BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Czemu BMW a nie Honda czy inny japonczyk ????
Autor Wiadomo
Bad_Boy 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 16 Kwi 2005
Skd: Germania
Wysany: 2006-03-24, 00:07   

tak, Harley to wyjatkowy motocykl, jechalem tym nawet, to legenda. Ale po Harleyu- kupilbym scigacza dla odmiany ;_) np Suzuki Bandit

korzuch 

Pomg: 2 razy
Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2006-03-24, 07:12   

yo!
W dyskusji brakuje mojego przyszłego auta na stare lata jakim będzie hummer :D nie ma :cenzura:.... we wsi Misztal ma to ja też sobie kupie :D
pozdro

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-03-24, 08:04   

ho ho ho ..ale zescie sie teraz uczepili bad boya 8)
chlopak ma inne zdanie od was i juz trzeba mu jechac ? :lol:
ale fajnie sie czyta przynajmniej forum. pozdro

Karlo

Doczy: 18 Maj 2005
Skd: Wrocław
Wysany: 2006-03-24, 11:56   

GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH to moje slowa i uwazam ze duzo obrazuja :) pozatym jak to ktos pisal wystarczy spojrzec na statystyki silnika roku i widze ze bmw nizej niz 3 miejsce nie schodzi. o czyms to chyba swiadczy

KUPIE SIEDZENIA I KANAPE DO E28 W JAKNAJLEPSZYM STANIE . INFO NA PRIVA

RoboCop 
Morder...ator

Pomg: 17 razy
Doczy: 12 Maj 2005
Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2006-03-24, 18:38   

menel napisa/a:
ho ho ho ..ale zescie sie teraz uczepili bad boya 8)
chlopak ma inne zdanie od was i juz trzeba mu jechac ? :lol:

uczepili? nie... jestem otoczony ludzmi, którzy naokrągło sadzą mi te głodne kawałki,
nawet dziś w pracy usłyszałem od ciemniaka, który w życiu miał tylko Komara,
a bedzie osądzał jakie to ja mam stare auto... więc po pracy odreagowałem na autobahnie :evil: ale dziś tylko Avensisy... żadna rewela - powyżej 180, wymiękają :(
i jeden Mondeo TDCI...

Marcin 
Nurburgring Fan

Pomg: 2 razy
Doczy: 10 Sie 2004
Skd: Katowice
Wysany: 2006-03-24, 19:12   

Niedawno rozmawialem z kolega, ktory nawet jest na naszym forum. Opowiadal, ze wczesniej byl przeciwnikiem BMW. Jezdzil Punto HGT i gustowal w raczej malych bestiach. Kiedys sie przejechal z Kraka do Wrocka E34 525i i dzis juz ma BMW a nie HGT:mrgreen:

Cos jest w tych samochodach. Maja w sobie magie.

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2006-03-24, 19:27   

RoboCop napisa/a:
jestem otoczony ludzmi, którzy naokrągło sadzą mi te głodne kawałki

Nie jestes sam, chyba wszyscy z nas znaja podobne klimaty. Niektorych chyba naprawde boli ze ktos moze miec cos inego niz wszyscy. Do pracy mam 20 minut drogi z buta, wiec czesto ide pieszo i za kazdym razem slysze wtedy teksty w stylu "kupil sobie beemke a teraz na paliwo nie ma". U mnie w robocie, nie liczac Metaldawa i Missara (do niedawna jeszcze Tasku) jest jedna osoba z ktora mozna normalnie porozmawiac o samochodach. Z cala reszta wogole nie wdaje sie w dyskusje, a na pytania w stylu "jak samochod"? odpowiadam tylko ok. Na "uswiadamiaczy" i "specjalistow" nie zwracam juz uwagi, szkoda nerwow.
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-03-24, 19:33   

Marcin napisa/a:
...
Cos jest w tych samochodach. Maja w sobie magie.

słyszałeś, że nie wolno używac takiego argumentu, bo to zastrzeżone dla posiadaczy poldolotów

menel napisa/a:
ho ho ho ..ale zescie sie teraz uczepili bad boya
chlopak ma inne zdanie od was i juz trzeba mu jechac ?
ale fajnie sie czyta przynajmniej forum. pozdro

zdaje się, że to nie my się go uczepiliśmy - zwłaszcza przez wytykanie rzekomych głupot - gdyby choć tak mocne stwierdzenia były podparte jakąś rzeczową argumentacją... a Ty menel podpuszczaj dalej, bo chłopak przestaje juz zbierać i widzę, że Ci to nie w smak :lol:

