Po rozmowie na gg z Webrettim musze stwierdzić że jego rada była najskuteczniejsza i najlepsza....... 8)
PozdrOOfki.....
a nie mówiłem, że na 100% najlepsze wyjście bo tygryski wiedzą co najlepsze dla nich jest przyjedziesz na wybrzeże to Ci doooooopiero pokaże co to znaczy życ pełna piersią 8)
połamania pióra i zrób jutro jak Ci mówiłem i piąteczki z maturki juz teraz masz w kieszeni
I juz po maturce pierwszej:) wrazenia moga byc wypracowania 1 temat: Cos o magbecie.... 2 temat: Chłopi. Napisalam na 2 i mysle ze bedzie dobrze:) tekst tez nie najgorszy o partriotyzmie i nacjonalizmie..... nie bylo zle . Jutro angielski mysle ze bedzie dobrze:)
yo!
Ale czym tu sie stresowac nawet najwiekszy głąb zda mature a za studia i tak sie płaci lepiej to wszystko olac i zero stresu fakt jest jeden wkraczacie w dorosłe zycie i skonczy sie branie kasy od rodziców
pozdro
Pomg: 4 razy Doczy: 21 Sie 2005 Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2006-05-04, 15:19
korzuch napisa/a:
yo!
Ale czym tu sie stresowac nawet najwiekszy głąb zda mature a za studia i tak sie płaci lepiej to wszystko olac i zero stresu fakt jest jeden wkraczacie w dorosłe zycie i skonczy sie branie kasy od rodziców
pozdro
i bardzo dobrze przynajmniej ja sie ciesze, niezaleznosc to jest to do czego daze, teraz za wlasna kase bede kupywal cukierki
a ja dalej ciagne od rodzicow, chociaz sobie kulturalnie dorabiam czasami fajna kase
po maturce autko to koniecznosc, to jest dobry sposob kija i marchewki
na mnie podzialalo, ale ja musialem jeszcze sie na studia dostac... 8)
ale wszystko sie da, wystarczy chciec..
Wlasnie mam przerwe miedzy podstawowa a rozszerzona podstawa banalna w godzinke sie uwinelam:) teraz czekam na rozszerzona zaczynam o 12.45..... hehe a koniec.... dopiero o 16.30 ale bedzie dobrze hehe pozdrowionka
Wysany: 2006-05-05, 17:44
ehh wystarczy wejsc na www.cke.edu.pl tam sa juz odpowiedzi z ktorych wynika ze cholera zrobilem 4 bledy na 35 mozliwych + do tego jedna krotka notatka i list spodziewam sie wyniku powyzej 80% skoro na probnej mialem 86 to teraz moze byc tylko lepiej
Wysany: 2006-05-06, 10:33
nie chce uzywac wulgaryzmow ale to jest ****** zeby czekac az 2 miechy na wyniki, podobno przez to wywalili jakiegos ministra bo wstepnie mialy byc 14 a nowy przesunal o 3 dni normalnie plakasc sie chce do lipca jestem uziemiony lipa na maxa