BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
nowa (?) moda na psychiczne katowanie ludzi na forum ????
Autor Wiadomo
duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-04-10, 14:13   nowa (?) moda na psychiczne katowanie ludzi na forum ????

siemacie - od jakiegoś czasu wchodzę sobie na forum (to i inne) czytam posty, a z podpisów atakuje mnie info kierowane do mnie (wołają mnie moim własnym nickiem) - PioterW - oblukaj moje auto, PioterW jak się czujesz, PioterW co porabia Twoje auto itp..... i sam nie wiem już czy mnie to nudzi, wkurza, czy coś jeszcze - więc odpowiadam Wam wszystkim, którzy sie tak bezpośrednio do mnie zwracają - dzięki za zainteresowanie - ja też Was pozdrawiam, auto już wcześniej widziałem, mnoje samopoczucie jest zmienne, choć raczej OK, auto mimo pewnych niedomagań jest OK - w każdym bądź razie jeździ, zaś zbyt częste oglądanie mojego nicka na forum sprawia, że zaczyna mi się on powoli nudzić i zastanawiam się nad jego zmianą... lub po prostu likwidacją konta i założeniem nowego - wszystko od nowa

dlatego mam pytanie - czy to kara, czy złośliwość???????????

i błagam dajcie już spokój umęczonemu autorowi tego tematu

pozdrawiam (znowu) PioterW

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2006-04-10, 14:20   Re: nowa (?) moda na psychiczne katowanie ludzi na forum ???

PioterW napisa/a:
smam pytanie - czy to kara, czy złośliwość???????????

Ani jedno ani drugie - funkcja "you" w podpisie. Kazdy widzi swojego nicka. Faktycznie wkurzajace, Darek moglby to wylaczyc :wink:
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2006-04-10, 14:20   

następny dał się wkręcić :roll: :lol: :?:

Sobek 
german style

Pomg: 6 razy
Doczy: 17 Wrz 2005
Skd: PZL, Wernhout
Wysany: 2006-04-10, 14:21   

Heh to jest taki trick nawet jak zmienisz nick na forum to i tak Ci to nic nieda bo to kazdy kto czyta taki podpis widzi swoja ksywke :wink:

KORDI 
RWD love.. 8)

Pomg: 1 raz
Doczy: 12 Wrz 2005
Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2006-04-10, 14:40   Re: nowa (?) moda na psychiczne katowanie ludzi na forum ???

Bruner napisa/a:

Ani jedno ani drugie - funkcja "you" w podpisie. Kazdy widzi swojego nicka. :wink:

A mógłby mi ktoś w końcu napisać jak to sie włącza..........?? :mrgreen:

PozdrOOfki...... :D

Goliat 
kierownik wioski

Skd: Drohiczyn n/Bugiem
Wysany: 2006-04-10, 14:44   Re: nowa (?) moda na psychiczne katowanie ludzi na forum ???

PioterW napisa/a:
siemacie - od jakiegoś czasu wchodzę sobie na forum (to i inne) czytam posty, a z podpisów atakuje mnie info kierowane do mnie (wołają mnie moim własnym nickiem) - PioterW - oblukaj moje auto, PioterW jak się czujesz, PioterW co porabia Twoje auto itp..... i sam nie wiem już czy mnie to nudzi, wkurza, czy coś jeszcze - więc odpowiadam Wam wszystkim, którzy sie tak bezpośrednio do mnie zwracają - dzięki za zainteresowanie - ja też Was pozdrawiam, auto już wcześniej widziałem, mnoje samopoczucie jest zmienne, choć raczej OK, auto mimo pewnych niedomagań jest OK - w każdym bądź razie jeździ, zaś zbyt częste oglądanie mojego nicka na forum sprawia, że zaczyna mi się on powoli nudzić i zastanawiam się nad jego zmianą... lub po prostu likwidacją konta i założeniem nowego - wszystko od nowa

dlatego mam pytanie - czy to kara, czy złośliwość???????????

i błagam dajcie już spokój umęczonemu autorowi tego tematu

pozdrawiam (znowu) PioterW

Ja juz poprostu nie czytam podpisow i je olewam.
OT
Pozatym mialy byc ograniczenia w wielkosci obrazka w podpisie

SPRZEDAM => Ford Galaxy 1,9 TDI '99

yoshi 
Pepsi Mrucielago

Pomg: 7 razy
Doczy: 21 Lis 2004
Skd: Warszawa - Zacisze
Wysany: 2006-04-10, 14:44   

na forum ORR to juz bylo jakis czas temu :)

np.

