yo!
Przede wszystkim zdrowia szmalu i czego tylko dusza zapragnie zyczy korzuch wraz z panną monią
pozdro
PS bym zapomniał skorpiony jak bedą w toruniu to trzeba za zdrowie strzelic toast
Ostatnio zmieniony przez korzuch 2006-03-17, 13:44, w caoci zmieniany 1 raz
Irku !
Wszystkiego najlepszego i dużo, dużo zdrowia, bo zdrowie zawsze potrzebne. A jak będzie zdrowie, to i o pieniądze będzie łatwiej ......... może?????
Pozdrowienia i całuski gorące dla jubilata - M.
Witam !! Ale sie Irek maskujesz z urodzinami !!!! Wszystkiego co najlepsze a zdrowia przedewszystkim.........nowej fury...(chyba już z sześcioma garami).....pociechy z Twojej "pociechy" Anitki ......o Basi juz nie wspominam , bo jest super i chyba Ci mozna żony tylko pozazdroscić.........czyli oby tak dalej przez nastepne lata......w zdrowiu , z Klubem oraz z Rodziną.............tego Ci szczerze życzę......pozdrawiam - Heniek
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Obys nam Irku wraz z rodziną, która uwielbiam( pozdrowenia dla Was kobiteki Irka) witał na kazdym spocie i zlocie jak długo sie da, zdrowia , szczęscia i pomyslności, usmiechu na codzień i spełnienia marzeń!!!!
Miruska
Sto lat sto lat niech zyje zyje nam sto lat sto lat - najlepszego zdrowa szczescia pomyslnosci od wszystkich gosci.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Wiecie bardzo się wzruszyłem, naprawdę.
45 lat to wiek kiedy się robi już pewne podsumowania ale też patrzy w przyszłość i ja właśnie patrząc w nią widzę, że otacza mnie kochająca rodzina i wspaniali przyjaciele i za to właśnie , że jesteście częścią mojego życia BARDZO WAM WSZYSTKIM I KAŻDEMU Z OSOBNA DZIĘKUJĘ!!!
Za wszystkie życzenia te na forum i te przekazane telefonicznie wielkie dzięki.
ps. Korzuch toas na kwietniowej majówce OBOWIĄZKOWY!!!
_________________ Rodzinka Skorpionów ( Basia, Irek i Anitka )