[ Dodano: Nie Kwi 02, 2006 6:19 pm ]
dla zdezorientowanych.. trzeba wpisywać polecenia:) a jest ich trochę życzę miłej zabawy nie bede podpowiadał jakie:) oczywiście po angielsku:)
[ Dodano: Nie Kwi 02, 2006 6:27 pm ]
tu ciekawsza wersja:)
[ Dodano: Nie Kwi 02, 2006 6:19 pm ]
dla zdezorientowanych.. trzeba wpisywać polecenia:) a jest ich trochę życzę miłej zabawy nie bede podpowiadał jakie:) oczywiście po angielsku:)
[ Dodano: Nie Kwi 02, 2006 6:27 pm ]
tu ciekawsza wersja:)
Siaka fajna chyba sie zakochałem 8) 8) 8) 8) biore w całosci i na wynos.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
jak wpisałem dinner to z wsadziła palec do buzni nie wiedzac oco codzi ... pewnie nie umie gotowac ... no nic takiej to ja bym gotował jak to zona przeczyta to mozecie mi szukac kwatery
jak wpisałem dinner to z wsadziła palec do buzni nie wiedzac oco codzi ... pewnie nie umie gotowac ... no nic takiej to ja bym gotował jak to zona przeczyta to mozecie mi szukac kwatery
Nie no nie umie gotowac??a to lipa!!no to bedzie głodowac chyba ze codziennie bedzie wsuwac aminokwasy 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.