ojojojojoj dzisiejszy dzien to WIELKIE ZASKOCZENIE ( tak jak moje istnienie dla moich rodzicow 24 lata temu hehe) od samego rana,, baa nawet i od nocy zasypuja mnie ludzie ( w wiekszosci kobiety ) pieknymi smskami..
DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA TE PIEKNE SLOWA .. OBY SIE WSZYSTKIE SPELNILY, TO WTEDY BEDE NAJSZCZESLIWSZYM KRYHEM POD SLONCEM I BEDE OBDAROWYWAL SZCZESCIEM LUDZI ... ale realia sa inne .. "Dupczenie to nie wszystko" wiem ze to dla wiekszosci zaskoczenie ale hmm bycie singlem przez 2 lata to jest naprawde dolujace .. wiekszosc moich kolezanek sie ze mna kochala .. ale zadna nie potrafi szenac do ucha czegos milego przytulic sie pomyziac ehhhh .. a ja tego wlansie potrzebuje .. porzebuje sie ustatkowac
.. ale nie ebde tu zanudzal, hehe bawarka tez by sie przydala ale sa inne priorytety w moim zyciu np dzialka i domek .. a z moimi zarobkami ciezko wiazac koniec z koncem ALE !!!!!! I TU SIE TO PEWNIE WAM SPODOBA ZAPRASZAM NA GRILE WE WAKACJE DO MNIE ! KTO BYL TO WIE CO SIE TAM DZIEJE .. JESLI BEDZIECIE MIELI JAKIS WEEKEND WOLNY TO PISAC I SIE DOGRAMY WTEDY OPIJEMY MOJE ZDROWIE :d ps w srode to jest 13 kwietnia mam imieninki heheheh JESZCZE RAZ WSZYSTKIM Z CALEGO SERDUCHA DZIEKUJE ;**
[color=green]Kryhe wysciskamy w Toronoto - takiego zioma nie ma nikt na świecie czy wy o tym wiecie.[/color]
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2006-04-10, 21:59
MrKrYH_e34 napisa/a:
... ale realia sa inne .. "Dupczenie to nie wszystko" wiem ze to dla wiekszosci zaskoczenie ale hmm bycie singlem przez 2 lata to jest naprawde dolujace .. wiekszosc moich kolezanek sie ze mna kochala .. ale zadna nie potrafi szenac do ucha czegos milego przytulic sie pomyziac ehhhh .. a ja tego wlansie potrzebuje .. porzebuje sie ustatkowac
To kurde nie mogłeś powiedzieć mi o tym wcześniej(???)jak chcesz to zawsze moge Cie przytulić i wymiziać......
PozdrOOfki.....
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Raz.....dwa....... trzy........ pierwsza !!!
W dniu imienin wszystkiego najlepszego i niech dobry humor nigdy Ciebie nie opuszcza.
Pozdrowienia i całuski dziś ........ tylko dla Ciebie - M.
Wszystkiego najlepszego,duzo radosci i milosci zeby w koncu jakas mila kobietka szepnela Ci do uszka ze jestes dla niej najwazniejszy.
Sto lat szczescia Przemku.
Życzę Ci słońca i deszczu, na przemian, żeby się nie nudzić,
kiedy Ci słońca będzie za wiele, to deszcz Cię może ostudzić.
Życzę Ci bezpieczeństwa, ostoi w rodzinie, prawdziwego domu,
azylu, który Ci da schronienie i nie powie o niczym nikomu.
Życzę Ci fantazji, ozdób Twe niebo skrzypcami,
zatańcz ze szczęścia na ulicy i marząc rozmawiaj z kwiatami.
Życzę Ci zdrowia dla ciała, miej zdrową duszę,
bo kiedy dusza jest chora, to ciało przeżywa katusze.
Życzę Ci kolorów, czarownych barw wesołej tęczy,
barw letnich pachnących ogrodów, czegóż można chcieć więcej?
Życzę Ci dobrego jutra, przyjaciół, szczęścia, zapału, uporu,
dużo czasu, pewności siebie, podróży, pieniędzy i humoru.
Życzę Ci miłości takiej normalnej głębokiej i szczerej,
ona Ci spełni te wszystkie życzenia i tego Ci życzę Przemku
_________________ Wczoraj jest historią...
Jutro tajemnicą...
Dzień dzisiejszy darem...
Chcialem zatanczyc z kobieta. . no i moj przyjaciel zrobil co mogl hehehe i sobie zatanczylismy heheheh czesc fotek dam pozniej bo teraz mam gosci hehe
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Krychu oglądając te fotki, przypomniały mi sie mega balety u ciebie na działce w zeszłym roku
PS. Jeśli odważyłeś sie opublikować takie zdjęcia, to może zapodasz foty z Bolka
_________________ ... Kobieta Jest Jak BMW - Ładna, Szybka, Droga