BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
palisz gume? my nie !
Autor Wiadomo
Marcin 
Nurburgring Fan

Pomg: 2 razy
Doczy: 10 Sie 2004
Skd: Katowice
Wysany: 2006-05-14, 08:47   

kicha napisa/a:
Gniewiek dla mnie to tez jest Wies Tuning :) . A co do Autoryzacji BKP to tak mamy poparcie BMW Polska.

Oczywiscie, ze ta Beemka to wies tuning. Takie felgi i malowanie to mozna zarzucic do Pimp my Ride Madafaka Pick Up Truck a nie BMW.

damiano_e30 
GERMAN STYLE

Pomg: 1 raz
Doczy: 27 Sty 2006
Skd: Bydgoszcz
Wysany: 2006-05-14, 09:31   

Jeszcze troche i nie będzie można przeciągnąć do odcinki bo ludzie powiedzą: aha jakiś drech katuje beemke, trzeba uciekać bo nas porozjeżdża... :mrgreen:

Marcin 
Nurburgring Fan

Doczy: 10 Sie 2004
Skd: Katowice
Wysany: 2006-05-14, 10:02   

Ja zaiste nie rozumniem tej nagonki na BMW Klub Polska. Przeciez nikt wam nie narzuca ich stylu traktowania samochodu wiec o co sie oburzac?

kiloff 

Pomg: 5 razy
Doczy: 10 Lut 2006
Skd: Krosno
Wysany: 2006-05-14, 11:17   

to proste .. chcesz palic gume - pal .. mozesz i 3 komplety dziennie z orac .. mi na przyklad szkoda .. opon .. paliwa .. i wszystkich elementow mechanicznych .. mi ma samochod sprawiac radosc z pokonywania kazdego kilometra za jego kierownica .. z kazdego zakretu .. i z kazdego mocniejszego nacisniecia na pedal gazu .. a nie z utylizacji opon na parkingu ... co nie oznacza ze czasem nie polece w jakims zakrecie bokiem (jednak glownie zima) ..

osobiscie koszulka mi sie bardzo podoba .. jakby mozna bylo gdzies taka zamowic to z pewnoscia bym to zrobil ..

www.system.mimbu.pl

Gniewek89 
Na razie teoretyk.

Doczy: 01 Lut 2006
Skd: Wrocław
Wysany: 2006-05-14, 12:22   

Marcin napisa/a:
kicha napisa/a:
Gniewiek dla mnie to tez jest Wies Tuning :) . A co do Autoryzacji BKP to tak mamy poparcie BMW Polska.

Oczywiscie, ze ta Beemka to wies tuning. Takie felgi i malowanie to mozna zarzucic do Pimp my Ride Madafaka Pick Up Truck a nie BMW.

kicha napisa/a:

A tam trzeba mieć fantazje dziadki :mrgreen:
Ale w =pl= takiego lakieru niechcialbym mieć fakt, do sklepu bym nie poszedl w obawie ze mi porysuja :evil:
OKA koniec OT

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-05-14, 13:03   

eee felgi są super, a malowanie - klasyczny lakier dla democara

Rafał 

Doczy: 23 Lip 2004
Skd: bardzo mobilnie
Wysany: 2006-05-14, 13:17   

jak dorosniemy to tez przestaniemy upalac laki

pomysl z koszulka chyba mial wlasnie taki cel zebyzmy troche o tym podyskutowali
i moze zastanowii sie

ps: ZAISTE -mcinek1 nie ogladaj tak czesto profesora miodka :wink: :wink: :wink:

speed 
Michał

Doczy: 17 Pa 2005
Skd: K/R/A/K/Ó/W
Wysany: 2006-05-14, 14:49   

Marcin napisa/a:
Ja zaiste nie rozumniem tej nagonki na BMW Klub Polska. Przeciez nikt wam nie narzuca ich stylu traktowania samochodu wiec o co sie oburzac?

Tez jestem podobnego zdania co Marcin, ja osobiscie nie widze w paleniu gumy nic przyjemnego, jak ktos pali to owszem chetnie popatrze ale mnie szkoda by bylo auta opon itd itp wole sobie np szybko pojezdzic po jakichs waskich kretych drogach czy nawet sie poscigac od swiatel do swiatel niz stac w miejscu i palic gume :roll: Jak ludzie maja ochote nosic takie koszulki to niech sobie nosza, nie oceniam ludzi po tym jakie maja koszulki, a tak przy okazji to czy przecietny zjadacz chleba wie co to znaczy "spalic gume" :?: :?: :?: :wink:

Every man dies... But not every man really lives...

