_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Aż wstyd sie przyznać ale to m oje województwo.......
I to całkiem niedaleko ode mnie.........
Ale od razu uprzedzam pytania.....NIE MIAŁEM Z TYM NIC WSPÓLNEGO..........
To jest faktycznie smutne ale w łaśnie tacy są tutaj ludzie.........
PozdrOOfki.....
Tacy ludzie W POLSCE - chyba chciałes dodac.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Gdybym napisala ze skoro tak bardzo Cie i twojego kolege Bajbus-ka to smieszy znaczy ze jestescie na tym samym poziomie co te "..." z tego bialego auta... to pewnie dostala bym ostrzezenie za najezdzanie na uzytkownikow forum wiec tego nie napisze 8)
Jest przykre to ze zyjemy w dziczy sto lat za murzynami a inni jeszcze sie z tego smieja.
Mnie ten temat jakos nie smieszy .. Mam nadzieje ze tym kolesia co go napadli tak samo po ryju natrzaskaja .. WSTYD !! Francuz juz bedzie mial zdanie o polsce wyrobione ..
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
No dobra ludzie wiadomo ze to jest przykra sprawa ale skoro kolezanke Pscolke tak to bulwersuje ze jakby mogła to by naublizała mnie i Urbowi to co to robi w dziale HUMOREK!!?? Jak cos to wezcie przeniescie ten temat na offtopic i bedzie po sprawie. Kurde troche wyobrazni gajs
dla mnie to jest smieszne ... bo zyjemy w tak chorym kraju
Korzuch, jak by nawet zyl JP2 to ci kolesie nawet by o nim nie pomysleli przez ulamek sekundy klepiac tego goscia - tu trzeba zmienic mentalnosc polakow, sposob wychowywania dzieci i wiele wiele innych czynnikow wplywajacych na ich zachowanie w doroslym zyciu.
Czytam te Wasze posty i troszkę mnie to dziwi.Piszecie bo w polsce, tak jest, bo u nas zyją tacy ludzie
Urbi napisał:
Cytat:
bo zyjemy w tak chorym kraju
korzuch napisał:
Cytat:
a polska dawno sie skonczyła dokładnie rok temu jak tylko JP2 odszedł
Sosen napisał:
Cytat:
To smutne, taki kraj
Nie pitolcie że to taki kraj bo napaści zdażają się na całym globie a nie tylko w Polsce. Pozatym Polska to MY. Fajnie że wszyscy mówią że u nas wszyscy kradną, ale nie ja, u nas to są same debile ale nie ja i nie moi znajomi itp itd. Chory kraj? Kraj to my. Więc oczywiście wszyscy maja natentegowane w głowach oprócz Was, Waszych rodzin, znajomych itp... ułomni ludzie są wszędzie...
Ja nie czuję się chamem, prostakiem i chorym cżłowiekiem.
Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2006-04-05, 19:57
W sumie zgadzam sie z tym co napisałeś Kocie...
Ale musisz przyznać że jednak bardzo dużo ludzi w naszym kraju jest takich które powodują że nasz kraj jest w czołówce takiego właśnie zachowania.......
I ja nie twierdzo że nie mam takich znajomych,bo przyznaje sie że znam tak popirdzielone osoby jak Ci kolesie.....ale nie znaczy tez sie z nimi utorzsamiam.....
Popieram bajbus-ka,temat pasiło by przenieść do Off.....
PozdrOOfki.....
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
A ja to bym im z checią wpierd...... i co, jestem jak oni, wiec coś w tym naszym temperamencie musi być.
A tak sobie szczerze i kontrowersynie pojechałem, ciekawe ilu z Was po przeczytaniu artykułu by mi z chęcią pomoglo w oklepaniu tych matołów z świetokrzyskiego
_________________ 525 e34 touring - ślicznota jakich mało
A nie zastanowiliście się, że to może z frustracji ludzie kradną i napadają?
Na około bieda. Masa ludzi zarabia grosze. Na nic nie wystarcza. Rząd nic nie robi tylko ciągle się kłóci. Co kilka dni wychodzi najaw następna afera, korupcja, matactwo.
Nie dziwie się! Tym bardziej, jak się nasłuchasz o tym, że niemiec który robi dokładnie to samo co Ty na wakacje leci sobie na 2 tygodnie do Californi a ja na 3 dni nad nasze morze...
Gdyby każdy godziwie zarabiał nie musiałby kombinowac i mataczyć.
a ja Wam powiem przyklad- wczoraj nasz kucharz, wsiadajac do auta postawil tel kom(nowy samsung) na dachu ktory spadl na ziemie jak odjezdzal, bo zapomnial. Za pol godz przychodzi mi do restauracji mlody Niemiec i oddaje tel- ze znalazl na parkingu (!). W Polsce sobie tego nie wyobrazam, sorry... W ogole, nie ma takiej bezgranicznej agresjii jak w Polsce , nawet na dyskotekach, w barach, w kontaktach miedzyludzkich. Radia w aucie nikt Ci nie ukradnie, ani lusterka, anteny... Nie ma nawet parkingow strzezonych...Mieszkam przy granicy z Francja a wiec zachod Niemiec, na wschodzie jest inaczej Pozdrawiam
_________________ Internet is my World, BMW is my Car