BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Audi Coupe - Opinie... (FOTO)
Autor Wiadomo
BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2006-06-08, 23:00   

Audi ma swój styl własnie to co zakupiłes to jest jedno z kilku modeli które mi sie bardzo bardzo podoba.
Ostatnio zmieniony przez BADYL 2006-06-08, 23:09, w caoci zmieniany 1 raz  

Pułkownik Zuber 

Doczy: 21 Pa 2005
Skd: Otwock
Wysany: 2006-06-08, 23:08   

Ładne to audi, podoba mi się.
Jak by nie było BMW to jeździł bym właśnie Audi.

Pozdrawiam
Pułkownik Zuber

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-06-08, 23:25   

a to jest quattro czy przednionapędówka? kupiłeś audi i teraz będziesz musiał nim jeździć :roll:

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-06-08, 23:35   

Pułkownik Zuber napisa/a:
Ładne to audi, podoba mi się.
Jak by nie było BMW to jeździł bym właśnie Audi.

bez porownania wybralbym nadal jedynie sluszna opcje czyli tylnonapedowke a wiec prosiaka 944 2.7

http://moto.allegro.pl/sh...?item=108726434
i lans,i rwanie dupeczek, i latanie bokami 8)

Jacek E30 
em pała E30

Pomg: 2 razy
Doczy: 19 Lis 2004
Skd: P O Z N A Ń
Wysany: 2006-06-09, 00:22   

Może zwołajmy konsylium w sprawie wyższości BMW nad AUDI :lol: :lol: :lol:

Dla mnie zawsze BMW to bedzie to coś czego nie ma inna marka wiadomo........ nie chce mi się wymieniać co mnie tak naprawde zainspirowało ale zawsze od dzieciaka mażył mi sie kwadrat bo ma to czego inne auta nie mają czyli charakteru!!!!!!!!!!

Pamietam jak sobie myślałem jak w przyszłości będe jeżdzić kancikiem i jaki z tego będe dumny :wink:

Ale to wszystko kwestia co każdego akurat poruszyło jeden chce AUDI drugi Żałosną marke(MB) a jeszcze inny POLONEZA itd

ŚP+jinos+ 

Doczy: 04 Sty 2005
Skd: Malbork
Wysany: 2006-06-09, 01:59   

Po1. Nigdy nie napisalem, ze Audi jest lepsze niz BMW
Po2. BMW zawsze, ale to zawsze bedzie numer UNO!
Po3. E30 jak dla mnie za bardzo smierdzialo juz rocznikiem, aczkolwiek jest to bardzo sliczne auto i jezdzil bym dalej swoja gdyby nie M40
Po4. Przesiadka do BMW to tylko kwestia czasu i wiedzialem to zanim kupilem AUDI
Po5. Czytajcie co pisalem wczesniej - ten akurat konkretny egzemplarz odpowiada mi pod wzgledem wygladu jak i wyposazenia, a nie dostal bym E36 z tym wszystkim za gotowke, ktora dysponowalem.
Po6. Historia auta jest mi dobrze znana - wiem jak bylo pucowane i w jakich odstepach czasu woskowane...
Po7. Dzwiek wydechu Supersprinta + 5garow poprostu mnie rajcuje
:)

GG: 2776423

nokerman 
ostatni mohikanin

Pomg: 21 razy
Doczy: 22 Mar 2004
Skd: Puławy
Wysany: 2006-06-09, 07:22   

jinos o UNO to nawet nie wspominaj :mrgreen:

a swoją droga nic sie nie stanie jak roczek czy półtora posiedziszs na innym forum no nie??
myślę że kiedyś i tak będzie jinos_is_back

panowie nie można się ograniczać tylko do jednego samochodu jednej marki :!: :!:

ja naprzykład oprócz mojej coupetki 325 mam też kombiawe 316 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i jakoś z tym żyje 8)

E30 325iA 1987r. Coupe :mrgreen: Spritmonitor.de
E39 528iA 1999r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
E61 530dA 2005r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
«Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»

KotSylwester 

Doczy: 10 Kwi 2005
Skd: nie stąd
Wysany: 2006-06-09, 08:34   

Hmm,m jak pisałem mi przody w Audi nie leżą... takie jak w fiacie tempra proste.. ale to akurat łądnie wygląda..chociaż audi z tym przodem musi nie mieć dachu żeby było cool, to rzeczywiiście jest ładne. Co do własćiwości przyspieszeń itp nie bede sie wypowiadał mbo mam M10 z którego jestem zadowolony.