Go dlaczego zabrałeś moją dokłade od IS'a :!: :?: :!:
Go słyszałem, ze sam jedziesz do Torunia to zabiorę się z Tobą :D aaa Admini mówią też, ze Go stawiasz wszytskim borwara w Toronto :D
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-04-10, 14:50   

już postawię tego browara i oddam dokładkę, tylko mnie nie katujcie, bo nie śpię po nocach - hehehe

BTW - jakoś mało osób chce się załapać na zapalenie kolejnej żaróweczki :lol:

yoshi 
Pepsi Mrucielago

Pomg: 7 razy
Doczy: 21 Lis 2004
Skd: Warszawa - Zacisze
Wysany: 2006-04-10, 14:54   

trzymam za słowo PioterW :D z tym browarem :) dostawke sobie zostaw - znaj łaskę PANA :D bo one się za Toba wstawiły :twisted: :twisted: :twisted:
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86

mira_croft
[Usunity]

Wysany: 2006-04-10, 15:19   

ja też sie dałam na to nabrać....ale uśmiałam się z podpisu....mira słyszałem,że jedziesz do Torunia sama..zabieram sie z toba.....hihihihih b mi się podobało...ale nie jade sama tylko z psem i Pepisem.....wiec 1 miejsce wolne :mrgreen:
Miruska

KotSylwester 

Doczy: 10 Kwi 2005
Skd: nie stąd
Wysany: 2006-04-10, 15:26   

Na początkui było śmiesznie i zainteresowało mnie to , ale jak jedna osoba tak miała. Jak ma to wiele, to robi się oklepana i zwykłe, tak jakby ktos chciał byc oryginalny ale jednak się nie udało :P (mam nadzieję że was zniechęciłem)

A serio to mnie to obojętne...

Tzn w postach pisane może powodować zamęt.

webretti 

Doczy: 05 Lut 2006
Skd: .....
Wysany: 2006-04-10, 16:19   

A mnie to już totalnie wq...... i z Toruniem, i z browarem i z dokładką do Is-a, wrrrrr każdy widzi tylko swojego nicka, a tekst jest taki sam dla wszystkich................dajcie sobie już na luz z tymi podpisami....

wnoszę o zablokowanie funkcji "you" na tym forum, bo jest to jak wiejski tuning pana henia z Koziej Wulki, mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem, jest to moje osobiste prywatne zdanie, dlatego uważam, iz jest to beznadziejne, i jak ktoś wyżej zauważył, 1 osoba to może oryginalne, ale jak już większość to ma, to jest to chore............

pozdrawiam :mrgreen:

Sosen 
BORN TO DRIVE

Pomg: 8 razy
Doczy: 01 Kwi 2004
Skd: Szczecinek
Wysany: 2006-04-10, 16:28   

Mnie też to już zaczyna irytować.

e36 318ti compact szrotex

webretti 

Wysany: 2006-04-10, 16:34   

aha i jeszcze chciałbym zdementować ta fałszywą plotkę "webretti CzY CiEmNo CzY JaSnO SuNiE BEeMkA BoOkIeM PrZeZ MiAsTo" moja beemka jeździ prosto a w zakręty nie wchodzę bokiem, ale jak byśmy mieli asfalty równe i płaskie jak nasi zachodni sąsiedzi to zapewne bym się skusił na polatanie bokiem bo też to lubię, ale cabrio jest do jazdy bulwarowej a nie do latania bokami, od tego miałem inne fury jak się w rajdy bawiłem, więc mi już przeszło wyżywanie się na aucie wraz z nadejściem dorosłego poważnego życia 8) :mrgreen:

pozdrawiam

Sobek 
german style

Pomg: 6 razy
Skd: PZL, Wernhout
Wysany: 2006-04-10, 17:01   

webretti napisa/a:
aha i jeszcze chciałbym zdementować ta fałszywą plotkę "webretti CzY CiEmNo CzY JaSnO SuNiE BEeMkA BoOkIeM PrZeZ MiAsTo" moja beemka jeździ prosto a w zakręty nie wchodzę bokiem, ale jak byśmy mieli asfalty równe i płaskie jak nasi zachodni sąsiedzi to zapewne bym się skusił na polatanie bokiem bo też to lubię, ale cabrio jest do jazdy bulwarowej a nie do latania bokami, od tego miałem inne fury jak się w rajdy bawiłem, więc mi już przeszło wyżywanie się na aucie wraz z nadejściem dorosłego poważnego życia 8) :mrgreen:

pozdrawiam

Heh dobre w tym podpisie nie chodzi o twoja beemke to jest tak ogolnie ze beemka sunie bookiem przez miasto a jak twoja nie lata to :oops: ale mniejsza o to [joke]
Jak sie nie podoba to kasuje i tak sie to juz zrobilo nudne :wink:

Pozdroofka

BM 6 

Pomoga: 7 razy
Doczya: 23 Pa 2004
Skd: Radom
Wysany: 2006-04-10, 18:08   

yoshi napisa/a:
na forum ORR to juz bylo jakis czas temu :)

np.

Go słyszałem, ze sam jedziesz do Torunia to zabiorę się z Tobą :D aaa Admini mówią też, ze Go stawiasz wszytskim borwara w Toronto :D

Dobra, dobra .......postawię Ci browara w Toronto,.......... jeśli tam tylko pojadę, ale pytanie: - dlaczego to właśnie ........ ja?????
Pozdrowienia i całuski - M.

webretti 

Wysany: 2006-04-10, 18:15   

Sobek{Marek} napisa/a:

Heh dobre w tym podpisie nie chodzi o twoja beemke to jest tak ogolnie ze beemka sunie bookiem przez miasto a jak twoja nie lata to :oops: ale mniejsza o to [joke]
Jak sie nie podoba to kasuje i tak sie to juz zrobilo nudne :wink:

Pozdroofka

przecież wiem, że to u wszystkich był ten tekst, a tylko nick się zmieniał, spoko......poprostu mnie to juz powoli zaczynało denerwować, ale innych chyba też :wink:

pawelk318 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 24 Lut 2006
Skd: Londyn
Wysany: 2006-04-10, 18:55   

ja to OLEWAM poki nie sa obrazliwe
nie wiedzialem ze tego juz tyle bylo widzialem moze ze trzy lub cztery
pozdro

Arczi e30 
ZBANOWANY

Pomg: 2 razy
Doczy: 09 Wrz 2004
Skd: Płock
Wysany: 2006-04-10, 19:02   

yoshi napisa/a:

.... nie zabralem nikomu dokładki ... bo co ja bym z nia zrobił classic e30 rulez :wink:

... to Toronto jade z żona ale jak kumuś podpasi to moge zabrac 2 osoby ... z tym ze na 99,99% nie nocuje :cry:

.... ilu was tam bedzie .... pewnie musiałbym z rok pracowac na te browary .... ale jak bede a ktos bedzie w potrzebie napewno postawie :P

bajbus-ek 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 16 Lut 2005
Skd: Pruszków
Wysany: 2006-04-10, 19:19   

Skoro o mnie mowa to dokładki nie oddam, do e34 tez jakos ja zamontuje :lol:
do Torunia nie wiem czy pojade ale jakbym nawet jechał sam to nikogo nie zabiore no i
piwo to moga admini nam wszystkim postawic bo w koncu oni maja najwiecej funduszy :lol:

MrKrYH_e34 

Doczy: 24 Sie 2004
Skd: Turek- Poznań
Wysany: 2006-04-10, 21:25   

przynzma sie bez bicia mam ta dokladke do i postawie to pivo .. mnie tez to troszke irytuje .. i nie powiem ale dalem sie wkrecic w jeden taki (joke) i nie wiem teraz czy ktos ma sobie taki opisik i czy mu np pojechac ostro na PW .. czy robi sobie ze mnie poprostu jaja ..
jest kilka opcji albo to oszczac z gory czyli pelna ignorancja .. albo zaczac uzywac tego samego ( co wiekszosc czyli tej funkcji) i wkoncu sie wszystkim znudzi i pomysl padnie ..

albo poprostu ruszyc niebo i ziemie i to wylaczyc ;) ... pozdro Kryh ktory buchnool podkladke. ...

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Pomg: 1 raz
Doczy: 17 Kwi 2005
Skd: /K/R/A/K/O/W/
Wysany: 2006-04-10, 23:39   

ale macie problemy...

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-04-11, 08:39   

hehe - dobra - przyznam, że za pierwszym razem też się na to nabrałem, gdy koleś w podpisie miał napisane, coś podobnego do tego co sam kiedyś miałem w podpisie (i nadal mam na forum bmw-klub) - myślałem, że mnie mylnie cytuje, więc napisałem PW, że akurat ten tekst nie jest mój ...i się wtedy wszystkiego dowiedziałem :lol:

faktycznie na początku to było nawet śmieszne, ale jak wszędzie teraz się to pojawia staje się nudne

pozdrawiam wszystkich którzy dali się wkręcić w moje (i nie tylko) oburzenie oraz tych, co skumali z marszu wkrętkę i ładnie ją pociągnęli :wink: .... ale jakby ktoś chciał, to nadal może wyjaśnić zasadę dowcipu z nickiem :mrgreen:

Bajka 

Pomoga: 4 razy
Doczya: 22 Cze 2005
Skd: Otwock
Wysany: 2006-04-11, 12:13   

a ja zgłosiłam chyba jako pierwsza kirkowi, że coś jest nie tak... a sprawa na samym początku mocno mnie zirytowała, bo myślałam, że to jakaś zorganizowana akcja :lol:

medal mi się należy za donos do naczelnego sprzątacza :!:

VinCent318iS 

Doczy: 17 Maj 2005
Skd: LaS VegaS ParanoS
Wysany: 2006-04-11, 13:10   

a moja Beemka juz ma ostatnie latania bokiem przez miasto :cry: Barumy dosyć sliskie nawet przy 235/40/17 8) Polecam latającym nie polecam nie latającym hehe :wink: tak czy inaczej moim zdaniem najbardziej przyjazne i wylajtowane forum Pozdro dla wszytkich i zawsze je będe odwiedzał nawet jak przez chwile nie będe jeździł BMW

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: