BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Benedykt 16
Autor Wiadomo
Gniewek89 
Na razie teoretyk.

Pomg: 1 raz
Doczy: 01 Lut 2006
Skd: Wrocław
Wysany: 2006-05-29, 17:32   

borowiki przednie są, Raz w Auto Moto chyba poseł Dziewulski pisal w liscie o borze i o samochodach boru. Pisal m.innymi że jakis mlody ziomek z boru nie umial otworzy najnowszej serii 7 i chciał ja otworyć UWAGA śRUBOKRETEM bodajże efekt byl taki ze trzeba bylo wymienic zamki i cos tam jeszcze naprawić. Fajnym akcentem w całej histori jest to że BMW zrobilo to za darmo jak i inne naprawy Beemek z ministerstwa

center 

Pomg: 17 razy
Doczy: 31 Lip 2004
Skd: Katowice
Wysany: 2006-05-29, 20:03   

bo jak tu X5 mozna chciec cos wykrecic..
tak jak koles na ostatnim Tarnowie, wjechal, zrobil wezsze kolko i zjechal..
milion czerwonych lampek sie w srodku odpala ze robi sie krzywde autu i tyle z tego jest... :)
szkoda ze nie krecil 7 8)

mgr inż. Jędrek ;)

Pułkownik Zuber 

Doczy: 21 Pa 2005
Skd: Otwock
Wysany: 2006-05-29, 20:04   

Oglądałem filmy szkoleniowe kierowców BORu... i życzę Wam wszystkim i sobie, abyście jeździlili chociaż w 50% tak jak oni..

Pozdrawiam
Pułkownik Zuber

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-05-29, 20:12   

Zuber - choć raz nie bądź obiektywny - w tym temacie jedziemy sobie na buraków z boru, a nie bronimy ich, więc lepiej sprzedaj jedną ze swoich kwaśnych historyjek na temat borowików - tracisz dystans - nie poznaję Ciebie w ogóle - hehe :wink:

[ Dodano: Pon Maj 29, 2006 20:14 ]
BTW - wiadomo, że muszą mieć szkolenia i to generalnie fajnie, że są profesjonalnie przygotowywani, ale sam przyznasz że trzeba być nie lada jełopem, żeby podczas palenia gumy zaliczyć dacha :lol:

Pułkownik Zuber 

Wysany: 2006-05-29, 20:16   

PioterW napisa/a:
Zuber - choć raz nie bądź obiektywny - w tym temacie jedziemy sobie na buraków z boru, a nie bronimy ich, więc lepiej sprzedaj jedną ze swoich kwaśnych historyjek na temat borowików - tracisz dystans - nie poznaję Ciebie w ogóle - hehe :wink:

BTW - wiadomo, że muszą mieć szkolenia i to generalnie fajnie, że są profesjonalnie przygotowywani, ale sam przyznasz że trzeba być nie lada jełopem, żeby podczas palenia gumy zaliczyć dacha :lol:

PioterW Ty mnie nie znasz, żeby mnie móc poznawać albo i nie ;)
Dziś wieczorem bede wiedział jak to było.
Jesli rzeczywiście palił gumę i dlatego dachował to nie ma co.. jest jełopem. :)

Pozdrawiam
Pułkownik Zuber

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-05-29, 20:26   

chcesz, czy nie, to Twoje posty (jak wszystkich userów) mają swój charakterystyczny styl .... a ten był inny - w moim odczuciu, więc jednak trochę Cię znam

z drugiej strony, to chyba dobrze, że nie jesteś jak stara małżonka, która już niczym nie zaskoczy - nie?

a z trzeciej - mam osobiste powody, żeby nie przepadać za borokami

Pułkownik Zuber 

Wysany: 2006-05-29, 20:33   

PioterW napisa/a:
chcesz, czy nie, to Twoje posty (jak wszystkich userów) mają swój charakterystyczny styl .... a ten był inny - w moim odczuciu, więc jednak trochę Cię znam

Stary, żartowałem. Luzzzz. :)

Pozdrawiam
Pułkownik Zuber

Mariusz 

Doczy: 20 Lut 2005
Skd: Warszawa/Katowice
Wysany: 2006-05-29, 20:57   

Sranie w banie. Przepraszam.
Oni jeździć nie potrafią.
Jak ich widziałem na szkoleniach w Legionowie (tam gdzie szkolą "drogówkę") to co 5 funkcjonariusz BOR-u potrafił wyjść z poślizgu na macie poślizgowej ! Reszta uderzała w dmuchany balon oznaczający przeszkodę. Teraz jeszcze ratują ich te wszystkie ABS, ESP, i inne systemy.
Policjanci ze szkółki już leżeli i się śmiali, bo nie mogli wytrzymać.
Może i dobrze, że tacy ludzie wożą ludzi z rządu ;)

Pułkownik Zuber 

Wysany: 2006-05-29, 21:05   

Mariusz napisa/a:
Sranie w banie. Przepraszam.
Oni jeździć nie potrafią.

Heh. Ogarnął mnie pusty śmiech.
Widziałem filmy więc napisałem. Tyle.

Pozdrawiam
Pułkownik Zuber

Mariusz 

Doczy: 20 Lut 2005
Skd: Warszawa/Katowice
Wysany: 2006-05-29, 21:23   

Kozaki niemiłosierne, bo jednak są trochę wyżej od policjantów.
Ale jak przychodzi co do czego, a policjant musi użyć środków przymusu bezpośredniego to funkcjusz BOR-u leży na glebie i całuje mrówki po tyłku. Potem wielce obrażony oskarża policjanta o nadużycie władzy, a sam wszczyna burdy i jest pod wpływem alkoholu. Już my znamy taki przykład.
No, ale wiadomo, że są jeszcze tacy funkcjonariusze, którzy wiedzą co mają robić, starają się. Jeżdzą na wszystkie szkolenia organizowane przez podatników. Takim chylę czoła ;)
Niestety jest ich coraz mniej, bo teraz takie stanowiska obsadza się siostrzeńcami wysoko postawionych urzędników państwowych. Cholerny nepotyzm !

nokerman 
ostatni mohikanin

Pomg: 21 razy
Doczy: 22 Mar 2004
Skd: Puławy
Wysany: 2006-05-29, 23:12   

a wiecie że na ebay'u jest aukcja z warszawą JP2 (ówczesnego K.Wojtyły) z 57r :mrgreen:
Jej stan na chwilę obecną nie jest za ciekawy, ale myślę że jest doskonałym materiałem dla kolekcjonerów.

Noi niebawem będzie pierwszym autem na świecie które należało do Świętego :wink:
PS.: JP2 nigdy nie miał Prawa Jazdy - miał szofera :wink:

E30 325iA 1987r. Coupe :mrgreen: Spritmonitor.de
E39 528iA 1999r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
E61 530dA 2005r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
«Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach