damiano_e30 spójrz na to z innej strony. Ktoś by Ci wyjął radio i by go złapali... ale puścili bo wielkanoc, wykazali się zrozumieniem bo on z patologicznej rodziny chłopak, pierwszy raz mu się zdarzyło.... Co byś o nich pomyślał jak byś się dowiedział?
Pijąc 5 piw do 16 tej to możesz wsiąść za kółko ale o 10tej następnego dnia.
Piszesz że nie wsiadasz za kółko jak czujesz się pijany. Co ma jedno do drugiego? Ja po 3 piwach też mogę się nie czuć pijany, a nie wsiądę za kółko.
Przepisy są jasne i logiczne i robiąc prawko się decydujesz ich przestrzegać.
jak tylko dostane prawko z powrotem nie wsiąde już za stery nawet po 2 piwach. na pewno nikt mi nie wierzy ale po wczorajszym incydencie coś we mnie pękło. drugi raz mnie nie dojebią, o nie. nie dam im tej satysfakcji. jak mnie znowu zatrzymają to sie nie zgodze na alkomat nawet jak bede trzeźwy jak świnia. będe im sie śmiał w twarz i ch... mi zrobią.
mamy tradycje j... milicje, o sorki policje...
Nie będe płakał z powodu prawka, to tylko kawałek papieru... Płakał bym gdybym np. zabił dziecko na pasach.
Wiem że zrobiłem źle, moja wina, macie racje, to że czułem sie trzeźwy mnie nie usprawiedliwia. Żałuje za grzechy i obiecuje poprawe
Ale żałuje też że im się nie postawiłem. Jak tylko usłyszałem gadke tego gliniarza to wiedziałem już z kim mam do czynienia.
Ostatnio zmieniony przez damiano_e30 2006-04-16, 15:20, w caoci zmieniany 1 raz
No to masz chlopie pecha tak to jest jak sie wsiada za kiere po piwie czy po wiekszej ilosci alkoholu 8) Jak Ci zabiora na rok to posmigasz sobie troche bez prawka Ja tam smigalem prawie rok bez prawka bo teraz starszy furke sprzedal i niema czym moze dlatego mnie ani razu nie dupneli bo nie beemka
Pozdrawiam 8)
Stary nie zalamuj sie
_________________ (OO=[][]=OO) Bayerische Motoren Werke
jak tylko dostane prawko z powrotem nie wsiąde już za stery nawet po 2 piwach. na pewno nikt mi nie wierzy ale po wczorajszym incydencie coś we mnie pękło. drugi raz mnie nie dojebią, o nie. nie dam im tej satysfakcji. jak mnie znowu zatrzymają to sie nie zgodze na alkomat nawet jak bede trzeźwy jak świnia. będe im sie śmiał w twarz i ch... mi zrobią.
mamy tradycje j... milicje, o sorki policje...
mam nadzieje, że nigdy nie bede musial Ciebie mijać ani spotykac na drodze....
a Policja Cie siłą doprowadzi na pobranie krwi i nie bądz taki do przodu bo Ci kiedys tyłu zabraknie........pomysl czasami o innych na drodze a nie tylko o sobie, bo ja osobiście to bym zabierał dozywotnio prawko za jazde na gazie
Ja nawet jak pół szklanki piwka się napije to nie wsiadam....takie mam zasady
Racja Webretti nawet jak pol szklaneczki sie wypije to nie powinno sie pchac do samochodu zawsze jakies ryzyko jest niby to malo ale wszystko sie moze zdarzyc...
Racja Webretti nawet jak pol szklaneczki sie wypije to nie powinno sie pchac do samochodu zawsze jakies ryzyko jest niby to malo ale wszystko sie moze zdarzyc...
dokladnie. co z tego ze po wypiciu malego piwa bedzie wszystko w normie, ale niech Ci pozniej jakis menel pod kola sie wladuje i bedzie trup na miejscu, wtedy to juz pozamiatane, bo sie bylo pod wplywem %, i odpowiadamy za nieumyslne spowodowanie smierci, tym bardziej ze pod wplywem % nawet jesli w normie............
a tak wogule to powinni montowac alkomat przy stacyjce i zanim odpalisz to dmuchasz
Gdybym wczoraj nie dmuchał to może dzisiaj miałbym prawko w portfelu. Jak bym to inaczej rozegrał to może by mnie puścili, ale byłem pewien na 100% że nie będzie więcej niż 0.2... Cóż, nauka na własnych błedach bywa bolesna.
A to co napisałem o policji, jak na razie podtrzymuje.
Niech się zmienią na lepsze to będe lepiej o nich myślał.
Ciągle mi dźwięczy w uszach jakże inteligentna odpowiedź powtarzana przez pana władze: "Nie da rady panie!"
