LUKAS Musze sie z Toba nie zgodzic! ALPINA robiła całkiem inne spojlerki na klape i nie ma szans ich z niczym innym pomylic! Były bardzo zadarte do góry, całe gumowe i dosc mocno zachodziły na klape tak w dół jak i na boki.
Tak wygląda Alpina z bardzo podobnym spoilerkiem do M Technic I
Tak wygląda auto southoFheaven`a (jak Ty masz na imie )
A Tobie Tors pewnie chodziło o taki spoilerek
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Musze Cię zmartwić co do przebiegu, sądzę że jest nie oryginalny... Podstawą do tych podejzen jest wskaznik paliwa wyskalowany do 55 litrow. Waska lampa miala 55 litrowy zbiornik, a szeroka lampa miala 62litry. Tak wiec przypuszczam ze kiedys komus oryginalne zegary padly i kupil drugie nie zwazajac na to czy sa z tego samego rocznika co auto. To takie moje male spostrzezenie.
... no nie powiedziałbym, ja również mam w mojej licznik paliwa do 55 litrów
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
Po długiej przerwie wrzuciłem pare zdjec..niestety robione telefonem. Bimka doprowadzona do oryginalu..no poza felgami..gdyz sa to standardowe kwadraty z "sportpaket" is-owskie bbsy nie moglem dostac a takie jakie ma barabus nie stac mnie 8) mimo upływu dwoch lat odkad ją posiadam kocham i szanuje bimke. Mysle, ze teraz wyglada ładniej niz poprzednio. Do zrobienia halogen od strony kierowcy bo cos paruje
pozdrawiam.
preferuje styl jazdy na leżąco 8) nie mam 9cali parapetow wiec musze inaczej sie lansowac