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-05-14, 15:59   

zaiste i zaprawdę - nikt na niokogo nie najeżdża - tyle, że sam pomysł noszenia takiej koszulki, to lekkie przegięcie w stronę śmieszności - i tyle, a czy ktoś lubi palić kapcie w miejscu lub na zakrętach, czy też tego nie toleruje, to zupełnie inna sprawa, a jeszcze inną sprawą jest narzucanie komuś swoich poglądów itp. - temat był kiedyś poruszany na forum BKP ale został spacyfikowany przez Admina jako niegodny dyskusji - i co w tym najśmieszniejsze, to uważam taką postawę za przejaw małej hipokryzji - gumy nie palimy, ale za to przekraczamy prędkość ... i choć to niezgodne z prawem, to nie psuje tak bardzo wizerunku kierowcy BMW jak palenie gumy

szkoda tylko, że tępienie pewnych zachowań (przykładowego palenia gumy) odbywa się niemalże w sposób bezmyślny-automatyczny - bo chyba każdy się zgodzi, że czym innym jest upalanie na stacji benzynowej pomiędzy dystrybutorami, a czym innym na palyku w Legionowie, lotnisku w Borsku czy innych miejscach, w których nikomu normalnemu nie powinno przeszkadzać

i na koniec - nikt się tu chyba nie oburza, ale tak jak wolno prezentować swoje własne podejście do BMW, a nawet wolno nosić idiotyczne koszulki, tak wolno to komentować i wolno wyrażać się o tym krytycznie a nawet z kpiną w głosie - więc nie rozumiem dlaczego ten przejaw naszej wolności można uważać za oburzenie :roll:

chcesz, to palisz, nie chcesz, to nie, ale nie kumam czemu podnosić to do rangi naczelnego postulatu - dla mnie to zasługuje na obśmianie

damiano_e30 
GERMAN STYLE

Doczy: 27 Sty 2006
Skd: Bydgoszcz
Wysany: 2006-05-14, 16:08   

PioterW napisa/a:

szkoda tylko, że tępienie pewnych zachowań (przykładowego palenia gumy) odbywa się niemalże w sposób bezmyślny-automatyczny - bo chyba każdy się zgodzi, że czym innym jest upalanie na stacji benzynowej pomiędzy dystrybutorami, a czym innym na palyku w Legionowie, lotnisku w Borsku czy innych miejscach, w których nikomu normalnemu nie powinno przeszkadzać

chcesz, to palisz, nie chcesz, to nie, ale nie kumam czemu podnosić to do rangi naczelnego postulatu - dla mnie to zasługuje na obśmianie

Zgadzam się w 100%
Dla mnie palenie gumy właśnie w takich miejscach jak np stacja benzynowa żeby się popisać przed osobami postronnymi to dresiarstwo i wiocha :?
Co innego palenie na jakimś pustym placu dla własnej przyjemności...

Dee Jay 

Doczy: 27 Lut 2006
Skd: Tarnobrzeg
Wysany: 2006-05-14, 16:42   

damiano_e30 napisa/a:

Zgadzam się w 100%
Dla mnie palenie gumy właśnie w takich miejscach jak np stacja benzynowa żeby się popisać przed osobami postronnymi to dresiarstwo i wiocha :?
Co innego palenie na jakimś pustym placu dla własnej przyjemności...

Jakie tam dresiarstwo??? Ja sobie dzis zajechałem Calibrą pod szkołe zapuściłem techno na fulla i pojarałem kapcie. Każdemu się podobało a mam nr do fajnej laski. :mrgreen: Nie ma jak szpanik :)

A w takiej koszulce to bym się nawet na ulicy nie pokazał. Ciekawe jaka będzie następna z serii. ZMIENIASZ OLEJ. MY NIE!!! :P

BADYL 

Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2006-05-14, 17:24   

Hehehehehehe dobre - temat rzeka mozna by pisac i pisac a ja chciałbym poczytac to co jest ukryte i napisne na temat naszego forum i wszystkiego co dotyczy BEEMKA KLUBu - tak z ciekawosci aby wiedziec co o nas mysla (bo daje sobie reke i noge odciac ze jest).

A co do palenia gumy - czyli tak pisnie pasek bo bedzie sie slizgał to jest złe,na goracym asfalcie przy ruszaniu pisk zle - mozna by przytaczac rozne scenariusze - zlewam mnie to czy ktos pali czy nie jego wybór - czasem taka lekcja upalania (no bo pod to podchodzi driftowanie) moze nasz czegos nauczyc kontrolowac auto itp.

Ide se zjechac na recznym bo gumka juz mi spadła - upaliła sie.

pozdro600

PS.I wiecej luzu panie i panowie.

kicha 

Doczy: 22 Gru 2004
Skd: Poznan-Rataje/Czecha
Wysany: 2006-05-14, 17:30   

A ja proponuje zamknac juz ten temat bo widze ze coraz bardziej najezdzacie na BKP a powiem wam , ze oni raczej sie tak nie zachowuja w stosunku do waszego klubu tzn nie ma tam zadnych najazdow na klubowiczow. Oni sie poprostu nabijaja z Mpower klub w Toruniu poniewaz zauwazyli , ze zloty ktore sa organizowane co rocznie skierowane sa glownie na zawody w Paleniu Gumy , zero jakis atrakcji albo chociaz prob sprawnosciowych. Jak sie wezmie i przeczyta plan imprezy to widac tylko i wylacznie Eliminacje w paleniu gumy i nic wiecej. A mogloby byc na tych zlotach Baaardzo Milo. Ende i tak jak wyzej pisalem proponuje juz zamknac ten temat.

(oo=[][]=oo)
GG: 2905288

Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: