Paskudnie obstawiłeś i teraz narzekasz???........buuuuu!!!!
Dobrze, że nie oglądam, bo do tej pory poogryzałabym już wszystkie paznokcie.
Na TVN 24 jest ciekawszy program niż ten ...xxxx... mecz.....
_________________ Nothing else matters!
MARTINEZ [Usunity]
Wysany: 2006-06-09, 21:38
troszke mnie poniosło ale zobaczymy co dalej
widac ze na piłce sie nie znam i nie mam szczescia w hazardzie
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-06-09, 22:08
bueehehe..znalazlem na innym forum :
"
dzis prawdziwych trenerow juz nie ma,
tylko Janas, tragedia i żal
zbyt wysoka wiec byla ta cena
teraz glowe czas wsadzic jest w piach...
ref: dawni gracze poszli w dal,
dzis w lamusie Polski szal,
tylko goli, tylko goli, tylko goli, tylko goli zal! "
Sorki hahahahhahahaahhahahaah ja wiedziałem ze tak bedzie aha aha - jak ktos chce osobiscie podziekowac Janosowi to moge pogac z siorka oddaje czesto krew u niej w klinice razem z żona.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Wysany: 2006-06-09, 22:41
JEEEEEEEEEEEST 2:0 dla Ekwadoru.
ma Janas za swoje ze nie zabral Dudka ze soba i tylko dlatego jestem za Ekwadorem !
(no, moze cos pozostalo z senymentow z manieczek z ekwadoru )
sory sory ja u martineza na działeczce lepiej biegalem po pijaku niż oni teraz
porażka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o slupki to sobie gózy nabiłem ale chociaż coś do domu przywiożlem
:mrgreen:
JEEEEEEEEEEEST 2:0 dla Ekwadoru.
ma Janas za swoje ze nie zabral Dudka ze soba i tylko dlatego jestem za Ekwadorem !
(no, moze cos pozostalo z senymentow z manieczek z ekwadoru )
\
No własnie a skads ta nazwe kojarzyłem hehehehehehhe
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomg: 1 raz Doczy: 06 Sty 2006 Skd: Królewski Kraków
Wysany: 2006-06-09, 22:58
Brak mi słów po tym meczu, zatkało mnie nie wiem co powiedziec, kilka fajnych akcji ale jak zwykel brak wykonczenia I NEICH KTOS POWIE ZE DOBRZE ZE NEI POJECHAŁ FRANKOWSKI , Kosowski zaczyna grać jak rasiak potyka sie o wlasne nogi! , za to Jeleń z Brożkiem pokazali sie z dobrej strony i wykazali ducha walki do samego końca cóz z tego
Wysany: 2006-06-09, 23:01
bueeehehehehehehhehehe
moj ulubiony koleszka chyba wygral czyli ... nasz najfajniejszy lukasz hartge
kurde , lukasz napisz jakiego browara mam ci postawic a masz to jak w banku , tylko wez nie wybieraj z seri Warsteiner bo tego nie uda sie kupic u nas w stolicy. zamowilem takie u korzucha jak pojechal do niemcowni ale tego nie oddam nikomu.wiadomo dlaczego.reklamowane na E30 M3 8) a po wypiciu zrobie sobie nakladke na cewke pod maska
Pomg: 1 raz Doczy: 22 Gru 2004 Skd: Poznan-Rataje/Czecha
Wysany: 2006-06-09, 23:08
Buhaahhah bo sie obale te lole nie wygraja przeciez zadnego meczu. A wszedzie trabiono ze My to wyjdziemy z grupy na 2 miejscu hahahahahhhhhhhhhhha Oni razem z Janasem niech juz pisza prosbe o obywatelstwo Niemieckie bo do kraju nie maja po co wracac
_________________ BMW E30 318 iS 90' Coupe Diamantschwarc metalic coraz blizej idealu (czyt oryginalu z lekkim upiekszeniem)
Wysany: 2006-06-09, 23:37
ŻENADA to za lekko powiedziane 8) przegrac z Ekwadorem , z takimi biedakami to mowi samo za siebie 8)
szkoda mi paru z ataku,bo cos tam krecili ale ... eeeh.. " TO JEST POLSKA, NIE FRANCJA ELEGANCJA "
texty z innych zrodel:
"inne mistrzostwa świata wygramy Np. w klepaniu różańca , w łapówkarstwie czy lizaniu :cenzura: Wszystko przed nami"
"Nie śmiejcie sie z Ekwadorem jeszcze nikt nie wygrał ,jedynie chuck noris... "
Janas jak to polak poprostu skład przekąbinował. Przwecież trudno zgrać zespół na kilku zgrupowaniach gdzie za każdym razem jadą inni zawodnicy.Nasi zawodnicy jakby się niepotkneli o piłką to nawet by jej nie dotkneli.
Pomg: 4 razy Doczy: 21 Sie 2005 Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2006-06-10, 11:02
nie bede komentowal meczu samego w sobie ale graczy, brak w nich ducha gry i jakiegos uporu, poprostu im sie nie chcialo wygrac tego meczu woleli przegrac i dostac garze za wystep na mistrzostwach, zero zaangarzowania w gre nic chcialo im sie biegac za pilka poprostu bylo to ewidentnie widac, tylko "glupi" Ebi miach checi do walki no i oczywiscie ten spalony....
koniec naszysch marzen, chyba zeby sie stal cud ale raczej watpie a za 2 i 4 lata bedzie to samo ci sami gracze bo po co szukac mlodszych lepszych wydawac kase jak sie ma sprawdzonych 40 latkow hehehhehehehehe