Od Uno się odwalcie, ja jeżdze na co dzień, ale moje ma logo na drzwiach i ma jedną zaletę... nie pali a ni grama paliwa.:) Przynajmniej z mojej kieszeni.

Jinos, piszesz że zmienisz kółka, po co przecież to autko jest na krótko :) Acha i jak są zrobione przednie światła? To fabryczne soczewki, czy wersja "Pan Miecio da rade" Po Wawie kilka audików jeździ z samoróbkami:)

Menel, od prau dni oglądam te Prosiaki na Allegro.... za 18tysi można kupić 944 w extra stanie :mrgreen:

ŚP+jinos+ 

Wysany: 2006-06-09, 08:39   

a kto tu mowi o zmianie forum..? :shock:

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-06-09, 09:39   

Cytat:
Menel, od prau dni oglądam te Prosiaki na Allegro.... za 18tysi można kupić 944 w extra stanie

akurat ta ktora wkleilem to wyszukalem najtansza i tez dziwne ze tylko 9tysi...

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2006-06-09, 09:42   

napewno jest w super stanie :mrgreen:

ŚP+jinos+ 

Wysany: 2006-06-09, 12:02   

KotSylwester napisa/a:
Hmm,m jak pisałem mi przody w Audi nie leżą... takie jak w fiacie tempra proste.. ale to akurat łądnie wygląda..chociaż audi z tym przodem musi nie mieć dachu żeby było cool, to rzeczywiiście jest ładne. Co do własćiwości przyspieszeń itp nie bede sie wypowiadał mbo mam M10 z którego jestem zadowolony.

Od Uno się odwalcie, ja jeżdze na co dzień, ale moje ma logo na drzwiach i ma jedną zaletę... nie pali a ni grama paliwa.:) Przynajmniej z mojej kieszeni.

Jinos, piszesz że zmienisz kółka, po co przecież to autko jest na krótko :) Acha i jak są zrobione przednie światła? To fabryczne soczewki, czy wersja "Pan Miecio da rade" Po Wawie kilka audików jeździ z samoróbkami:)

Menel, od prau dni oglądam te Prosiaki na Allegro.... za 18tysi można kupić 944 w extra stanie :mrgreen:

*Jesli chodzi o felgi to byl odnosnik do tego co napisal Jacek :) (te, ktore sa obecnie podobaja mi sie, ale lepiej wygladala by z brockami)
*Soczewki natomiast sa oryginalne - xenony oczywiscie juz nie (zestaw hella)

Łukasz napisa/a:

O co Ci chlopaku chodzi?

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Pomg: 1 raz
Doczy: 17 Kwi 2005
Skd: /K/R/A/K/O/W/
Wysany: 2006-06-09, 12:10   

Jinos ładną masz tą Audiczkę :D mnie się podoba

KotSylwester 

Wysany: 2006-06-09, 12:13   

Ja bym wyrzucił wydech i grill. Wydech chyba eliptyczny jedna rurka by pasowała.. a grill normalny, ten mi się kojrzy z samoróbką:( nie wiem czy to kamei czybazar za 20zł, mi nie leży.

ŚP+jinos+ 

Wysany: 2006-06-09, 12:19   

Piotrek napisa/a:
Jinos ładną masz tą Audiczkę mnie się podoba

Wielkie dzieki :) Ciesze sie, ze nie tylko mi ;)

KotSylwester napisa/a:
Ja bym wyrzucił wydech i grill. Wydech chyba eliptyczny jedna rurka by pasowała.. a grill normalny, ten mi się kojrzy z samoróbką:( nie wiem czy to kamei czybazar za 20zł, mi nie leży.

Grill - Kamei
Wydech - nie ma takiej opcji, jesli bedziesz mial okazje posluchac to bedziesz wiedzial dlaczego :)

PS. Wlasnie na to wpadlem - to bedzie pierwsze AUDI, ktore bedzie jezdzilo z ramkami BEEMKA KLUB'u :twisted: - oczywiscie musze sobie takowe zalatwic, bo tamte odjechaly z moja poprzednia niunia :?

KORDI 
RWD love.. 8)

Pomg: 1 raz
Doczy: 12 Wrz 2005
Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2006-06-09, 12:49   

Bardzo ładne Audi.... :D
Najbardziej w nim podobają mi sie drzwi bez słupków..... 8) :D

PozdrOOfki...... :D

KotSylwester 

Wysany: 2006-06-09, 12:51   

słowo wydech było skrótem myśłwoym, chodziło mi o końcówkę, nie o puszkę...

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2006-06-09, 13:08   

jinos napisa/a:
KotSylwester napisa/a:

*Jesli chodzi o felgi to byl odnosnik do tego co napisal Jacek :) (te, ktore sa obecnie podobaja mi sie, ale lepiej wygladala by z brockami)

Łukasz napisa/a:

O co Ci chlopaku chodzi?

Chodzi mi o prosiaka nadpobudliwy chłopaku

VinCent318iS 

Doczy: 17 Maj 2005
Skd: LaS VegaS ParanoS
Wysany: 2006-06-09, 13:22   

Sorki małe sprostowanie bo moze mnie ktoś źle odebrac generalnie Audik z Wyglądu jest kozak wypowiadałem się tylko i wyłacznie o zaawansowaniu technicznym Audi.

jinos Audiczka jest Zrobiona w takim stylu jak powinna wywal tylko ten przedni grill ja tez taki miałem i wsadziłem ori o wiele lepiej teraz wygląda, właściciele Audi się na taki uparli choć nie poprawia wyglądu.

Firley 

Doczy: 21 Mar 2005
Skd: Wawa
Wysany: 2006-06-09, 13:34   

KUKI napisa/a:
silnik 2.3 piec cylindrów to porażka jak audi to tylko V 2.8/2.6

mozesz okreclić pod jakim względem 2.3 to porazka ? i dlaczego 2.6 jest lepszym silnikiem ?

ŚP+jinos+ 

Wysany: 2006-06-09, 13:44   

Łukasz napisa/a:
jinos napisa/a:
KotSylwester napisa/a:

Łukasz napisa/a:

O co Ci chlopaku chodzi?

Chodzi mi o prosiaka nadpobudliwy chłopaku

W takim razie daruj :)

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2006-06-09, 13:59   

:) ok, audi jest ok, a 5 cyl brzmi lepiej, ciekawiej niż 4, a nie powiem, ze gorzej niż v6. wyważenie imho jest lepsze niż w vce.

Jacek E30 
em pała E30

Pomg: 2 razy
Doczy: 19 Lis 2004
Skd: P O Z N A Ń
Wysany: 2006-06-09, 17:18   

Lukasz o jakiej V6 mowisz w tym momencie 60* czy 90* czy może jeszcze jakaś inna kombinacja, bo to zależy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

patryk w-wa 

Doczy: 13 Lis 2005
Skd: Stolica
Wysany: 2006-06-09, 19:17   

Mi sie bardzo podoba sam takiej szukałem ale jakos trafiła mi sie e36 pewnie jakbym wtedy trafil na takie audi to bym kupił. Co do silnika 1,8 to byly takie ale chyba tylko w B3 w B4 coupe byly min. 2l. Moim zdaniem 5 cylindrów w audi ma super dźwięk strasznie wciągający . Jak teraz popatrzyłem na Twoją to znowu zachorowałem na taka coupetke i gdybym w swoje autko nie zainwestowal tyle kasy to bym sprzedał i kupił Audi. Niech ci służy jak najdłużej.

ŚP+jinos+ 

Wysany: 2006-07-03, 14:14   

Maly update:

PS. Macie mnie juz dosc? :D

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw