Pomg: 1 raz Doczy: 26 Sie 2005 Skd: Warszawa/Piaseczno
Wysany: 2006-04-15, 20:24
Wielki_Szu napisa/a:
Wlasnie! Normalnie można w psychoze popaść
no nie Go?
No dokładnie, głosno o mnie a ja nie wiem o co chodzi
Taki fajny jestem, moze autografy mailem wysyłać?
_________________ Były: 2x E30, 2x E34, jest E39.
mira_croft [Usunity]
Wysany: 2006-04-15, 21:09
mnie to nie rusza!!!!!!! jakoś ja się przywyczaiłam, ze ciagle coś ode mnie się chce-> raczej normalne.....ale wkurza mnie np. SZANOWNY truskawka, a co ja facet z jajami jestem?????????????????.....już chociaż odmieniajcie bo brzmi fatalisz
ale powiem, że ciagle czytanie swojego imienia i nazwiska jest przerażajaco nudne....i stresujące, bo mnie sie wydaje ze znowu afera i wszyscy dra pape, ze o jesu miraaaaaa!
takie małe przewrażliwienie
Miruska
mnie to nie rusza!!!!!!! jakoś ja się przywyczaiłam, ze ciagle coś ode mnie się chce-> raczej normalne.....ale wkurza mnie np. SZANOWNY truskawka, a co ja facet z jajami jestem?????????????????.....
Miruska
O nie ! Kochana Mirusiu, Ty jesteś "baba z jajami" ! Oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Bez obrazy.
Pozdrowienia i całuski - M.
_________________ Nothing else matters!
mira_croft [Usunity]
Wysany: 2006-04-15, 21:32
Mariolko!
Ja jestem grzeczna .......no bez jaj!!!!!! hahah
Miruska
Mariolko!
Ja jestem grzeczna .......no bez jaj!!!!!! hahah
Miruska
Przecież to są święta jajeczne!!! Malowałaś pisanki? Więc nie rozumiem, dlaczego się teraz wypierasz. Nie miałam nic zdrożnego na myśli (???).
Pozdrowienia i całuski - M.
jaaa???? heheheh ja sie nie wypieram Mariolko niczego....ja z żartem o tym napisałam wczesniej.....ja mowie tylko ze pomimo "jaj " jestem grzeczna
ps. pomalowałam 10 jajek, bo u mnie tylko ja mam zdolności i je maluje w co mi sie żewnie podoba
ps. Jacuś byś się zdziwił jak sie we dwie dogadujemy wspaniale!
Miruska
czyzby sie szykowala mala bitewka pod koniec tak cudownego wieczorku??
mozemy sobie pozwolic na troche wiecej szalenstwa w te swieta, potem bedziemy sie martwic co z tym zrobic
czyzby sie szykowala mala bitewka pod koniec tak cudownego wieczorku??
mozemy sobie pozwolic na troche wiecej szalenstwa w te swieta, potem bedziemy sie martwic co z tym zrobic
zaraz zaraz, wkońcu mamy święta jajeczne, więc z jajem dziś są pogawędki zaraz bitewka, Ty to bys chciał już rozlewu krwi
a czy bitwa to musi byc od razu rozlew krwi??
ja o czulych slowkach, albo poduszkach myslalem, niczym wiecej...
ja tu gadu gadu a puste lozko znowu mnie kusi i neci...ech bede musial cos z tym zrobic.. 8)
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-04-16, 00:26
mirusiu kochana,wrecz przeciwnie. wlasnie brakuje mi twoich postow z takim akcentem. same facety tylko a tak to przynajmniej popatrze sobie na ta lewa raczke co trzyma" " to cos i od razu mi lepiej jak bedziesz zmieniac to tylko na lepsze ..wiesz, wiosna idzie to moze jakies lzejsze ubranko? jakas skąpa koszulka, krotkie spodenki/spodniczka..troche nachylona przy masce i smigielku itd? mmmm...czekam z niecierpliwoscia 8)