Gość do mnie napisał czy nie chciał bym się przypadkiem zamienić fifty fifty bez dopłat itp. parsknąłem śmiechem a co wy byście zrobili na miom miejscu ?
Pomg: 1 raz Doczy: 11 Lip 2005 Skd: Radomyśl Wielki
Wysany: 2006-04-13, 22:15
VinCent318iS powiedz mnie tylko jedno? Dlaczego chcesz sie pozbyc takiego pieknego i nietuzinkowego wozu?? Auto jest naprawde super. A co do tego "Łopla" to ja bym sie nie zamienial. Oczywiscie If I were you... ale nie jestem
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-04-14, 01:13
ja bym sie nie namyslal. zamieniaj sie...wskakuj w kowbojki i uderzaj na impre w poszukiwaniu lasek w bialych kozaczkach..idealna para bedziecie uuu..ale rwanie bedziesz mial chlopie..
jejku, jak ja bym chial zapoznac laske w bialych kozaczkach...
Ja ba Twoim miejscy nie zamienil bym sie .. bynajmniej nie akurat na ten wozik .. wyglada beznadziejnie .. felgi moze i kosztuja czy kosztowaly 7 tysiecy ale to bylo dawno .. czemu chcesz sie zamienic i akurat na to
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-04-14, 08:36
jak napisał menel - kapelusz + kowbojki i będziesz prawie jak Chuck Norris - sądzę, że te 115 KM, to z półobrotu ... a podobno sezon na Chucka się już skończył
hej kumpel kupil taka fronterke (nie zburaczona) w igla stanie, z 3ma kompletami opon 16stek 255/75R16... autko jest naprawde super... testowal je w terenie i byl pelen podziwu (reduktor, blokada przedniego mostu itd)... on zaplacil za auto w sumie z oplatami i wszystkim ok 16tys pln (1994 rok cos ponad 160tys km przebiegu) autko ma lpg BRC i pali przy 90-120km/h 8litrow lpg... kupil ze 2 tyg temu. W teren i do zabawy super auto (zdejmowany dach)...
Ja tez bym sie nie zamienil...
ja bym sie nie namyslal. zamieniaj sie...wskakuj w kowbojki i uderzaj na impre w poszukiwaniu lasek w bialych kozaczkach..idealna para bedziecie uuu..ale rwanie bedziesz mial chlopie..
jejku, jak ja bym chial zapoznac laske w bialych kozaczkach...
oołł jeahh białe kozaczki widzisz nie przemyślałem tego teraz to dopiero mam dylemat
Cooba napisał:
Cytat:
VinCent318iS powiedz mnie tylko jedno? Dlaczego chcesz sie pozbyc takiego pieknego i nietuzinkowego wozu?? Auto jest naprawde super. A co do tego "Łopla" to ja bym sie nie zamienial. Oczywiscie If I were you... ale nie jestem
Pozdro.
wizja 328i E36 a teraz chęć pojeżdżenia takim włoskim BMW 8)
a zamiana nie wchodzi w gre chciałem się upewnić czy aby nie popełniłem błędu nie zamieniając się
PS: ten gość napewno ma w swojej szafie buty ze skóry węża daje wszystkie kończyny uciąć hahaha ja teraz tylko obstawiam kto takie posiada ostatnio widząc ML'a powiedziałem buciki ze skóry węża i polewke miałem z pół godziny bo ziom wyskakuje na stacji zakłada jakąs szmacianą rękawiczke i tankuje oczywiście w swoich bucikach.
jak napisał menel - kapelusz + kowbojki i będziesz prawie jak Chuck Norris - sądzę, że te 115 KM, to z półobrotu ... a podobno sezon na Chucka się już skończył
to w pełnym obrocie 230KM niezła moc ZAMIENIAJ
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»