Co za buc..., żal mi kolesia, ale kim taki burak może być jak nie psiną...
dokladnie. co z tego ze po wypiciu malego piwa bedzie wszystko w normie, ale niech Ci pozniej jakis menel pod kola sie wladuje i bedzie trup na miejscu, wtedy to juz pozamiatane, bo sie bylo pod wplywem %, i odpowiadamy za nieumyslne spowodowanie smierci, tym bardziej ze pod wplywem % nawet jesli w normie............
Ha wtedy to juz :cenzura: zimna
[ Dodano: Nie Kwi 16, 2006 3:33 pm ]
Damiano kazdy ma swoje zdanie o policji ja tam tez za psami nie przepadam
Niechcial bys wiedziec jaka jest u mnie w miescie policja juz tyle bylo ze szok
Tam gdzie sa potrzebni to ich niema a tam gdzie niesa potrzebni to wtedy sa
Czym miałbym się załamywać niby
Niech se wsadzą to prawko głęboko, i tak będę jeźdźił bez.
Gdybys mieszkal w Sopocie, to napewno nie skonczylo by sie na pogadance i odebranym prawku przeprowadziliby PEŁNA MOŻLIWĄ procedurę, skuli kajdankami, wsadzili za łeb do radiowozu, auto odcholowali by na parking policyjny na Twój koszt, za parkowanie też musiałbyś zapłacić, później by Cie wsadzili na 48h do aresztu, przy okazji dali popalić co by Ci z głowy te pierdoły i głupoty wyleciały, wyszedłbyś po 48h jak nowo narodzony i stał byś się apstynentem, i nawet koneksje rodzinno-policyjne by Ci nic nie pomogły, a nauczke bys miał na całe życie, oooo tak się robi z takimi u mnie w mieście i oczywiście wszystko zgodnie z prawem, i nawet nie podskoczysz, hehe a najlepsze jest to, że ich popieram a od siebie to bym jeszcze pałą policyjną ze 20 razy po :cenzura: przetrzepał
To cię zabiorą na badanie krwi i stracisz przez swoje stawianie się kupę czasu i nerwów
Rozumiem że na siłe by mi wtedy pobierali krew. Czas mógłbym stracić z chęcią bo działał by wtedy na moją korzyść, wyszło by np 0.15 promila i papa pedały.
A nerwów i tak straciłem kupe, poszły se razem zprawkiem razem z prawkiem i strace pewnie jeszcze więcej jeżdżąc bez. Dobra kończe, bo musze gdzieś podjechać
Co za buc..., żal mi kolesia, ale kim taki burak może być jak nie psiną...
Jak dla mnie to ty jestes burak!!!! Jedziesz po czlowieku ktory tylko robi to za co mu podatnicy placa, dobrze wykonuje swoja prace. Sorki ale dosc poblazania dla osob, ktore jezdza po alkoholu. Ten glina zrobil wielka przysluge dla spoleczenstwa i brawa mu za to.
Mozna byc poblaziliwym policjantem dla kogos kto nie zapial pasow albo przekroczyl predkosc o 10km/h ale dla PIJAKOW za kolkiem niema tolerancji i poblazliwosci. Nawet jakbys przekroczyl limit o 0,01 to powinni ci zabrac to prawko. A drugi raz jak bedziesz tak cwaniakowal, ze nie dmuchniesz to pobiora ci krew z zylki i potem jeszcze przytrzymaja na posterunku a twoja furke na twoj koszt odholuja na parking policyjny. I BEDA MIELI RACJE!!!!
Ciesz sie, ze nie zlapali cie po nowelizacji przepisow bo idzie taka zmiana, ze tacy jak ty dostana ostro po :cenzura:.
PIJAKOM ZA KIEROWNICA MOWIE ZDECYDOWANE NIE!!!!!!!!!
Moj kolega wsiadl po jednym piwku za kiere i wjechal w niego tir i zabil jego dziewczyne. Teraz chlopak nie ma prawka i dostal wyrok. Ale wyrok to nic w porownaniu z tym ze ma swiadomosc ze zabil czlowieka.
Przestan jechac tak na Policje tylko puknij sie mocno w glowe
Nie wazne czy czules sie pijany czy nie, po alkoholu sie nie wsiada za kierownice i koniec. Szkoda ze to niczego Cie nie nauczylo. Takim jak Ty powinno byc zabronione wogole prowadzic. A Twoja uparta postawa swiadczy o tym tylko o tym ze.... ehhhh dobra pozostawie to bez dalszego komentarza.
Chyba trzeba będzie dać cynk na centrale do kolegów, żeby wprowadzili bardfziej surową karę w Bydgoszczy za takie maniany, pałą po :cenzura: jak za PRL i porządek odrazu się zrobi w tym poj.. kraju
>>>>KTO JEST ZA PRZYWRUCENIEM ZOMO DO CZYNNEJ SŁUŻBY, REKĄ DO GÓRY<<<<
Chyba juz wystarczajaco bylo napisane zamknijcie ten temat bo niema co pisac
Jesteś w błędzie, to nie temat trzeba zamykać, bo zginie w gąszczu innych, tylko kolege trzeba przytemperowac skoro taki wielki cwaniak z niego, a temat niech zostanie co kazdy swoje 3 grosze napisze i bedzie sie temat odswiezało co jakis czas, moze ktos dzieki temu pomysli zanim wsiadzie za kółko po wypiciu................
