ehh z ta tasma izolacyjna to niezla lipa ,nawet motosporta zakleili
Ale widac ze kolezance w bialy bardzo sie autko spodobalo
wogole to nie wiem dlaczego w Polskich filmach i serialnach zakrywaja znaczki ... ogladajac produkcje nie rodzime widac znaczki, marki ... nie wiem oco w tym chodzi o kryptoreklame ... Paweł sie nie pochwalił wczesniej bo nie mogł zdradzic co bedzie w nastepnych odcinkach .... oni to na powaznie traktuja ... wiem cos o tym bo mam kolege z Płockiego teatru, ktory czesto gra w filmach role jako statysta, badz epizody...
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2006-05-15, 12:23
Arczi e30 napisa/a:
wogole to nie wiem dlaczego w Polskich filmach i serialnach zakrywaja znaczki ... ogladajac produkcje nie rodzime widac znaczki, marki ... nie wiem oco w tym chodzi o kryptoreklame ...
zauważcie, że w zachodnich produkcjach, jak lecą napisy na końcu, to często są podziękowania dla tego czy tamtego producenta aut - -FIRMY PŁACĄ ZA TO, ZEBY ICH SAMOCHODY MOGŁY GRAĆ...
w polskim kinie widziałem podziękowania dla Smorawińskiego, bodajże w "Psach", a ostatnio to tylko Toyota i Renault... kino potrafi poprawić sprzedaż, więc nie ma nic za darmo - tak było np. w PRETTY WOMAN, Lotusowi wzrosła sprzedaż, po sukcesie filmu...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Pomg: 1 raz Doczy: 06 Sty 2006 Skd: Królewski Kraków
Wysany: 2006-05-16, 00:44
Spoko oglądałem zamulony na kacu i tak rozkminiałem czy to moze włąsnie nie kogos z forum betka, szkoda ze mi dzisiaj dysk padł bo bym angrał powtórke ...