duzo bylo czasu i duzo podpowiedzi, ale juz nie nasza wina ze Mod spał , a zeby znac odpowiedz trzeba wkroczyc w nasze szeregi cabriolatawcow, odpowiedz sama sie nasunie, dobrze mowie Amisz
Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2006-05-02, 02:32
Ehh....reasumując( )wszystkie wasze wypowiedzi...(ewentualny gniew kobiet na forum,lans po miescie cabrioletem,i zbieżoność mojej odp."okład....")tylko jedna odpowiedź sie nasuwa........
PozdrOOfki.....
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
naszą obecność tu sponsorowały dobre kanapki i drink własnej roboty, ehehehe
do zobaczenia w następnym odcinku z cyklu, Jak nasz KORDI nie udzielając odpowiedzi oblał z ustnego przed maturą*
*to nie chodzi o mature, wiec zeby nie bylo na mnie jak mu cos nie tak pojdzie
a swoją droga to połamania pióra na tej juz prawdziwej maturce i nie bierz przykładu z wujcia webrettiego i nie szlajaj sie nigdzie po nocach między maturami, bo nie udzieliłes odpowiedzi więc masz zakaz
Ostatnio zmieniony przez webretti 2006-05-02, 02:59, w caoci zmieniany 1 raz
Jak by ktos cos mówil, ze nie na temat lub sie Ot robi to chciał bym skromnie zauwarzyc, ze ten temat sie nazwywa "To sie juz nigdy nie powtorzy!!!" i chyba walsnie tak stało
_________________ BMW e21 316-1.8i sprzedane
e30 325i-cabrio z parapetem
Mature ma sie tylko raz w zyciu wiec nigdy sie nie powtarza prawda pani Beger
[ Dodano: 2006-05-02, 02:05 ]
ups pardon, to chyba sie u Was pisze prze 2x po srodku tak jak leper przez 2 PE, Lepper, czyli powinno być Begger, dobrze czy coś pokręciłem bo u Was wszystko jest 2x, nawet listy wyborcze