Gdybys mieszkal w Sopocie, to napewno nie skonczylo by sie na pogadance i odebranym prawku przeprowadziliby PEŁNA MOŻLIWĄ procedurę, skuli kajdankami, wsadzili za łeb do radiowozu, auto odcholowali by na parking policyjny na Twój koszt, za parkowanie też musiałbyś zapłacić, później by Cie wsadzili na 48h do aresztu, przy okazji dali popalić co by Ci z głowy te pierdoły i głupoty wyleciały, wyszedłbyś po 48h jak nowo narodzony i stał byś się apstynentem, i nawet koneksje rodzinno-policyjne by Ci nic nie pomogły, a nauczke bys miał na całe życie, oooo tak się robi z takimi u mnie w mieście i oczywiście wszystko zgodnie z prawem, i nawet nie podskoczysz, hehe a najlepsze jest to, że ich popieram a od siebie to bym jeszcze pałą policyjną ze 20 razy po :cenzura: przetrzepał
To chyba przesada, policja ma być policją, a jest pewnie jak pisze kolega webretti, skoro ich zna. Niestety Policja różni się od bandziorów tylko tym że mają odznakę i przerażające jest to właśnie, że tak niewiele ich różni... Są wyjątki oczywiście..
za dużo luzu i swobody ten nasz naród dostał, i przez ostatnie 17 lat w głowach się poprzewracało, bo nie ma już komu za morde chwycić narodu i porządku trzymać. wiec niech sie nikt nie dziwi ze mamy tak jak mamy w kraju syf i burdel na kazdym rogu, a policja sobie rady nie daje, no coz, skoro sie raz popuscilo smycz to sie hamstwo urwalo z tej smyczy. %0 lat w komunie ludzie zyli zastraszani, ze tego nie wolno, tamtego nie wolno, a tu nagle wolność i swoboda i hulaj dusza do woli, tyle tylko że co niektórzy nie mają umiaru i kultury, więc wyszło to nasze narodowe hamstwo a pozniej taka jest opinia o Polakach..........
Surowe kary wystarczy wprowadzić i karać za takie wykroczenia, np. za jazde po pijaku 5000 zł kary, prawko zabrać na amen, a jak nie ma z czego zapłacic to niech auto zlicytują albo komornik na pensje wejdzie, odrazu był by porzadek i każdy by jezdzil trzezwy, a za przekroczenie predkosci o 30 % tez wysoki mandat i utrata prawka, tak jak jest w skandynawii, odrazu tam wypadkowosc smiertelna spadla o 90%
Ostatnio zmieniony przez webretti 2006-04-16, 16:07, w caoci zmieniany 1 raz
Zgadzam się z Tobą Webretti, ze skrajności w skrajność. Kiedyś było źle jak ganiali za wszystko i to było przesadą, ale teraz jest skrajnie w drugą stronę!! brakuje bata nad karkiem i się w głowach ludziom przewraca.
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
Dobra ja ci napisze coś na pocieszenie , bo akurat robie w tym temacie, więc prowadziłeś w stanie po spożyciu, a nie nietrzeźwości wg Prawo o Ruchu Drogowym jak bedziesz dobrze kombinować i wyrazisz w sądzie skruche to dostaniesz zakaz prowadzenia na 6 miesięcy bo takie jest minimum. ciesz sie ze nie mialeś powyżej 0,5 promila bo za to można nawet siedzieć wg PORD .
jak wyrazi w sadzie skruche to mu chyba łeb urwe.... lub zaraz drukne te stronki z forum ... zeby sie dowiedziała policja w tej bydgoszczy jaki ......... jestes.... ( w domniemaniu kroki to miejsce na "TYP")
gosciu... przesadziles skul ogon pod dupe i uszy po ciele i do budy - bo grasz cfaniaka....
zal mi ciebie - żal porównywalny do żalu dla inwalidów....
no ja oczywiscie potępiam również zachowanie gościa i wcale go nie usprawiedliwiam, ale powiedział że juz niegdy nie wsiadzie do auta po spożyciu, więc jakąś nauczke juz poniósł , to chyba pół roku bedzie wystarczające jak na początek...
no ja oczywiscie potępiam również zachowanie gościa i wcale go nie usprawiedliwiam, ale powiedział że juz niegdy nie wsiadzie do auta po spożyciu, więc jakąś nauczke juz poniósł , to chyba pół roku bedzie wystarczające jak na początek...
wiesz jak an pocztake brzmi jakby kazdy mogl sobie raz w zyciu sprobowac ....
a chyba nie o to chodzi
Bez pobłażania to moje zdanie......