moja luba lubi duze auta 5 lub 7 i jak to kobieta nie lubi tych starych "kanciastych" hehe
ja jej mówie E30 KLASYK ona ze stare .
w zime jak jej dałem posmigac bokami po placyku na sniegu to potem nie mo0głem jej oderwac od kierownicy (ale to było swieto ) bo na codzien ma swojego opelka
_________________ BYŁO 525 M-technic / AC Schnitzer Bilstein B8
JEST 525 TDS Kinderwagen
A ja chcialam powiedziec ze sie nie zgadzam, bo compact wyglada jak kura albo jakby kto
w... tylek wjechal i juz sie blacharzom niechcialo klepac auta to tak zostawili.
Najlepsza opcja dla pan jest coupe 8) jesli juz sie upieracie przy mniejszych i bardziej zwrotnych wersjach samochodow.
u mnie masz plus za sam temat o mojej dziewicy Hartgjjje kręcacej 8ki
Moja beta to kobieta, dlatego nie cierpi jej moja Dżoana - jest po prostu zazdrosna.... 8)
A compact e46 jest ok, e36 nadaje się na wózek dla lalek, ale e46 jest cool.
u mnie masz plus za sam temat o mojej dziewicy Hartgjjje kręcacej 8ki
Moja beta to kobieta, dlatego nie cierpi jej moja Dżoana - jest po prostu zazdrosna.... 8)
A compact e46 jest ok, e36 nadaje się na wózek dla lalek, ale e46 jest cool.
A w ogóle to mam smoking
a jeżdziłeś ? e46 compact to kibel - natomiast e36 compact jezdzi całkiem przyjemnie.
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
u mnie w domu sa trzy autka:
moja niunka
ojca cytryna xantiaII kombi 1.8 16v
mamusi smarcik cabrio 0.6 TURBO...
ostatnio najczesciej smigalem cabrio... niunka w weekendy na trase..
moja dziewczyna lubi jak ja sobie popije bo wie ze bedzie jechac niunka...
a tak wogle to ostatnio powiedziala mi ze do niej sie tak nie zwracam jak do autka (tak czesto i tak milo)
Czy naprawdę nikt nie widzi że ten temat to błaganie Łukasza o to żeby go porwać przed sobotą? Przecież nie wypada mu się rozmyśleć teraz, jedyna szansa to zostać ubezwłasnowolnionym przed.... Pomóżmy chłopakowi, jest w kryzysie, nawet zaczyna się wyżywać na samochodzie Szkoda mi go Nie wiem jak wy ale ja już kupiłem kominiarkę, nie zostawię go!!!!
A na zakonczenie tematu powiem przekornie ... że H26 juz nie była dziewica ... nie wiem kto wczesniej ale napewno ja pierwszy ja rozdziewiczylem .... Łukasz rozdziewiczył conajwyzej swoja bude