicie jak Niemcy traktuja to spotkanie
Ale dzisiaj zawałow bedzie,ile łez,ile nie wypitego piwa,załamanych serc - po pierwym straconym golu kibice powinni opusic stadion albo zaczac kibicowac niemcom.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Co tylko polacy leca na bramke niemcow to ci nas fauluja!!!!!!!!! i oczywiscie wiekszasc akcji toczy sie przy naszej bramce ale nadal w nich wierze a teraz sobolewski CZERWONA kartka!!!!!!! jaka siara tamci tyle fauluja i nic ehhhhhhhhhhh
No i po mundialu Polakow........ w ostatnich 3 minutach bramka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! k***** przepraszam za wyrazenie ale normalnie nie moge...... a moglo byc tak pieknie..... ale jestem pelna podziwu dla naszych pilkarzy bo byl to jeden z lepszych meczy.... !! BRAWO CHLOPAKI!!!!!! az mi sie lezka w oku zakrecila....
****** mac co za porazka w ostatnich minutach dac strzelic sobie brame ja ******normalnie masakra zdenerwowalem sie Chociaz dobry mecz byl bo naprawde dobrze grali ale i tak w dupe dostali
poniewaz na tym forum nie tolerujemy przeklinania, szczegolnie takiego na popis, ostrzezenie wyladowalo u Ciebie...center
_________________ (OO=[][]=OO) Bayerische Motoren Werke
Pomg: 1 raz Doczy: 26 Sie 2005 Skd: Warszawa/Piaseczno
Wysany: 2006-06-14, 23:03
Gratulacje bo bronili sie całkiem calkiem ale stylem gry niemcy byli o niebo lepsi, a to ze pod koniec strzelili nam bramke cuz-zmęczenie, wcale sie nie dziwuje i nie mam pretensji.Niestety niemcy nie tylko lepiej graja ale lepsze samochody robią-->BMW RULEZZ!!!
piłkarze chyba na prawdę dali z siebie wszystko - grani dobrze... ale czemu tej !@#$% Janas nie dokonał zmiany w odpowiednim momencie - Klinsman wprowadził nowe siły a Janas koniecznie chciał jeszcze trochę popromować swoich przydupasów
dziś Krzynówek był beznadziejny - ciekawe czemu grał tak długo
proponuję zrzutę na okulary dla Janasa (na mecz z Kostaryką) i dla PZPNu - może są w tym kraju jacyś inni trenejros? ... a może są poza tym krajem?
nie mam zastrzeżeń do gry Naszych (poza leniwym i nieporadnym Krzynówkiem) ale Janas niech ... sam nie wiem czy do czegoś w ogóle się nadaje
Panowie i Panie są jeszcze szansę na wyjscie z grupy!!!
Warunki są 3:
1) Kostaryka wtgrywa z Ekwadorem 2:0
2) Niemcy wygrywają z Ekwadorem
3) My wygrywamy z Kostaryją 3:0 lub wyzej
Trzymajmy kciuki !
_________________ Moje Dwie zabawki:
E46 328Ci 99'
E30 318is 90'
GG: 8699481
BokiemMogęWchodzić
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-06-14, 23:45
stara śpiewka - jak sami nie umiemy, to trzeba liczyc na innych .... ja bym raczej odliczał czas do kolejnych mistrzostw z (mam nadzieję) mądrzejszym trenerem
PANIE JANAS - W MISTRZOSTWACH ŚWIATA NIE CHODZI O TO ŻEBY PROMOWAĆ PUPILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niby racja, że Janas zbyt późno dokonał zmian. Ale tak naprawdę to na kogo miał zmienić, na naszej ławce nie ma konkretnych graczy. Wszedł Dudka, nie upilnował Neuvilla i niestety padł gol A wogóle to nie trzeba było przegrywać z Ekwadorem