.Witam !! Lukas ma rację , najtaniej dokładnie między Szydłowcem i Białobrzegami. W Radomiu bieda aż piszczy to i ceny najniższe. Codziennie jak jade do pracy (autobusem rzecz jasna) sprawdzam aktualne ceny z okna autobusu.Jest raczej "normalnie": Pb 95 4,14-4,09 , LPG średnio 2,02.Ale ,ale czy pamietacie jak w 2005 r paliwo prawie w całym kraju kosztowało ok.4,55 zł/ltr???????????? Jak zaczeła cena juz spadac, pamietam ,że z tej radości kupiłem sobie cały bak V-Power po 4,38 zł/ltr......................Osobiscie nie przewiduje krwawej rewolty w IV RP po przekroczeniu 4,25 zeta za litr.PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
teraz lpg bedzie tanial bo wiosna idzie i przejscie z gazu zimowego na letni... mysle ze po swietach srednia cena lpg bedzie ok 1.80pln (ponizej raczej nie)... a jesli ktos ma TV to pewnie widzial GILOWSKA co mowila ze przez reformy spadna przychody budzetu i trzeba bedzie podniesc cene paliw i papierosow... jak dla mnie to fajki moga kosztowac i 30pln za paczke bo wyszlo by RODAKOM na zdrowie ale na paliwach i tak robia taki hajs ze pala mala... Ja chce starszej zanabyc smarta... spala 3 do max 5 litrow benzynki