No tak racja ale tu w kulko to samo tak ze to juz sie bezsensu robi 8)
co ty jakiś jego znajomek jeteś czy jak?
Koleś chcę Bawarką po ulicach jeździć bez prawka i jedzie policji że go złapała i ma do nich pretensje tak jak był by nie winny. Jemu nikt nie przemówi do rozumu i będzie dalej robił to samo Nie będe się wypowiadał co powinnni robić takim ludzią co wsiadają po spożyciu alkocholu do auta! Prawo dla takich jest i tak za mało surowe!!!! Wypił to niech sobie taxi zamówi, albo niech poprosi jakiegoś kumpla żeby go zawiózł....
Ta no co Ty jak ja nikogo z forum nie znam osobiscie
On juz napisal ze wiecej tak nie zrobi ze juz nie wsiadzie za kulko po spozyciu alkoholu
tak ze niema sensu wiecej pisac a to ze jezdzi po policji to niech sobie jezdzi
a walic to najezdzajcie dalej lata mi to kolo nosa poczytam popatrze 8)
_________________ (OO=[][]=OO) Bayerische Motoren Werke
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-04-17, 09:01
nie no co ty pawel...
na lincz z nim lub do kamieniolomow,wiezienie dla niego to jak jamajka.z takim to nie ma lekko.zabrac prawko dozywotnie i polamac rece aby nie mogl kierowac.po kraju juz nie bedzie sie mogl nigdzie ruszac a zalatwie tez ze i zagranica beda go rozpoznawac.lepiej nie wychodz juz z domu..aaa w domu pewnie tez karcerek.chlopie masz przechlapane na calej lini..
witam
No to dostałem 1 ostrzeżenie
Sorki za psucie wizerunku kierowcy BMW, sam staram się zachowywać kulture na drodze.
Zaraz ktoś napisze że wygaduje bzdury bo jeżdże pijany itd, itp.
Mój błąd polegał na tym że myślałem że jestem trzeźwy, ale alkomat myślał inaczej
Możecie mi wierzyć lub nie ale dostałem nauczke na całe życie i nie wsiąde więcej za kółko jeżeli nie będe absolutnie pewny że jestem całkowicie trzeźwy.
Chyba po prostu zrezygnuje z browaru, bo z jeżdżenia BMK na pewno nie.
[ Dodano: 2006-04-17, 08:29 ]
Meecowhy napisa/a:
a rok... to bedzie mial czas pogrzebac przy aucie... i w zime go oszczedzi dla mnie same plusy +++++++
Tu masz racje kolego, przynajmniej zaoszczędze na paliwie i dłubne co nieco, a do zrobienia mam dużo. Może nawet na nową BM uciułam.
A za to co o mnie napisałeś nie mam żalu, macie prawo po mnie jechać i mnie potępiać.
Żal mam tylko do siebie że nie zmądrzałem wcześniej. A i uraz do psów myśle że się zmniejszy, już troche się wyładowałem.
W końcu oni tylko wykonywali swoją prace...
[ Dodano: 2006-04-17, 08:59 ]
Marcin napisa/a:
damiano_e30 napisa/a:
Co za buc..., żal mi kolesia, ale kim taki burak może być jak nie psiną...
Jak dla mnie to ty jestes burak!!!! Jedziesz po czlowieku ktory tylko robi to za co mu podatnicy placa, dobrze wykonuje swoja prace. Sorki ale dosc poblazania dla osob, ktore jezdza po alkoholu. Ten glina zrobil wielka przysluge dla spoleczenstwa i brawa mu za to.
Mozna byc poblaziliwym policjantem dla kogos kto nie zapial pasow albo przekroczyl predkosc o 10km/h ale dla PIJAKOW za kolkiem niema tolerancji i poblazliwosci. Nawet jakbys przekroczyl limit o 0,01 to powinni ci zabrac to prawko. A drugi raz jak bedziesz tak cwaniakowal, ze nie dmuchniesz to pobiora ci krew z zylki i potem jeszcze przytrzymaja na posterunku a twoja furke na twoj koszt odholuja na parking policyjny. I BEDA MIELI RACJE!!!!
Ciesz sie, ze nie zlapali cie po nowelizacji przepisow bo idzie taka zmiana, ze tacy jak ty dostana ostro po :cenzura:.
PIJAKOM ZA KIEROWNICA MOWIE ZDECYDOWANE NIE!!!!!!!!!
PZDR
Dobra kolego a co powiesz na taką opcje:
Ktoś wypija JEDNO małe piwo po godzinie wsiada za kółko je sobie w samochodzie batona z nadzieniem na spirytusie i zatrzymuje go wzorowy stróż prawa.
Co myśli i robi wzorowy stróż prawa to już wiemy:
Czuć od gościa alkohol więc jest pijany , proste. No to dmuchniemy- wynik 0.51 promila(zjadł batona), czyli przestępca, na pewno będzie stosował jakieś śmieszne tłumaczenia, więc nie ma co go słuchać. Kajdanki, komenda, samochód na parking, itd.
W końcu był pijany, alkomat przecież nie kłamie...
Juz przestancie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Miejmy nadzieje ze TO NAUKA POZOSTANIE DO KONCA ZYCIA a nie bedzie chilowa i nie bedzie słuzyła do ponownego chwalenia sie i wyzywania sie na strózach prwa.Zamykam ten temat bo juz wystarczajavo niesmaczny sie zrobił.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.