buahahaha, maly nie porownuj takich kibli azevow 7 calowych do swoich
jak juz robisz shadow to po calosci. no chyba ze zalezy ci na lansie ,lokiec na zewnatrz, komora przy uchu,nowe panienki z boku i pozytywnych komentarzy od ludzi ktorzy nie kumaja nic w tym temacie( wiesz o co mi chodzi) to wal na srebrno. ale wtedy nerka na srebrno,wydech z tylu 2 x 120 jakies chromowane lusterka i klamki na zewnatrz
Hehe to na czerwono mi się podoba i przemawia za srebrnym. A tak poważnie to ilu ludzi tyle pomysłów już zgłupiałem
Chciałem zrobić ankiete ale i tak będziecie po 5 razy głosować
[ Dodano: Czw Mar 16, 2006 11:43 pm ]
Chyba,że ktoś umie zrobić vt i przemalować je na grafit i czarny.
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-03-17, 00:26
maly, nie pisz juz wiecej do mnie jak nie zrobisz czarnego srodka...
wiesz dobrze jaki styl preferuje i wiem ze ty tez ten sam bo nie wchodzilbys na cultstyle a oni maja wieksze pojecie o stylu...
wiec ...wiesz co... nawet sie nie zastanawiaj...
Menel na cult style wchodze i ten styl preferuje ale bliżej mi do Bling Bling niż do rost style i czarnego matu jak w starych wołgach więc raczej będą srebrne Chyba se nie pogadamy
Mały nie rób srodków na czarno bo bedzie lipa.Teraz to juz będzie za dużo czarnego.
Menela nie słuchaj bo ostatnio ma złe dni ma jakies problemy z dostawcą (Paweł-e30) substytutów
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-03-17, 16:38
maly , nie sluchaj piotrka bo...no wlasnie juz nie napisze dlaczego bo bede mial 3 ostrzezenia i lipa bedzie
bardzo fajnie to wyglada.tylko rant chyba nie poptrzebnie jest mazniety na czarno.
rant pozostał wypolerowany, porównaj sobie ze zdjęciem na pierwszej stronie
Dokładnie. Rantu nie ściemniałem. Niestety z czarnego trudno zrobić na kompie "wypolerowany" więc musi tak zostać... Chyba że ktoś potrafi to niech pokaże...
możesz na ciemny tytan, widziałem dziś mesia Ske AMG z czarno-tytanowymi felgami i wyglądał jak bandyta na 4 kołach jak nie lubię mesi - tak ten był ładny
Na tych vt dalej pozostal jeden rancik polakierowany w kolorze srebrnym jak by byl czarny bylo by gorzej. Szkoda,że nie mamy tu zadnego speca od vt,zeby mi wstawił te felgi do samochodu i wtedy mozna by zobaczyc bo tak to nic nie wiadomo. Nie mam zdjęć do samochodu bo dopiero je kupiłem.
[ Dodano: Sob Mar 18, 2006 1:54 pm ]
Takie same felgi tylko węższe pomalowane w kolorze czarnym. Mi się nie podoba.