nie bede komentowal meczu samego w sobie ale graczy, brak w nich ducha gry i jakiegos uporu, poprostu im sie nie chcialo wygrac tego meczu woleli przegrac i dostac garze za wystep na mistrzostwach, zero zaangarzowania w gre nic chcialo im sie biegac za pilka poprostu bylo to ewidentnie widac, tylko "glupi" Ebi miach checi do walki no i oczywiscie ten spalony....
koniec naszysch marzen, chyba zeby sie stal cud ale raczej watpie a za 2 i 4 lata bedzie to samo ci sami gracze bo po co szukac mlodszych lepszych wydawac kase jak sie ma sprawdzonych 40 latkow hehehhehehehehe
tylko mnie nie zabijcie
Nikt cie nie zabije bo chyba kazdy o tym wie.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
A słyszeliście odgłosy z szatni po wczorajszym meczu???
- Kosowski!!! Gdzie byłeś, jak nasi grali?
- Biegałem........
- Ale twoja koszulka jest sucha i nawet nie pachnie........!!!!!
Dodajmy otuchy naszym piłkarzom:
>>Polskaaaa, białoczerwoniiiii.......... ole, ole, oleee.......Polska golaaaaaaaa!!!!!
Pozdrowienia i całuski dla wszystkich zmartwionych...... na pocieszenie - M.
..... a po powrocie do kraju będzie szukał na Okęciu tylnego wyjścia z lotniska.........
Słyszałam, że z Hiszpani do Warszawy jedzie transport pomidorów .......... zakupionych w cenie promocyjnej!!! ha, ha, ha........
Ja już odpuszczam wszelkie występy Polskiej reprezentacji... Jak zwykle byli pewni siebie, i jak zwykle dostali po :cenzura:...
Mało tego... po meczu w niemieckie telewizji ZDF nabijali się z polaków ! Padały żarty typu, że: "...dobrze z polscy kibice przyjechali na mecz swojej reprezentacji samochodami, to przynajmniej niemcy zobaczyli swoje, dawno skradzione samochody...", albo "...ktoś tam zna dobrze polską ekipę, bo rok temu tynkowali mu dom...".
Zresztą poczytajcie sami...
_________________ "Houston - I have a problem..." Tragedia się stała ! Becia w oczko dostała !
"Na złość mamie odmrożę sobie uszy..." - human... unperfect life form
Pomg: 1 raz Doczy: 22 Gru 2004 Skd: Poznan-Rataje/Czecha
Wysany: 2006-06-10, 19:12
Dobre dobre a znacie ten kawal jak Polska grala z Brazylia ?
"Trener i pilkarze brazyli podchodza do Ronaldinio i mowia, Ronaldinio ty zagrasz w dzisiejszym meczu sam a my pojdziemy na piwko i bedziemy sluchac relacji w radiu.
Po dojsciu do baru sluchaja radia i slysza mija 1 polowa a wynik wdlaszym ciagu 0 : 0 , nagle w 86 min slychac ze padl gol dla Polskiej reprezentacji i tak sie konczy mecz. Trener i pilkarze zdenerwowani dzwonia szybka do Ronaldinio. Ronaldinio cos ty zrobil jak mogles przegrac ten mecz ! Na to Ronaldinio odpowiada no bo panie trenerze jakos tak wyszlo ze w 60 min dostalem czerwona kartke. "
_________________ BMW E30 318 iS 90' Coupe Diamantschwarc metalic coraz blizej idealu (czyt oryginalu z lekkim upiekszeniem)
"Polska gola ! Polska gola !
Paweł Janas do przedszkola !
Niech honor ratuje,
i tam dobrą drużynę zmontuje !"
"Jeszcze Polska nie wygrała,
tak jak byśmy chcieli.
Czarny człowiek nam to zabrał,
jak ? To nie wiedzieli.
Graj, graj Polaku,
Może kiedyś wygrasz...
Póki co narazie,
na nic się nie przydasz."
Znalazłem to w sieci...
_________________ "Houston - I have a problem..." Tragedia się stała ! Becia w oczko dostała !
"Na złość mamie odmrożę sobie uszy..." - human... unperfect life form