Brunio napisa/a:
Nie jestes sam, chyba wszyscy z nas znaja podobne klimaty. Niektorych chyba naprawde boli ze ktos moze miec cos inego niz wszyscy

... eeee - u mnei w robolu wszyscy wiedzą, że beemki są najlepsze :wink:

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2006-03-27, 09:11   

A mi się podoba nowy Yaris, se w czora w centrum handlowym obejrzałem :mrgreen:

Ale do centrum dojechałem tym swoim idealnym (umytym ręcznie przez pół soboty!)złomem, który podczas dojazdu przyprawiał mnie o różne zachwyty ("och jak super zawiecha pracuje", "o rany Julek, ale go wyprzedziłem, kurna nawet sie nie obejrzałem", "ale dźwięk!" i kilka innych bałwochwalczych pierdół)

:D To się nie wydaje :idea: jak mówi Wiś :mrgreen: niewski

KotSylwester 

Doczy: 10 Kwi 2005
Skd: nie stąd
Wysany: 2006-03-27, 12:44   

Temat ciekawy, dołożę swoje przemyślenia:

Honda Accord - obecna - bardzo bardzo mi się podoba, piękne kształty, za 90tys zł bardzo dobrze wyposażona, super. i kombi i sedan

BMW e46 - również super i sedan i kombi, na pewno za 90tys nie w takiej opcji jak accord no i nie tej samej mocy.

Co do e30 i podobnych mam moje m10 i mimo że nie ma 200 koni ( nie wiem czemu wszyscy piszą o 325 i Vtec, skoro ma jae 2% użytkowników e30 i civica) bardzo mi się podoba ale dziewczynie bym nie dał poprowadzić bo tylnym napędem przy pierwszej szklance albo deszczu by go rozbiła, samochód po prostu jest dla kogoś kto umie jeździć, niestety to jego minus bo zimą sam musiałbym nim jeździć i nie pić :(

Miałem Mazde 323F 2.0 GT V6. - bardzo fajny dźwięk, fajne zaworki VRIS. Dźwięk silnika bardzo fajny moc 144km, przy 170km/h na piąym biegu odpala się drugi VRIS - 5tys obr i wcisa w fotel.

Impreza też mi się podoba i prawie kiedyś kupiłem ale straszyli mnie że koszty duże:)

Miałem też 4x4 Passata VR5 150km - i mimo kiepskich amorków, nie porównywalne trzymanie na zakrętach nie ma mowy o poślizgu - a nie miał 400koni i był KOMBI :)

a porównywanie co jest lepsze... jeden chce tylny napęd, drugi nie lubi plastiku, jeden chce się przemieszczać a drugi wariować... Mój kolega miał civica 1.5 3d z 94 roku i obracał się na rękawie kosmicznie, potem kupił sobie dla jaj fiata 127 i robił mnie w mieście jak chciał mimo żemiałem w e23 217koni. Po prostu on jechał między samochodami, ale wieczorem to mój samochód królował na ordona:)

Proponuję temat dlaczego blondynki a nie brunetki, albo dlaczego rozmiar D a nie B, albo dlaczego Doda a nie Brodka :)

Albo wyższość ołówka nad długopisem.

rogaś318 

Doczy: 28 Cze 2004
Skd: Wwa, Gardzienice
Wysany: 2006-03-27, 19:14   

ołówek można zetrzeć a długopisem już nie jest tak różowo :mrgreen: :mrgreen:

już nie Mczy.

marekfl 
Scyzoryk

Doczy: 10 Mar 2006
Skd: Kielce - Scyzoryk
Wysany: 2006-08-30, 06:33   

W sumie to juz chyba napisano wszystko co mozn napisac za BMW. Jedno jest pewne miłosnicy BMW beda za bmw a Hondy wiadomo :-) ja ostatnio tez sie zastanawiałem nad zmina autka (na honde civic 1.3 V generacji 95r ) ale po poszukiwaniach doszłem do takiego wniosku: A CO JESLI NIE BMW???? BO DLA MNIE TO TYLKO HONDA ewentualnie inny japonczyk ;-)
Popatrzce na to z tej strony :-) Honda to chyba najwiekszy konkurent BMW :-) mozna ja bardzo podobnie opisac za jednym wyjatkie. Siadajac za kierownica BMW poczujesz cos czego nie bedzie nawet w najbardziej superhiperkosmicznej hondzie ;-)
PoZdRo for ALL

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: