siersciuch jak siersciuch sam sie soba opiekuje wystarczy mu pelna micha i kuweta
powodzenia w czyszczeniu ubrań na szczoteczki do ubran nie zarobicie wiem cos o tym bo sie paleta po domu taki jeden (foto po lewej)
aha koty sa zlosliwe i potrafia na pelnej kupie ubran obsikac tylko te ubrania osoby ktorej nie lubia jak to robią nie wiem ale takie sa
_________________ Pozdr. Łukasz
Renault Espace 2.0dci '07
Peugeot Partner 1,9d '99
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86
Jak ja mialem kota to go karmilem na poczatku mlekiem 0,5 procenta i jeszcze troche z woda rozcienczalem.
A co do imionek to proponuje
FELGA
HELGA
PSOTA
KLIMA
PIĄTKA
TRÓJKA
SIóDEMKA
IeSKA
BeBeSIK
RANCIK
KANCIK
LISEK
MISEK
MISKA
jak cos wpadnie mi jeszcze do glowy to zarzuce na forum
Witam
Kotka uwielbia Darka chyba dlatego ze wyczuwa w nim faceta,najchetniej zasypia u niego na rekach a potem on lazi z nia tak po calym domu bo przecierz nie mozna kotka zbudzic Ale mnie tez chyba lubi bo ja karmie strzykawka Co do imienia to nadal nie wiem chociaz Dazio sie upiera zeby byla Niunia JEst nie grzeczna i to coraz bardziej wlazi wszedzie gdzie sie da nawet na glowe potrafi wlezc jak sie na to pozwala.Ogolnie ze zdrowkiem jest juz chyba wszystko ok bo mruczy jak sie ja glaszcze i zachowuje sie juz jak takie male wesole kocie.Chociaz nie planowalam miec kota to jestem zadowolona bo patrzenie na nia jak sie bawi to sama radosc a pomyslowa jest bardzo,lubi bawic sie samochodzikiem,chyba wyrosnie na fanke BMW
Pozdrawiam